Özgür ruhlu yaylar özgür ruhlu ikizler felan bulsunlar o zaman körler sagorlar birbirini ağırlar işteBen çektim gelinim de çeksin mi diyim kız ayıp sjkffk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özgür ruhlu yaylar özgür ruhlu ikizler felan bulsunlar o zaman körler sagorlar birbirini ağırlar işteBen çektim gelinim de çeksin mi diyim kız ayıp sjkffk
Heliumlu balon o parti malzemesi satan yelrerde var bende alicam kapi onu icin cok tatli duruyor:) senin dedigin baskaymis pardon ben farkli zannettim .Ben kapı süsü alacaktım zaten balon da almaya karar verdim, herkesin kapısında var çok tatlı duruyo özendim ndmffn bu balonlar ne diye satılıyor acep alan var mı? Altında ağırlığı var çünkü
Yess ben de çok sevdim pek düşünmüyorum ama baktım herkeste var cici duruyo dnfn akşam indirmediler aşağı az hava aliyim dediydim, indirmeyince katta dolandım mecburHeliumlu balon o parti malzemesi satan yelrerde var bende alicam kapi onu icin cok tatli duruyor:)
Evet özgür olmayı,gezmeyi,eğlenmeyi severler evlenmeden önce öyleydı eşim gezmedıgi yer kalmamışsimdi daha dengeli tabı bırlıkte geziyoruz artık bebekleYay erkeği eşimden sebep sevmiyodum anam ben de skfkf fazla özgürlükçü geliyorlar bana o kadarı da fazla
Evet enfeksiyon erken doğum riski yaratıyor diyorlar ya hep, korkumdan 4 litre falan su içiyorum çünkü bendeki enfeksiyon geçmiyor bari aksın gitsin mantığındayınBenim sancılara enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi ebe. Ayağını üşütmüş bile olabilirsin, bi ara inanmazdım ama inanıyorum artık dedi :))
İyi yapıyorsun ben son zamanlarda 1.5'u zor bitiriyodumEvet enfeksiyon erken doğum riski yaratıyor diyorlar ya hep, korkumdan 4 litre falan su içiyorum çünkü bendeki enfeksiyon geçmiyor bari aksın gitsin mantığındayın
Ben yay im esim de yay ama esim gezmeyip tum sene evde otursa off demez gizli yengec mi nedir , evde oyurmayi seven burc var mi onun yuzunden uyusuk oldum bende. Bekarken deli geziyodum hala alisamadim evlilikteki en zorlandigim durum bu ki o da buyuk bi durum benceEvet özgür olmayı,gezmeyi,eğlenmeyi severler evlenmeden önce öyleydı eşim gezmedıgi yer kalmamışsimdi daha dengeli tabı bırlıkte geziyoruz artık bebekle
Ben de enfeksiyondan korkuyorum sürekli tekrae ediyor ama midem almıyor azcık su içiyorumdur ya keşke o kadar içebilsemEvet enfeksiyon erken doğum riski yaratıyor diyorlar ya hep, korkumdan 4 litre falan su içiyorum çünkü bendeki enfeksiyon geçmiyor bari aksın gitsin mantığındayın
Ben yay im esim de yay ama esim gezmeyip tum sene evde otursa off demez gizli yengec mi nedir , evde oyurmayi seven burc var mi onun yuzunden uyusuk oldum bende. Bekarken deli geziyodum hala alisamadim evlilikteki en zorlandigim durum bu ki o da buyuk bi durum bence
Orangegreysky canım kapı süsü yaptırmadıysan ya da başka yaptırmayan varsa ben çok memnun kaldım .
