2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar size ciddi bir soruyla geliyorum 😕bebeklerinizin uyku duzeni nasil ya sanki benimki fazla uyuyor gibi nasil bir duzen olusturdunuz bi kac defa gunduz biraz fazla uyanik tutmaya calisiyorum fakat uyumak istiyor mesela acikinca uyaniyor karnini doyuruyorum altini degisiyorum en fazla 1.5 2 saat ayakta oluyor genelde 1.saat sonrasinda uyumak istiyor normalmi bu durum
Benimde öyle artık uyku düzeni oturdu. 3 saati dolduğunda kesin kalkıyor ac bir şekilde besliyorum altını al oyun oyna 1 saat geçiyor cızlamaya başlıyor sepetine koyar koymaz uyuyor bazen kendi kendine uyuyor mutfak da işim oluyir bi geliyorum oyun halısında uyumuş 😊Akşamda 9 gibi uyuyor sabah 4 gibi uyanıyor. Biraz ileri çekmeye çalıştım 10 11 gibi uyusun daha geç uyansın olmadı huzursuzlandi.
Böyle yalandan ağlar gibi yapıyor uykusu gelince artık anlıyoruz. Uyusun hiç elleme uykuda onları büyütecek. Ama 9 da uyuyup 4 gibi kalkınca me var me yok silip süpürüyor 😁Gece uyanmadım uzun süre ac kalınca biriktirdiğim sütler vardı azar azar sardığım bi kaç biberon eşim önce 140 cc sıcak suda bekletmis ağlamış aranmış boş biberonu kapiyo dedi 60 daha vermiş sabah 7 gibi kakasini çok fazla yaptı eşime söyledim yapar tabi gece 200 cc süt içti dedi ohaaa dedim. Uzun süre uyuduğunda çok ac uyanıyor mememi açarken bike gözümün içine bakıp heyecanlanıyor 😁Ona bi çözüm bulamadım

Bizim saclarimiz dokulmeye basladi daha bu hafta sizde nasil birde dondurucuda 6 ay saklaniyo canim kizlar bizim ikizlerimiz ne alemde Birpdrci Birpdrci canim biliyoruz biz vakit bulamiyorz sende hic bulamazsin ama ben cok merak ettim yaz arada canim

Benim kizimda her sabah tikanik oluyo serumla enjektorle bosaltiyorum ama ne bosaltma nereye sigiyo o kocaman sumukler bilmiyorum kusma bizdede oluyo hatta bu ara balgamli gibi degisik grip olmustu kalintilarmi acaba anladim yada hava nemlendiricisini acmiyirum ondan mi oluyo cozedim denemem lazim

Arkadaşlar bebeğinizin saçları döküldü mu? Biz 1 aylık olduk ve saçlarınız dökülmeye başladı normal mi sizce yoksa bir rahatsızlık mi

Benim korkumda oydu biara azalinca ondan beri buzluga atiyorum kesilirse bunlari kullanirim diye ben gecen hafta istifami verdim istemeyerek mecburen cunku bebegimi kimseye birakamam ailemde yok burda kısmet boyleymis napalim sen evdenmi calisacaksin canim
İnş öyle birşey yaşamayız hiçbirimiz de miniklerimiz rahat rahat doyar🙏
hayırlısı canım bebeği güvenecek kimse yoksa en doğru kararı vermişsin en iyisi senin büyütmen.
Benim işim evden olmuyor vatandaşla işim o yüzden 2 yıl ücretsiz izne ayrılacam.
Aslında müdürüm çok imkan sağladı süt izni için istersen yarım gün istersen tam 3 gün gel 2 gelme dedi ama kızım çok huzursuz bi bebek ev aldık borcumuz var ama gidemeyeceğim işe

Papatya1646 Papatya1646 poşetle ısıtmak istemiyorum sonuçta naylon. ısıya maruz kalınca zararlı olabilir. iyice içini karıştırıp biberona döküyorum. benim evden devaö edecekmiş çalışmam o sebeple sağımı azalttım. çünkü benim buzlukta baya sütüm var.

wendy wendy bekledikçe biraz besin değeri kayboluyormuş evet ama çalışan anneler için başka çözüm yok. tamamen faydasız olduğunu da düşünmüyorum. kızımda baya besledik o şekilde çünkü.
Senin adına sevindim valla çok küçükler daha evde olman çok iyi olmuş.
Haklısın poşet zararlı. Ben daha hiç buzluktan ısıtıp vermedim yağlı kısmını merak ettim. Sadece buzlukta mı oluyor senin dolabın alt kısmına da hemen verecek gibi koyuyor musun

gunes0101 gunes0101 canım bizim hiç uyku rutinimiz yok hiç bir gün diğerini tutmuyor gündüzleri en fazla bir saat oluyor uykusu. Geceleri çok huysuz özellikle. uykuya dalması saat 2 3 gibi oluyor ama daha fazla uyuyabiliyor. zor uykuya dalan bi bebek benimki kucağımda uyuyor yatağına koyduğum an uyanıyor hemde uykusunu almış gibi açıyor gözleri. Birde sese duyarlı her sesten uyanıyor. Bebek Uyudu mu işlerini yapan annelere imreniyorum 🙈 benimki sesi duysun kalkıyor.
birde uykuda çok korkuyor bazen ağlayıp tekrar dalıyor böyle bişi yaşayan var mı bende onu merak ediyorum

