Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki evden calisiyor pandemide. Elim ayağım gibi resmen, o olmasa bakamazdım herhalde bebeğe cok zorlanirdim. Daha bugün yeni proje degistirdi yine evden çalışıyor ama geçtiğimiz aylara göre biraz daha yoğun. Yine de her ara verdiğinde koşturup alt degistiriyor. Erkenden kalkıp kahvaltı hazirliyor, ben duşa giriyorum kahvaltı yapiyorum o ise başlayana kadar. Aralarda bebeği uyutuyor, öğlen ben yemek hazirlamissam masayi topluyor. Napardim olmasaydı bilmem. 5te mesaisi bitince de tamamen bebisle evle ilgileniyor. Annem bazen soruyo sen napiyosun peki diye aslında ben de çok şey yapıyorum yapilacak çok şey var. Ama benimkiler pek görülmüyor onun yanindaAksam esinin eve gelmesini dört gozle bekleyenler burda mı? Adamcagız gelınce biraz nefes alıyorum kızlarKocalar iyiki var(mecbur bakmak zorunda)
Saol canım çoğu kremde iyi gelmiyor tenine. Evet bi ara sleepy de deneyecem. molfix pure and soft çok yumuşak memnunum eşim stoklamış bile. Prima çoğu bebeğe iyi gelmesine rağmen bizimkine iyi olmadı elimde kaldı hep bende burdaki devlet hastanesine vereceğim bazen acil doğumlara gelen insanlar oluyorAllah yardımcınız olsun hasas ten dikkat istiyor . Yeni cıkan sleepy de güzel diyorlar.molfix pure soft bende cok begendim yumuşacık dı.
Bize 3.ayda yapildi cnm 2.ay asisinda ateslenme olmadi cok sukurSelam kizlar bebeğim hiç uyumadı gece çıldırdı ya elim ayağım tutmuyor ne zaman bitecek bu gaz sancısı o kadar yorgunum ki . Kızlar rota için hangi ay dedi doktorlariniz sormadım hiç başka özel aşılar varmı ikinci ay aşısını bekliyoruz sizin bebekler ateşlendi mi naptiniz . Girip okuyamıyorum hiç
Eşim annem gittiğinden beri evden çalışıyor artık düzeneği de kurdu evden canlı derslerini yapıyor. Temizlik eşimde genelde yemeği de o yapıyor bazen o oynatıyor bebeği ben yapıyorum. Bizim kız uyudumu evde hayat duruyor çünkü her sese anında uyanıyorAksam esinin eve gelmesini dört gozle bekleyenler burda mı? Adamcagız gelınce biraz nefes alıyorum kızlarKocalar iyiki var(mecbur bakmak zorunda)
Yaa veriliyor mu bilseydim benimde kargodan geç geldiği için kullananmadgım bi paket vardı verirdim. Aklım da olsum fazlalık olursa götürürümSaol canım çoğu kremde iyi gelmiyor tenine. Evet bi ara sleepy de deneyecem. molfix pure and soft çok yumuşak memnunum eşim stoklamış bile. Prima çoğu bebeğe iyi gelmesine rağmen bizimkine iyi olmadı elimde kaldı hep bende burdaki devlet hastanesine vereceğim bazen acil doğumlara gelen insanlar oluyor
Kan biraz daha fazla alerjik bebeklerde oluyormuş canım facebook da süt alerjili bebekler sayfaları var oraları takibe al bizim kakada kan olmadı hafif cilt döküntüsü ve kakada mukus yani ishal süt süt ürünleri yani yoğurt peynir tereyağı margarin süt tozu herturlu çikolata ve paketli bisküvi vs yemeyi kesip o şekilde besleniyorsun bir kaç haftada alerji hafiflemezse dana et ve et urunleri sonra yumurta şeklinde sırayla besinleri keserek alerjik besin tesbit ediliyorugurbocuuu canım nasıl diyet yapıyirsun bir örnek verirmisin benim kızada dr süt alerjesi dedi kan görünce kakasinda birde alerji olan bebek surekli kakasinda kan olur mi bir kere oldu bir daha olmadı bizde de yarin kaka tahlili yapilcak cıkarmı tahlilde
Görümcem hep götürüp veriyor bende vereceğim hatta bazı yenidoğan kıyafetlerimiz hiç giyilmedi bazısı bir kere giyildi temiz duruyor onları da vermeyi düşünüyorum bi anda doğuma alınan insanlar oluyor yanında eşyası olmadan onlara iyi olur diye düşündümYaa veriliyor mu bilseydim benimde kargodan geç geldiği için kullananmadgım bi paket vardı verirdim. Aklım da olsum fazlalık olursa götürürüm
emzirmiyorum. kendisi acıkırda uyanıyor zaten. ben hiç uyandırmadım ilk haftalar hariç. büyüme hormonu en çok uykuda salgılanıyorCanim sen gece 7 saat emzirmiyormusun nasil yapiyorsun geceleri
canimsin ya sleepnin en son cikanini merak ediyordum bende prima premium care kullaniyorum muhtesem otesi o bitince bende sleepy alayim bu arada senin gibi bende gece altini degismiyorum kakada zaten gece yapmiyor bu prima sayesinde pişikte olmadı bide youtebadaki cocuk doktorlarini izledim uykusunun dagilmasini istemiyorsaniz emzirirken konusmayin birde altina kaka yapmadiysa bezini almayın uykusu dagilir demislerdi bende oyle yapiyorum
menenjitin 2 türü var. a ve b tipi. o sebeple aşılar farklı. doktordan doktora da uygulama şekli farkediyorKızlar menenjit aşısını doktor 2 ayrı doz toplam 5 doz yapıcam dedi. Bexsero ve Nimenrix biri 2 doz biri 3 dozmuş hepsini yaptıracakmışız ay ay. Ben iki aşıdan birini seçicez sanıyordum. Bilginiz var mı bu konuda????
