2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bende tecrübeli annelere sormuş olayım bu göğüs ve göbekte kararma oldu benim. Bu ne zaman geçer ve geçer mi ?

Bir de oğlumun sırt ve kulaklarında tüyler var hala bunlar dökülecek diye biliyordum ne zaman dökülür ki bu?
[/QUOTE]
Canim benim 3.ay civari suanda hic kalmadi gobek kararmasi bu arada benim bebegiminde vardi kulaklarinda tuyler epey azaldi rengide acildi

Sorun şu aslında kımseyı ıstemıyorum. Ki birileri olmadan olmaz dıyor herkes. Rahat edemeyeceğim ıcın ıstemıyorum. Eşim sen bakamazsın ilk cocugun dıyor.
Canim oncelikle simdiden bunlari kafana takma derim daha hamile kalicaksinda dogurucanda ohoo bu arada ben sezeryan olmustum meme degil heryerini gormeyen kalmiyor bende cekinirdim ama simdi kalmadi o cekince hastanede dogumda kv yanimda kaldi ama keske kalmasaymis cunku korkudan ne bebek alti degistirdi ne de ustunu dikisli halimle kendim yapmak zorunda kaldim onu aldigim icin cok pisman oldum eve geldigimde de epey bizde kaldi ama hicbir ise yaramadi kadini cok sevmeme ragmen bj logusalikta sogudum yeminle esim bile daha cok yardim etmisti yemek bile yapmadi kac gun esim hep disardan aldi aglamaktan helak olmustum sutum bile azaldi Allah guc verdi kendi basima baktim bebegime resmen ama sadece yemek ariyor insan gelsin yemek yapsin evine gitsin kalan herseyi hallediyor insan ama benimki 40gun esim isten gelene kadar bizdeydi ama sadece vardi yani bir ise yaramadi evimi bile 1haftalik logusayken ben supurdum cok dertliyim bu konuda

K Kidem34 elektrikli varsa mochiye gerek var mı bilemiyorum ben pratik diye kullanıyorum. işe başlayacağım diye sağımı arttırmıştım ama evden çalışma olacakmış o sebeple sağımı azalttım. çünkü buzlukta da var baya sütüm.dışaeı çıktığımda annem ondan kullanıyor iyi oluyor. mamayı tamamen bıraktık

rota önemli. sık görülüyor çünkü. en azından hafif geçirir birşey olursa. 3-5.aylarda yaptıracağız biz. 2.ay ağır geliyor hepsi

Keçi sütü nasıl olur hiç denemedim tadı nasıl keçi peyniri yiyorum ben de çok seviyorum

rota önemli. sık görülüyor çünkü. en azından hafif geçirir birşey olursa. 3-5.aylarda yaptıracağız biz. 2.ay ağır geliyor hepsi
Rota aşısı burada 2 ve 4 aylarda zorunlu yapılıyor. 2 aylık aşıları karma, rota menenjit ve bir tane daha var hatırlamıyorum

Canim ac olduklari icin degil emmeleri ben genelde biberon verdigim icin toklugu dan eminim benimki emzigi atip elini emiyor hemde yutucak gibi keske bni emse oyle sapur supur cok lezzetli heralde

Canim ac olduklari icin degil emmeleri ben genelde biberon verdigim icin toklugu dan eminim benimki emzigi atip elini emiyor hemde yutucak gibi keske bni emse oyle sapur supur cok lezzetli heralde
Bu el emme olayı diş yerleri kaşındıgı için olabilir mi

Canım rota önemli, parasına bakma yaptır en az 1 hafta yatıyorlar hastanede Allah korusun, bulaşma riski de çok yüksek dikkat etsen bile neden bulaşıyor nasıl oluyor bilmem geçiriyorlar.

Menenjitte önemli, ben sanırım Pandemi olmasa hemen yaptırırdım ama şimdi korunuyoruz haliyle sanırım 1 yaş sonrasına bırakacağım. Erkenden olmasına gerek var mı ona bakacağım daha doğrusu.

Kizlar bnmkinin basinda konak oldu gerci cok saci yok ama grne de azcik var. Evde de zeytnyagi kalmadi. Bebrk yagiyla surup bekleyince de oluyormuz yazio nette yapan var mi bebrk yagiyla ne kdr beklettinz

O doktorun burun temizliği videosunu da izlediniz mi orda şırıngayla mutlaka temizleyin diyor hatta her beslenme öncesi biz günde 1 2 anca yapabiliyoruz siz yapıyo musunuz

Kaç aylık suan kılosu nasıl acaba .. ya ben ne kadar versem bılemedım. Az verıyorum kusmasın diye ama ıstıyor verıyorum fıskırtıyor napocam anlamadkm bişi
İki buçuk aylık 6.800 kilosu 30 ekimde dogdu
Agladıkça emzirmek gerekir ama emmesi fazla geldiği için de aglayabilir. Bilemiyorum ki

Nerde yapılıyor peki bu yaptırırım tabi ki Allah korusun hasta olmasın yavrum

Bizim de tükürük cok oluyo yeni kehribar kolyesi aldım inşallah haftaya gelecek faydası da olur.

Cok İyi fikir kahvaltıya farklı bir şeyler istiyordum alternatif oldu deneyeceğim laktozsuz süt iyi fikir

Bizimkide illa elimi tutup uyuyo onu uyutup iceri giriyorum ben saati geri cekmeye calisiyorum 9bucuk 10 gibu uyuyor 8e dusurmek hedefim bakalim

Rota kesinlikle olsun cnm onemli cunku virusu kaparsa bebekler cok agir geciriyormus tavsiyem rotayi 3te yaptir ben oyle yaptirdim burdaha 5te olacak

O doktorun burun temizliği videosunu da izlediniz mi orda şırıngayla mutlaka temizleyin diyor hatta her beslenme öncesi biz günde 1 2 anca yapabiliyoruz siz yapıyo musunuz
Burun temizliği yaoiyoruz aspiratorle ama videodaki gibi degul, izledik onu da ben biraz korktum genzine kaçar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…