2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
gece değiştiriyoruz bizde çis cok yapmıs oluyor.

Polar battanıye varsa uzerıne sarın. 8. hafta atak donemı evet. calpol atesı olmadıkca vermeye gerek yok bence.
Var battaniye onu sarayım çok şükür yeni geldi elektrik biraz biraz ağlama da azalıyor bilmiyorum ne olacak Bi de kaynana var tık demeye yukarı çıkıyo çıldırmamak elde değil ya çocuk stres i kendi stresim yetmiyor Bi de buna açıklama yapıyorum sürekli kafayı yicem

Canim benim kiz oyle uykusunda bir basliyo aglamaya bikac kez korktum hatta baya icli agladi dedim ruya falan gordu heralde
Benim kızda çok sık oluyor hemen hemen her uykusunda oluyor. Ailelerimiz uzakta olduğu için çok sık görüntülü arıyorlar acaba telefondan dolayımı oluyor diye düşünmeye başladım

Cnm gündüz 8 saat gece 10 saat ortalama..gün geçtikçe daha da azalıyor.uyumak bebeği büyütüyor.gunduz benim kız da uyku seviyor.oyun halısı aldım parmak kukla ve şarkı söyleyerek tüm gün uyanınca sırayla yaptırıyorum.

Kaka yoksa sabaha kadar degiştirmiyorum
Baby turco kullanıyorum sıkıntı olmadı hiç
Bazen unutup 10 11 gibi kaka yapıp degiştirdim de biraz taşma oldu. O kadr da olsun ama diye düşünüyorum

Kv gelecek mi düşüncesi bile yoruyor. Ne olursa olsun insan tedirgin oluyo dışarıdan birinin gelme ihtimaline

Benim bebiş de öyle yere göğe sığmıyor aglıyor sürekli kolik müziğiyle sakinleşti

Bagışıklıkları yeni yeni oluşmaya başladığı için ilaç vermemeye çalışmak gerekirmiş.

Hoplat zıplar masaj yap emzir dua aç müzik aç yatır kaldır ayakta salla elinden tutup kolik müzik aç. Tam tamına bunları bir saat boyunca yaptım Maşallah şimdi sustu uyudu kolik müzik acık duruyorum.

Sna da fikir olsun inşallah biri iyi gelir

Mesela suan uyanigiz saat 5 den 9 a kadar uyudu oglenkileri soylemim onlar haric suan uyutmaya calisiyorum aksamlari genelde 9 da uyur bi daha acikinca kalkar tekrar uyur nadiren 12 yi bulur işte bi duzensizlik var nasil ayarlayacam bilmiyorum eşimde annen gibi soyluyor
Benimkide ayni canim 1 saat uyanik kaliyor tekrar uyuyor hatta googlede boyle bir tablo bulmustum demekki geneli böyle
demekki normalmis canim
aglama olayi bazen bizdede oluyor ben sakinlestirip tabi o ara gozler kapali sonra tekrar daliyor korkuyor gibi hickirarak agliyor uyku esnasinda bu arada bizimde uyku duzenimiz yok iste onu merak ediyorum evet uyuyor fakat duzensiz bir sekilde
hayirlisi olsun canim benim sirkette butun imkanlari sundu ama kimseyi oyalayamazdim o yuzden kararim kesin dedim napalim artik geri kalan sigortami disardan yatiririz yada kizim biraz buyuyunce tekrar işe girerim
Neguzel keşke benimkde oyle olsa
Maasallah diyelim nazar değmesin
Benimki hep uyanik ikisatte bir kalkıyor
Bazen yarım saat uyuyup kalkıyor
diger saatler hep uyanikmi canim bende diyorum gunduzleri şoyle bi etrafi izlesin oyun oynayalim diyorum ama yok aksam biraz uyanik oluyor babasi varken sonra yine mizmizlanip uyumak istiyor
dediklerinin hepsini bende işte birebir yasiyorum demekki normal canim kafama takmayayim uyku duzenini nasil kuracagiz onu dusuneyim bizimki gecede ayni uyur uyur ben saat kuruyorum uykumu sutmu desem yavrum uykuyu secer uykusu varsa emmek bile istemiyor bende biraz uyutuyor gibi yalandan yapiyorum sakinlesince hemen memeyi veriyorum ama bazi geceler necbur sutumu biberonla veriyorum uyanmiyor hic bir turlu
bizimde var ama kisa yapabiliyorum hanımefendi rahatinada duskun baya

Kaka yoksa sabaha kadar degiştirmiyorum
Baby turco kullanıyorum sıkıntı olmadı hiç
Bazen unutup 10 11 gibi kaka yapıp degiştirdim de biraz taşma oldu. O kadr da olsun ama diye düşünüyorum
Pişme olmuyor mu hiç. Ben uyusa bile gece 4-5 saat sonra alıyorum altını beklerse hemen pişik oluyo

Maşallah canim, benim kızımın gündüz uykusu çok yok canim, max 45 dk uyuyor.

Maşallah canim, tek seferde 200 cc iyi içmiş.

Biz böyle anlar icin ilk kızım da tüplü eski tip bi ısıtıcı almıştık 2. El. Çok zor bulmuştuk. Yilda bi kere de ise yarasa çok ihtiyaç oluyor. Geçen de sabaha karşı kızım agladi kalktım, içerisi bi serin geldi. Peteklere dokundum baya ılımış, hemen eşimi kaldırdım küçük odaya geçtik hepimiz o ısıtıcıyı açtık . Ilaç gibi geldi.

Ben gece altını degistiremiyorum canim,eğer kaka yapmamışsa, ki genelde gece yapmıyor. Böylece de uykusu açılmamış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…