Canım çok sevindim tekrar geçmiş olsun. Olabilir bizimkinde ateş ve ishal olmuştu ama sadece ishalle de atabiliyormuş çocuklarCanım selam biz baya toparladık eşimle hiç şikayetimiz kalmadı diyebilirim bugün oğlum birkaç kere ishal yaptı kakasını aklıma yazdıkların geldi başka bir huysuzluğu yok ama kakasını çok sulu yaptı her seferinde acaba o da mı corona geçiriyor
Çok tatlı maşallah küçük beyCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Teyzeleri biz babasıyla iyileştik, babam da iyi. Ablam ve annem de pozitif çıktı ama durumları iyi, böyle böyle aşıcaz bu günleri inşallah
Merak ettıgım lohusayken kaç gün biri yanımızda olmalı. Yanı ılla bırı mı olmalı yanımızda. Kv cok konusuyor, herseye karısır. Ve bılıyorum depresyona girerim. Bu yuzden kaygılanıyorumO zaman siz tek başınıza yapın herşeyi
Hiçbir şey istemiyorsunuz kabul etmem evden giderim diye net konusuyorsunuz. Kafanız da herşeyi bitirmişsiniz.
Kaygınızı dereyi görmeden paçayı sıvamayarak düzeltebilirsiniz.
Her mesaja bi cevap var fikir almak göremedim.
Gruba ne soruyorsunuz anlayamadım.
Diyelim ki 40 gün kalınıyor dedik.Merak ettıgım lohusayken kaç gün biri yanımızda olmalı. Yanı ılla bırı mı olmalı yanımızda. Kv cok konusuyor, herseye karısır. Ve bılıyorum depresyona girerim. Bu yuzden kaygılanıyorum
Sorun şu aslında kımseyı ıstemıyorum. Ki birileri olmadan olmaz dıyor herkes. Rahat edemeyeceğim ıcın ıstemıyorum. Eşim sen bakamazsın ilk cocugun dıyor.Diyelim ki 40 gün kalınıyor dedik.
Siz yanıma kimseyi almam diyorsunuz işte. ben demişim 40 gün veya hiç gerek yok ne farkedecek sizin için.
Her türlü kimseyi istemiyorum diyorsunuz
Kendinizle çelişki yaşıyorsunuz.
Kv yanında nasıl emziriyorsunuz desen veya eşimle tek başımıza kalacağız nasıl bakarız desen yorum yaparız.
Siz kv istemem mümkünse hiç kimseyi istemem sizinde haberiniz olsunder gibi yazıyorsunuz
Bende aynı durumdayım yaralarım anca iyileşti korkuyorum çıkarmayaDışarıda işim varsa gümüş kapağın üstüne göğüs pedini takıyorum belli olmuyor o zaman .. kapaksız kendimi düşünemiyorum , tencere kapak misali olduk biz
Benim ki de emiyor bazen acıktıgı için emiyor memeyi verince alıyor.Kızlar kızım 2-3 gündür ellerini ağzına götürüp emiyor dün doktor ben sormadan bu aydan sonra ellerini emebilir dedi ama yine de acaba aç mı diye düşünmeden edemiyorum sizin bebeklerde emiyor mu öyle ? akşamlarıda sütüm çok azalıyor gibi hissediyorum
Kimseyi istemiyorsun ama Eşin senin herşeyine yetişebilecek biri mi peki ki herşeyine yetişse bile bebeğin ihtiyaçları olacak evin yemeği çamaşırı olacak. Sezeryan doğumda bazı arkadaşlar 3 günde ayaklandı mesela benim 20 gün ağrım oldu bi hafta zor yürüdüm annem bebekle ev işi yemekle ilgilendi. Eşim bana baktı.Sorun şu aslında kımseyı ıstemıyorum. Ki birileri olmadan olmaz dıyor herkes. Rahat edemeyeceğim ıcın ıstemıyorum. Eşim sen bakamazsın ilk cocugun dıyor.
Aynısı bende de var canım göğüste oldu. Geçer mi bende merak ediyorum.Çişli bez sayısı önemli günde 5-6 kez çiş yapıyorsa doyuyormuş böyle rahatlayabilirsin bence. Açken uyuyabileceğini sanmıyorum ben. Atak haftası huzursuzluğu da yaşıyor olabilirsiniz. O zaman sık sık memede kalmak istiyorlarmış ve az emiyorlarmış.
Kızlar bende tecrübeli annelere sormuş olayım bu göğüs ve göbekte kararma oldu benim. Bu ne zaman geçer ve geçer mi ?
