Maşallah uyuyunca tekrar kalkmıyor sa cok İyi darısı başımızaRutin oluşturmak lazım aslında. Çok zor biliyorum ama şöyle bir hafta iyice zorlamak gerekiyor. Biz 10.30 gibi uyutmaya alistirdik. Bazen 9 da başlıyoruz bazen 10 gibi başlıyoruz uyutma merasimine :) nadiren 11i bulduğu oluyor uyumasinin. Ondan önce ışıklar kapanıyor ya memede uyutuyorum ya eşim kanguruyla önüne takip uyiyinca çıkarıyor hemen yatağına koyuyoruz
Yatağı dediğim yatağının üzerine koyduğumuz baby Bjorn ana kucağı salıncak. Eğimli onun üzerinde uyuyoe. Hemen ağzına bir emzik
YouTube den ben pispis sesi açıyorum ya da saç kurutma makinesi sesi. Kendimizde pispisliyoruz sesimizi duysun diye. Bir yandan da anankucagini salliyoruz elimizle. Hemen yatağımızın başında, küçük bir ip yaptı eşim, o iple yattigimiz yerden salliyoruz. O şekilde uyutuyoruz sorma çok zor
Illaki eşim ve bende yatağa girmiş olacağız bu arada. Imkanı yok uyumuyor yoksa. Herkes uyku moduna girecek oyle. Böyle böyle alistirdik 10.30 gibi uyuyor her aksam
Eczaneden alıyosun sağlık ocağında yapıyolar. Öncesinde görüş ama mutlaka.Nerde yapılıyor peki bu yaptırırım tabi ki Allah korusun hasta olmasın yavrum
Vazelin denedim hem yumuşacık oldu hem geçti hem de güzel kokuyorKizlar bnmkinin basinda konak oldu gerci cok saci yok ama grne de azcik var. Evde de zeytnyagi kalmadi. Bebrk yagiyla surup bekleyince de oluyormuz yazio nette yapan var mi bebrk yagiyla ne kdr beklettinz
Ay o da yokVazelin denedim hem yumuşacık oldu hem geçti hem de güzel kokuyor
3 saatte bir uyanıyor bazen 4 saatide buluyor, uyanınca emzirip tekrar uyutans kadar en az 1saat geçiyorMaşallah uyuyunca tekrar kalkmıyor sa cok İyi darısı başımıza
Aaa 6 aymi bende her yerde 3 ay diye okuyunca oyle saniyordum super valla eminsin dimino frostlarda 6aya kadar saklanıyor. 3ay yazan siteler normal buzluklu eski tip dolaplardan bahsediyor.
buzluktan önce alta indiriyorum. sonra cam biberona koyup kaynar suda ısıtıyorum. direk ateşe maruz bırakılmıyor.
Yaa benim kafamida bu kurcaliyor bizimkinin hirde salyasi fazla akmaya basladi tukmugu falan baloncuk yapiyor yada dudagiyla ses cikartiyor bende bu salyadan dokayi acaba erkenmi dis cikaracak diyorum canimBu el emme olayı diş yerleri kaşındıgı için olabilir mi
Esin doğru soyluyor kesinlikle yaptir biz yaptirdik her bebek bu virusu geciriyor (zehirli ishal) aşi olanlar cok hafif atlatiyorSiz orda yalnzsinz duzen daha kolay olur valla. Ben tam oturtmaya calisiyorum cat kapi biri geliyo esimn vardiyasi degisiyo 2 gunde bir bazen gece 1de geliyo uyandiriyo anliycn bi duzen kirmak bana imkansz gibi
Saol canım Lansinoh süt saklama poşetinde buzluk için 2 hafta gibi yazıyor 3 aysa çok iyiymiş. Ben yeni başladım buzluga koymaya3 ay saklaniyor kuzum çozulme olayi direk çözemiyorsun cunku bakteri uruyor onun icin binkac saat dolabin rafina koyuyorsun daha sonra disari cikariyorsun 24 saat icerisinde kullanman gerekiyor
Mama veriyormusun canim masallah kuzuyaİki buçuk aylık 6.800 kilosu 30 ekimde dogdu
Agladıkça emzirmek gerekir ama emmesi fazla geldiği için de aglayabilir. Bilemiyorum ki
bende sonradan basladim 15 adet 100 cc koyuyorum seasterda 6 ay saklaniyor demis oyleyse daha iyi bunu arastiracam bi iyiceSaol canım Lansinoh süt saklama poşetinde buzluk için 2 hafta gibi yazıyor 3 aysa çok iyiymiş. Ben yeni başladım buzluga koymaya
Migros’tan alıyorum canım baltalı marka. Tadı güzel sütün. peyniride keçi peyniri yiyorum ama o biraz kokuyor banaKeçi sütü nasıl olur hiç denemedim tadı nasıl keçi peyniri yiyorum ben de çok seviyorum
kızımda o şekilde kullandım hiç birşey olmadıAaa 6 aymi bende her yerde 3 ay diye okuyunca oyle saniyordum super valla eminsin dimi
Aynilarini benim kizda yapiyor hepsinde oluyorsa belkide dis degil nlrmal surectir cnmYaa benim kafamida bu kurcaliyor bizimkinin hirde salyasi fazla akmaya basladi tukmugu falan baloncuk yapiyor yada dudagiyla ses cikartiyor bende bu salyadan dokayi acaba erkenmi dis cikaracak diyorum canim
Banyo öncesi sür yumuşasın biraz sonra zarar vermeden ince telli tarakla hafif kaldır, oğlum kel sayılır şimdi yok ama kızımda öyle yapmıştım. Hafif ısıtıp soğuttuğun zeytinyağı da olur bebe yağı olmazsa onu dene.Kizlar bnmkinin basinda konak oldu gerci cok saci yok ama grne de azcik var. Evde de zeytnyagi kalmadi. Bebrk yagiyla surup bekleyince de oluyormuz yazio nette yapan var mi bebrk yagiyla ne kdr beklettinz
Saol canım ben yeni koymaya başladım aslında işe gitmeyeceğim ama sütüm azalırsa falan tedbirim olsun diye koyuyorum.no frostlarda 6aya kadar saklanıyor. 3ay yazan siteler normal buzluklu eski tip dolaplardan bahsediyor.