sagol canim cevabn icin baya aciklayici oldu.yarin yapilcak kaka tahlili gizli kanla parazit varmi diye bakilcak bakalim.doktordan geldikyen sonra kaka etti kan yoktu ins olmaz ya birde bu alerji hic gecmicek mi bebeklerden dr 6 aya kadar dikkat et dedi 6 aydan sonra düzelir mi yaniKan biraz daha fazla alerjik bebeklerde oluyormuş canım facebook da süt alerjili bebekler sayfaları var oraları takibe al bizim kakada kan olmadı hafif cilt döküntüsü ve kakada mukus yani ishal süt süt ürünleri yani yoğurt peynir tereyağı margarin süt tozu herturlu çikolata ve paketli bisküvi vs yemeyi kesip o şekilde besleniyorsun bir kaç haftada alerji hafiflemezse dana et ve et urunleri sonra yumurta şeklinde sırayla besinleri keserek alerjik besin tesbit ediliyor
Alerji testleri her zaman doğru sonuç vermiyor bizim testlerde alerji çıkmadı kakadan bildi doktor
Kakada gizli kan a da bakıyorlar az çok tahliller yol gösteriyor tam çıkmasa da
Ne yalan soyliyim okurken ayni annen gibi dedim ben gece boyu ugrasiyorm kahvalti hazirla onu topla sonra yemrk temizlik fasli eger esim evdeyse yemrk yapmadn once uyutuyorum ben yemehi yaparken yaninda duruyo donerse fln die bazende isten gelince 1 saat fln oynuyolar o arada da ben cay fasliyla ugrasiyorm anliycn oturmaya zamanim yokBenimki evden calisiyor pandemide. Elim ayağım gibi resmen, o olmasa bakamazdım herhalde bebeğe cok zorlanirdim. Daha bugün yeni proje degistirdi yine evden çalışıyor ama geçtiğimiz aylara göre biraz daha yoğun. Yine de her ara verdiğinde koşturup alt degistiriyor. Erkenden kalkıp kahvaltı hazirliyor, ben duşa giriyorum kahvaltı yapiyorum o ise başlayana kadar. Aralarda bebeği uyutuyor, öğlen ben yemek hazirlamissam masayi topluyor. Napardim olmasaydı bilmem. 5te mesaisi bitince de tamamen bebisle evle ilgileniyor. Annem bazen soruyo sen napiyosun peki diye aslında ben de çok şey yapıyorum yapilacak çok şey var. Ama benimkiler pek görülmüyor onun yaninda
Anam ne cok is yapio esleriniz ben mi fazla calisiyorm napiyormEşim annem gittiğinden beri evden çalışıyor artık düzeneği de kurdu evden canlı derslerini yapıyor. Temizlik eşimde genelde yemeği de o yapıyor bazen o oynatıyor bebeği ben yapıyorum. Bizim kız uyudumu evde hayat duruyor çünkü her sese anında uyanıyor
Bizim saclarimiz dokulmeye basladi daha bu hafta sizde nasil birde dondurucuda 6 ay saklaniyo canim kizlar bizim ikizlerimiz ne alemde @Birpdrci canim biliyoruz biz vakit bulamiyorz sende hic bulamazsin ama ben cok merak ettim yaz arada canim
Saç dökülmesini hiç sıkıntı etmeyin oğlumun ön kısım kel kalmıştı sadece yanda ve arkada saç vardı çok komikti bebekken sonra bir çıktı o saçlar lüle lüle şimdi de çok gür saçları varArkadaşlar bebeğinizin saçları döküldü mu? Biz 1 aylık olduk ve saçlarınız dökülmeye başladı normal mi sizce yoksa bir rahatsızlık mi
Peki sizin doktor da ikisinide yani 5 doz yapacak mımenenjitin 2 türü var. a ve b tipi. o sebeple aşılar farklı. doktordan doktora da uygulama şekli farkediyor