Buğlem Konsept (@buglemkonsept) • Instagram photos and videos
1,183 Followers, 301 Following, 250 Posts - See Instagram photos and videos from Buğlem Konsept (@buglemkonsept)www.instagram.com
İyi yapıyorsun ben son zamanlarda 1.5'u zor bitiriyodum
İş yerinde doldurup çalışırken çaktırmadan içiyorum ya, yoksa evde alıyım elimde gezidiriyim çok zor oluyor, midem bulanıyor hatta ama bin tane monurol içtim 1-2 hafta götürüyor sonra yine tekrarlıyor bıktım artıkBen de enfeksiyondan korkuyorum sürekli tekrae ediyor ama midem almıyor azcık su içiyorumdur ya keşke o kadar içebilsem
Ben de 2 gün önce içtim yine, kültür sonucuna göre verecekti yine hastanede yatarken 2 kere antibiyotik iğne yapıldı acaba ondan mı yapıldı kiİş yerinde doldurup çalışırken çaktırmadan içiyorum ya, yoksa evde alıyım elimde gezidiriyim çok zor oluyor, midem bulanıyor hatta ama bin tane monurol içtim 1-2 hafta götürüyor sonra yine tekrarlıyor bıktım artık
Kova ayy ben 2 gun cikmayinca bunalima giriyorum ki su evden calisma ve hamilelik beni mahvetti surekli evdeyim deli cikicamBenim burcum boğa yükselenim yengeç, 1 sene evden çıkmasam pu demem ndfk seninkinin yükseleni ne ki acep
İşte yaylık...Kova ayy ben 2 gun cikmayinca bunalima giriyorum ki su evden calisma ve hamilelik beni mahvetti surekli evdeyim deli cikicam
Aynen canım hatta en son kontrol de nerdeyse 2 hafta geri dedi yani düşün 2 buçuk kilo bekliyordu doktor seninde mutlaka farklıdır ultrasonla ince ince hesap olmuyor bu arada boyu da tahmin olarak hesaplanıyor yine bilemiyorlar gönlünü ferah tut sen sağ salim doğacak inşallah bu zamana kadar durdu her şeyi gelişti doğsa da küveze girmezEvet bende hata payı var diye düşünüyorum. İnşallah özellikle fl boyunda yanlışlık vardır. Sana da bebek ultrasonda 35 ile uyumlu demişti sanırım son kontrolde. Ama bebeğin doğduğu kiloya bakınca tam haftasıyla uyumlu doğmuş duruyor. Rahim kapalı bir kutu bilemiyoruz herşeyi.
Eee nasıl bişey kucağına gelmesi o stres korku gidiyor mu kucağına alınca. Sende bedenen daha iyisindir inşallah. Sat tarihlerimiz de seninle çok yakın ya bir iki gün var. Senin bebeğini kucağına alman beni çok motive etti. Küveze girmemesi kilosunun daha fazla olması hep olumlu olarak beni etkiledi
Olabilir ya, valla çözüm olacaksa ben de artık iğne isterim, hamileliğin başından beri bi tane idrarım da temiz çıkmadıBen de 2 gün önce içtim yine, kültür sonucuna göre verecekti yine hastanede yatarken 2 kere antibiyotik iğne yapıldı acaba ondan mı yapıldı ki
haklisin canim evet anlattigin gibi ekonomik kriz yok mustakil evler guvenli sokaklar ozel okul kavrami yok zaten evine yakin devlet okuluna gidiyorlar ebeveyn izni ve esnek calisma kosullari da iyi bu da etkiliyordur elbette cocuk yapmayi, doguran dogurana benim etrafimda gordugum bir de her yere cocukla giriliyor cafelerden restorantlara publara parklara hersey once cocuklu aileye gore ayarlanmis gibi, hayatin icinde yasiyor cocuk seninle birlikteOrtam rahat evler rahat cocuklar güvenli ve düzgün ortamda büyüyor. Gecim kaygısı yoktur heralde burdaki gibi. Cocugunu mahallendeki devlet okuluna gönderemiyorsun özellikle istanbul gibi büyük sehirlerde yani sırf ozel okul masraflarından dolayı insanlar 2. Yi bile yapmak istemiyo canım memleketimde. Yoksa cocuk da kardeş de güzel sey ama bizim kafamızda geleceklerine dair birsürü endişeler başlıyor cocuk daha dogmadan ne yazık