- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 36
Evet canim banada fucicort ve hametan bi kavanoza sik karistik dedi oyle hemen gecti doktorda onemli cunku baska doktora goturdum gecmeyince bu sekilde gecti hemenSizin de mi karışımla geçti canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim banada fucicort ve hametan bi kavanoza sik karistik dedi oyle hemen gecti doktorda onemli cunku baska doktora goturdum gecmeyince bu sekilde gecti hemenSizin de mi karışımla geçti canım.
Benimde öyle artık uyku düzeni oturdu. 3 saati dolduğunda kesin kalkıyor ac bir şekilde besliyorum altını al oyun oyna 1 saat geçiyor cızlamaya başlıyor sepetine koyar koymaz uyuyor bazen kendi kendine uyuyor mutfak da işim oluyir bi geliyorum oyun halısında uyumuş Akşamda 9 gibi uyuyor sabah 4 gibi uyanıyor. Biraz ileri çekmeye çalıştım 10 11 gibi uyusun daha geç uyansın olmadı huzursuzlandi.Kizlar size ciddi bir soruyla geliyorum bebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Doktor da eczaxida çince yazmış sanki max derma vazelin bisey daha okuyamadım bizim deEvet canim banada fucicort ve hametan bi kavanoza sik karistik dedi oyle hemen gecti doktorda onemli cunku baska doktora goturdum gecmeyince bu sekilde gecti hemen
Benim 2 cocuk 4. Ayda cikartti bakalim bu nasil olcak canimTahmini ne zaman disleri cikar 6.aydn once cikar mi
Mama ilk ay verdimMama veriyormusun canim masallah kuzuya
bende sonradan basladim 15 adet 100 cc koyuyorum seasterda 6 ay saklaniyor demis oyleyse daha iyi bunu arastiracam bi iyice
İnş öyle birşey yaşamayız hiçbirimiz de miniklerimiz rahat rahat doyarBenim korkumda oydu biara azalinca ondan beri buzluga atiyorum kesilirse bunlari kullanirim diye ben gecen hafta istifami verdim istemeyerek mecburen cunku bebegimi kimseye birakamam ailemde yok burda kısmet boyleymis napalim sen evdenmi calisacaksin canim
Senin adına sevindim valla çok küçükler daha evde olman çok iyi olmuş.Papatya1646 poşetle ısıtmak istemiyorum sonuçta naylon. ısıya maruz kalınca zararlı olabilir. iyice içini karıştırıp biberona döküyorum. benim evden devaö edecekmiş çalışmam o sebeple sağımı azalttım. çünkü benim buzlukta baya sütüm var.
wendy bekledikçe biraz besin değeri kayboluyormuş evet ama çalışan anneler için başka çözüm yok. tamamen faydasız olduğunu da düşünmüyorum. kızımda baya besledik o şekilde çünkü.
Grip olduğunu nasıl anladiniz öksürük mü ateş filan mıBenim kizimda her sabah tikanik oluyo serumla enjektorle bosaltiyorum ama ne bosaltma nereye sigiyo o kocaman sumukler bilmiyorum kusma bizdede oluyo hatta bu ara balgamli gibi degisik grip olmustu kalintilarmi acaba anladim yada hava nemlendiricisini acmiyirum ondan mi oluyo cozedim denemem lazim
Tamam canım çok teşekkür ederimRota kesinlikle olsun cnm onemli cunku virusu kaparsa bebekler cok agir geciriyormus tavsiyem rotayi 3te yaptir ben oyle yaptirdim burdaha 5te olacak
Bu ikinci ay aşısında dsnışacapım mutlakaEczaneden alıyosun sağlık ocağında yapıyolar. Öncesinde görüş ama mutlaka.
Ben kivranmaya basladiginda gaz oldugunu anlayip hemen gazini cikariyorum eger memede tutmaya devam edersem butum emdugini mememe kusuyordu ben hic bisey vermedim karsiyim acikcasi ama rezene vs gibi sey verenler oluyor cnm sana kalmisonceden memede kusmuyordu ama bugun olunca üsüttumu acaba dedim evet memede kıvranıyor gazi oluyor da kusmamisti.peki iki cay kasigi ıhlamur versem olur mu ki
BEnimki 3.ayi geciyor hala cok dokuluyor dr a da sormadim intte 6.aya kadar dokuluyor yaziyordu kel kaldi resmen kizim demir ilacimi kullanmiyordum ondanmi diye dusunmeye basladim cunku benimde cok dokuluyor saclarim yeniden kulmanmaya ve pekmez yemege basladimArkadaşlar bebeğinizin saçları döküldü mu? Biz 1 aylık olduk ve saçlarınız dökülmeye başladı normal mi sizce yoksa bir rahatsızlık mi
Hava yutarsa hizli yerse tutuyor hatta mide genisleyince de hickirik oldugu soyleniyor benimkisini bir ara 6kez falan tutuyordu gundeBebekleri neden hiç kırık tutar? Fazla yedikleri için mı??
gunes0101 canım bizim hiç uyku rutinimiz yok hiç bir gün diğerini tutmuyor gündüzleri en fazla bir saat oluyor uykusu. Geceleri çok huysuz özellikle. uykuya dalması saat 2 3 gibi oluyor ama daha fazla uyuyabiliyor. zor uykuya dalan bi bebek benimki kucağımda uyuyor yatağına koyduğum an uyanıyor hemde uykusunu almış gibi açıyor gözleri. Birde sese duyarlı her sesten uyanıyor. Bebek Uyudu mu işlerini yapan annelere imreniyorum benimki sesi duysun kalkıyor.
birde uykuda çok korkuyor bazen ağlayıp tekrar dalıyor böyle bişi yaşayan var mı bende onu merak ediyorum
Polar battanıye varsa uzerıne sarın. 8. hafta atak donemı evet. calpol atesı olmadıkca vermeye gerek yok bence.Kızlar çok acil saat 6bdan beri elektrik yok ev buz oldu kızım sıcak bir sorun yok ama bugün ne doğru düzgün emdi ne uyudu 8. Hafta atak diye düşünüyorum Bi yandan da ağrısı mı var diyorum memeyi emerken gaz da olduğu gibi bir stresle bırakıyo. Calpol içirsem sorun olur mu acaba belki Bi yeri ağrıyo dur diye düşünüyorum kucakta yatarken hep aynı sanki sancı