Eşim ilk cocugum da tam zamanlı çalıştırgı için yapmak istmezdi. Ama şimdi esnek çalışma saatlerinden dolayı evde olunca ben yaptırıyorum hadi hadi diyorum. ZManla kabullendi evde tek başıma yaşamadığımı.Anam ne cok is yapio esleriniz ben mi fazla calisiyorm napiyorm
Valla bizim is malum git gel 8 saat calis 13 saat suruyo bazen sabah 5de gidiyo bazen gece 1de geliyo o gunler ztn yardm istemem bende ayni isteyim anlıyorum yorgunlugunu sirf yol yoruyo insaniEşim ilk cocugum da tam zamanlı çalıştırgı için yapmak istmezdi. Ama şimdi esnek çalışma saatlerinden dolayı evde olunca ben yaptırıyorum hadi hadi diyorum. ZManla kabullendi evde tek başıma yaşamadığımı.
Bi de bu bebegimi cok istemişti. İlkini anlayamadım bunda daha cok vakit geçireceğim dedi hep. Bende hee fırsatta hatırlatıyorum cok istedin sende babası olarak yapmalısın.ona fırsat verdikçe hoşunada gitti. Mesuliyet duygusu iş yaptırıyor.
Hadi yardım et demekten çekinmemek gerekiyormuş.
Canım bizim kafa konaktan görünmüyordu banyodan 1saat önce zeytinyağ ve karbonat sürdüm banyoda hafifçe taradımKizlar bnmkinin basinda konak oldu gerci cok saci yok ama grne de azcik var. Evde de zeytnyagi kalmadi. Bebrk yagiyla surup bekleyince de oluyormuz yazio nette yapan var mi bebrk yagiyla ne kdr beklettinz
Maşallah.bizimki okadar zor ve az uyuyorkiKizlar size ciddi bir soruyla geliyorum bebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Elektrikli ana kucagınıöı yatagın üstüne koydunuz fotoğraf atsanagece çok guzel uyuyor gunduz uyumuyordu. bugun esım dedıkı gel gece nasıl uyuyorsa oyle uyutalım. bızım yatak odasında yatagına koyduk, tabı ana kucagının uzerınde uyuyor. yanı yatagın uzerınde bir de hafif egımlı ana kucagı var:)) youtube den pıs pıs sesı actık. perdeleri kapattık. hafif hafif salladık onu ana kucagında. uykuya dalınca da kapısını kapattık. arada gidip haber alıyoruz. valla sabahtan berı uyanıyor altı degısıyor, emzırıyorum, az bıraz oynuyoruz yine uyutuyoruz :))
Diğer çeşitlerini bilmiyorum molfix in ama pure and soft olanı kullanıyorum memnunum bize hastanede vermişlerdi ilk doğdugunda o zaman dokusunu beğenmiştim ama almadım ev prima doluydu
Benımde kafama takılan bebıs istediği zaman verıcekmıyiz benjmki gecelerı cok yemek istiyor catlıcak diye korkuyorum artık nefes alamıcsk sekile gelıyor zor boyle ama hala yemek istiyor gibi nappmak lazım bu durumda doktoruna soran varmı??Evet günlük kaç dk meme emdi kaç cc mama yedi cisli bez sayısı kanalı bez sayısı hepsini günlük not alıyoruz rekor kırmış niye verdin dedim .Biberonu uzaktan tuttuğum halde ağzına havada acıyor dedi vermedim çok ağlayınca vermek zorunda kaldım diyor Çocuğu catlatacaksin diyorum yooo doktor o içmek istediği miktarı bilir ne kadar isterse verin dedi ga diyir Oldu olcak kuru fasulye pilav verseydin dedim .
Benim 2950 dogdu işte odem attı falan 300 . Simdi en son 5300 düSenin bebiş Kaç kilo bu ay 15 günde 200 gr almış bir ayda 400 yapar ilk ayda aldıgımız kiloyla kaldık biz