Maşallah uyuyunca tekrar kalkmıyor sa cok İyi darısı başımızaRutin oluşturmak lazım aslında. Çok zor biliyorum ama şöyle bir hafta iyice zorlamak gerekiyor. Biz 10.30 gibi uyutmaya alistirdik. Bazen 9 da başlıyoruz bazen 10 gibi başlıyoruz uyutma merasimine :) nadiren 11i bulduğu oluyor uyumasinin. Ondan önce ışıklar kapanıyor ya memede uyutuyorum ya eşim kanguruyla önüne takip uyiyinca çıkarıyor hemen yatağına koyuyoruz
Yatağı dediğim yatağının üzerine koyduğumuz baby Bjorn ana kucağı salıncak. Eğimli onun üzerinde uyuyoe. Hemen ağzına bir emzik
YouTube den ben pispis sesi açıyorum ya da saç kurutma makinesi sesi. Kendimizde pispisliyoruz sesimizi duysun diye. Bir yandan da anankucagini salliyoruz elimizle. Hemen yatağımızın başında, küçük bir ip yaptı eşim, o iple yattigimiz yerden salliyoruz. O şekilde uyutuyoruz sorma çok zor
Illaki eşim ve bende yatağa girmiş olacağız bu arada. Imkanı yok uyumuyor yoksa. Herkes uyku moduna girecek oyle. Böyle böyle alistirdik 10.30 gibi uyuyor her aksam