Benim kizimda her sabah tikanik oluyo serumla enjektorle bosaltiyorum ama ne bosaltma nereye sigiyo o kocaman sumukler bilmiyorum kusma bizdede oluyo hatta bu ara balgamli gibi degisik grip olmustu kalintilarmi acaba anladim yada hava nemlendiricisini acmiyirum ondan mi oluyo cozedim denemem lazim
Grip olduğunu nasıl anladiniz öksürük mü ateş filan mı

Kızlar çok acil saat 6bdan beri elektrik yok ev buz oldu kızım sıcak bir sorun yok ama bugün ne doğru düzgün emdi ne uyudu 8. Hafta atak diye düşünüyorum Bi yandan da ağrısı mı var diyorum memeyi emerken gaz da olduğu gibi bir stresle bırakıyo. Calpol içirsem sorun olur mu acaba belki Bi yeri ağrıyo dur diye düşünüyorum kucakta yatarken hep aynı sanki sancı gaz dolu

onceden memede kusmuyordu ama bugun olunca üsüttumu acaba dedim evet memede kıvranıyor gazi oluyor da kusmamisti.peki iki cay kasigi ıhlamur versem olur mu ki
Ben kivranmaya basladiginda gaz oldugunu anlayip hemen gazini cikariyorum eger memede tutmaya devam edersem butum emdugini mememe kusuyordu ben hic bisey vermedim karsiyim acikcasi ama rezene vs gibi sey verenler oluyor cnm sana kalmis

Arkadaşlar bebeğinizin saçları döküldü mu? Biz 1 aylık olduk ve saçlarınız dökülmeye başladı normal mi sizce yoksa bir rahatsızlık mi
BEnimki 3.ayi geciyor hala cok dokuluyor dr a da sormadim intte 6.aya kadar dokuluyor yaziyordu kel kaldi resmen kizim demir ilacimi kullanmiyordum ondanmi diye dusunmeye basladim cunku benimde cok dokuluyor saclarim yeniden kulmanmaya ve pekmez yemege basladim

Bebekleri neden hiç kırık tutar? Fazla yedikleri için mı??
Hava yutarsa hizli yerse tutuyor hatta mide genisleyince de hickirik oldugu soyleniyor benimkisini bir ara 6kez falan tutuyordu gunde

gunes0101 gunes0101 canım bizim hiç uyku rutinimiz yok hiç bir gün diğerini tutmuyor gündüzleri en fazla bir saat oluyor uykusu. Geceleri çok huysuz özellikle. uykuya dalması saat 2 3 gibi oluyor ama daha fazla uyuyabiliyor. zor uykuya dalan bi bebek benimki kucağımda uyuyor yatağına koyduğum an uyanıyor hemde uykusunu almış gibi açıyor gözleri. Birde sese duyarlı her sesten uyanıyor. Bebek Uyudu mu işlerini yapan annelere imreniyorum 🙈 benimki sesi duysun kalkıyor.
birde uykuda çok korkuyor bazen ağlayıp tekrar dalıyor böyle bişi yaşayan var mı bende onu merak ediyorum

Canim benim kiz oyle uykusunda bir basliyo aglamaya bikac kez korktum hatta baya icli agladi dedim ruya falan gordu heralde

kızlar geceleri bebeklerinizin altını ne sıkla degistiriyorsunuz? benim kiz emmek icin uyandiginda bezini degistirene kadar çok agliyor ya acıktigı icin hemen emmek istiyor kaćinci ayda geceleri bez degistirmiyorduk ya unutmusum ben ya😐

Kızlar çok acil saat 6bdan beri elektrik yok ev buz oldu kızım sıcak bir sorun yok ama bugün ne doğru düzgün emdi ne uyudu 8. Hafta atak diye düşünüyorum Bi yandan da ağrısı mı var diyorum memeyi emerken gaz da olduğu gibi bir stresle bırakıyo. Calpol içirsem sorun olur mu acaba belki Bi yeri ağrıyo dur diye düşünüyorum kucakta yatarken hep aynı sanki sancı
Polar battanıye varsa uzerıne sarın. 8. hafta atak donemı evet. calpol atesı olmadıkca vermeye gerek yok bence.

X