Bizimkide öyle doktor diş kökleri oluşmaya başladı ondan dediYaa benim kafamida bu kurcaliyor bizimkinin hirde salyasi fazla akmaya basladi tukmugu falan baloncuk yapiyor yada dudagiyla ses cikartiyor bende bu salyadan dokayi acaba erkenmi dis cikaracak diyorum canim
Benim de gece 11 de uyumaya başlıyor bir saat arayla 3 e kadar uyu uyan yapıyor. Onunla beraber uyursam ben kalkamıyorum. 3 den sonra uzun uyuyuyor.3 saatte bir uyanıyor bazen 4 saatide buluyor, uyanınca emzirip tekrar uyutans kadar en az 1saat geçiyor
Yani kac saat ayakta kac saat uyuyor bebeklerinizKizlar size ciddi bir soruyla geliyorumbebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Kizlar size ciddi bir soruyla geliyorumbebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Neguzel keşke benimkde oyle olsaKizlar size ciddi bir soruyla geliyorumbebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Salya da varsa diş olabilir öyle hemen çıkarmaz ama belkiYaa benim kafamida bu kurcaliyor bizimkinin hirde salyasi fazla akmaya basladi tukmugu falan baloncuk yapiyor yada dudagiyla ses cikartiyor bende bu salyadan dokayi acaba erkenmi dis cikaracak diyorum canim
Bende aynısını sordumbenim kiz emerken kusuyor ya dün yıkamıstım üsüttu mü acaba yada fazlasini mi kusuyor anlamadim sizde olan var mı böyle normal mi acaba
BEnim kizim cok kusuyor cnm bazen gunde 5kez ust degistiriyorum mamaliklar haricinde 8tane mamalik var 1hafta yetmiyor dr a hep sordum kilosu iyi normal dedi bu ara bizim bile ustumuze kusuyor yani bize bile esya dayanmiyor ikinizde ayni soruyu sormussunuz ikinizede cvp olsun bu arada memede kusma icin en buyuk sebep gaz arada gazini al cnmKızlar bebeği çok kusan var mı bizim üstünüz başımız hep kusmuk okuyor son günlerde bunun normali anormali nedir acaba bilen var mı
benim kiz emerken kusuyor ya dün yıkamıstım üsüttu mü acaba yada fazlasini mi kusuyor anlamadim sizde olan var mı böyle normal mi acaba
Benimkide ayni canim 1 saat uyanik kaliyor tekrar uyuyor hatta googlede boyle bir tablo bulmustum demekki geneli böyleKizlar size ciddi bir soruyla geliyorumbebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
sayfayı okumadan hemen yazdim canim gormemisimBende aynısını sordum
onceden memede kusmuyordu ama bugun olunca üsüttumu acaba dedim evet memede kıvranıyor gazi oluyor da kusmamisti.peki iki cay kasigi ıhlamur versem olur mu kiBEnim kizim cok kusuyor cnm bazen gunde 5kez ust degistiriyorum mamaliklar haricinde 8tane mamalik var 1hafta yetmiyor dr a hep sordum kilosu iyi normal dedi bu ara bizim bile ustumuze kusuyor yani bize bile esya dayanmiyor ikinizde ayni soruyu sormussunuz ikinizede cvp olsun bu arada memede kusma icin en buyuk sebep gaz arada gazini al cnmElos35 ben oyle cozum buldum
Bunu duymuştum bebeklere eskiden süt anne olurmuş bebegi vefat eden ancak kendi bebeğinin ayında bebekleri emzirebilirlermis yoksa ya ağır gelirmiş yada beslemezmiş yetersiz olurmuşKızlar yaa yanlış bilmiyorsam annenin sütü de bebeğin gelişimine göre değişiklik gösteriyormuş o yüzden ayının 15 gün öncesi ya da sonrası olan sütler besleyici oluyormuş, anne sütünden başka bişey almayan Bi bebeğimiz vardı, annesinin de sütü kesilmişti mamayı kusuyordu mecburen süt aramıştı yazık, o zaman öğrenmiştim bunu o yüzden sağıp atmıyorum buzluğa ben, ihtiyaç varsa 1 - 2 günlük oluyo dolapta acil durum içinde 1-2 parça buzlukta var ara ara yeniliyorum onu da. Siz ne diyorsunuz buna?