buzluktan önce alta indiriyorum. sonra cam biberona koyup kaynar suda ısıtıyorum. direk ateşe maruz bırakılmıyor.
Benim kızımda direk uyandığı gibi ellerini emiyor sürekli almıyor bazen ellerine bakıyor sonra emiyorYaa benim kafamida bu kurcaliyor bizimkinin hirde salyasi fazla akmaya basladi tukmugu falan baloncuk yapiyor yada dudagiyla ses cikartiyor bende bu salyadan dokayi acaba erkenmi dis cikaracak diyorum canim
Ben de 90-100 cc arası koyuyorum. Sen işe başlayacak mısınbende sonradan basladim 15 adet 100 cc koyuyorum seasterda 6 ay saklaniyor demis oyleyse daha iyi bunu arastiracam bi iyice
Hani bi tane resim var ya instgrmda bebek hastayken sut sari iyilesince beyaza donuk oluyo. Bebek iyilestikce beyazlasiomus hastayken iyilesmesi icin gerekli antikor ve vitaminleri uretiyormus o mantikta bakarsak dogru olabilir her zamanin ihtiyaci farklı sonuctaKızlar yaa yanlış bilmiyorsam annenin sütü de bebeğin gelişimine göre değişiklik gösteriyormuş o yüzden ayının 15 gün öncesi ya da sonrası olan sütler besleyici oluyormuş, anne sütünden başka bişey almayan Bi bebeğimiz vardı, annesinin de sütü kesilmişti mamayı kusuyordu mecburen süt aramıştı yazık, o zaman öğrenmiştim bunu o yüzden sağıp atmıyorum buzluğa ben, ihtiyaç varsa 1 - 2 günlük oluyo dolapta acil durum içinde 1-2 parça buzlukta var ara ara yeniliyorum onu da. Siz ne diyorsunuz buna?
Cnm lw aldım.ayakli.24_25 derece ev.ve içine uzun kollu zibin sadece ...bebegi emzirirken diğer memeden mochi ile çekiyorum.biriktiriyorum.Stok ne ara yapıyorsunuz bebek emerken bende yapmak istiyorum ama fırsat olmuyor
@Pelinimben kaçar cclik atıyorsun dolaba? iki süt aynı soğukluğa gelince birleştirebilirsin. hepsini ayrı yapma. ben mesela sabah sağdım koydum. az önce mochi ile tekrar aldım onu da attım dolaba. birazdan birleştirip buzluğa atacağım. ben 100cc atıyorum. aralarsa 30-40-50cc lik paketlerde koyuyorum ki 100yetmediğinde ondan ilave edilebilir
Ne ara sağıyorsun canım bebek emdikten sonramı
Canım resim atarmısım uyku tulumu nasıl bir kalınlıkta ve tipte
Cnm kim bakacak bebeğineGünaydın güzel anneler ve minnoş bebişler, iyi pazarlar hepimize
Ben yarın işe başlıyorum bakalım neler olacak.
Benim korkumda oydu biara azalinca ondan beri buzluga atiyorum kesilirse bunlari kullanirim diye ben gecen hafta istifami verdim istemeyerek mecburen cunku bebegimi kimseye birakamam ailemde yok burda kısmet boyleymis napalim sen evdenmi calisacaksin canimSaol canım ben yeni koymaya başladım aslında işe gitmeyeceğim ama sütüm azalırsa falan tedbirim olsun diye koyuyorum.
biberona aktarırken yağlı kısmı poşette kalmıyor mu
Benim kızımda direk uyandığı gibi ellerini emiyor sürekli almıyor bazen ellerine bakıyor sonra emiyorSalyalanma sindirim sistemleri gelişmeye başladığı için oluyormus ağızda tükürük artıyormuş
Ben de 90-100 cc arası koyuyorum. Sen işe başlayacak mısın