Bir de oğlumun sırt ve kulaklarında tüyler var hala bunlar dökülecek diye biliyordum ne zaman dökülür ki bu?
Benimkide ya kaç gündür gündüz uyuyor geceleri 2 buçuk 3 e kadar uyumuyor nasıl değiştireceğim bu düzeni bilmiyorum alıştı resmen. Uykusuzluktan sütüm azaldı yaBurdaki bütün anneler uyuyarak gece geçirir inşallah. Çok aminbenimki cin gibi bakınıyor daha
Benimkide çok sık elini emmiyor dediğin gibi memeyi verdim emdi hep benim kızın öyle ağlayıp istemediği hiç olmadı hep emiyor bir ara olmuştu sadece o da gaz sancısından. O yüzden anlayamıyorum napayım artık hep emziririm öyle yaparsa. Bugün o kadar sık emdiki yine de doymuyor gibiBenim ki de emiyor bazen acıktıgı için emiyor memeyi verince alıyor.
Gün içinde cok sık elini emmedigi için her emdiginde meme yi teklif ediyorum
beş kere bu olay yaşanıyorsa birinde ac oluyo dördünde memeye gelince aglıyor istemiyor tok oldugunu düşünüyorum
Kacıncı ayda suan her ay 7-10 gün atakları oluyormus bebeklerın belkı suan o donemdesındır. Benımkının ılk 2 ay cok gazlıydı. Gaz ılacı aldım rahatladım ama sabah 8.30 lara kadar uyumadıgımk bılırımVar hamak beşik var ama onu hiç sevmiyor ayağım da yatmak istiyor 15 dakika da uykusunu alıyo anlamıyorum. Bu gece yine oturuyorum ya
Maşallah kerem sanaCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Teyzeleri biz babasıyla iyileştik, babam da iyi. Ablam ve annem de pozitif çıktı ama durumları iyi, böyle böyle aşıcaz bu günleri inşallah
Pes etme canım süreklı sağ gogsunle oyna baya . Her ıkısını 20 dakıka sağ ayrı ayrı. Benımde oyle azdı ılk baslarda pes etmedım 2 saatte bır sağdım eşimle saat kurup kalktık sağdım. Oyle oyle arttı pes etme hemen .Moral onemli pozitif ol hersey denedin yine olmuyorsa o Zaman mecbur mama canim
Mochi nasıl buarada? Sağma makınam var onu almak mantıklımı ne ıse yarıyor@Pelinimben kaçar cclik atıyorsun dolaba? iki süt aynı soğukluğa gelince birleştirebilirsin. hepsini ayrı yapma. ben mesela sabah sağdım koydum. az önce mochi ile tekrar aldım onu da attım dolaba. birazdan birleştirip buzluğa atacağım. ben 100cc atıyorum. aralarsa 30-40-50cc lik paketlerde koyuyorum ki 100yetmediğinde ondan ilave edilebilir
Bir ay sonra gelın dedıyse tam 1 ay sonra gidin cunku eğer hala olmamıssa busefer baska bırsey verıyorlarmıs diye bılıyorum . UzamasınCanim bizim de kalca geriligi var suan bizde cift bez kullaniyoruz bir ay sonra gel demisti doktor o zaman 2 bucuk aylik olcaz acaba 3 ayi doldursakta oyle mi gitsek bilemedim
MaşallaahhBenim.kuzenim ilmustu cnm duzelene kadar maskeyle dolastu 2 cocugu var onun emziriyo diye ilac kullanmadi ama coksukur kimseye bulasmadan atlatti sende atlatirsin tez zamanda ins
Benjmki 2890gr dogdu suan 3 aylik 6kg cnm
Biz 3 ettik bile saati çok huzursuzBnm ki de ayni 3dn once uyumaz
Benımkide yoğun bakımda kaldı 10 gün 2900 le hastaneden aldık ama cok kusuyor buaralar ya oluk oluk anlamadık reflüsü var sanırım balgamıda var balgamda cıkıyor kusunca . Geçen hafta 5300 dü bugün tarttım evde yine 5300 falan bakalım nolcak ya2700 dogdu benm ki hatta yogun bakimda 2300lere kdr fln dustu ben 2 haftalikken aldm hastaneden 2650ydi. 77 günlük. Valla gunde 1 bazen 2 kere mama veriorum ben biraz obur bnm ki acliga tahammulu yok
Benimde kızım çok kusuyor 65 günlük. 3. Haftasından beri çok kusuyır. Doktora defalarca söyledim kilo alıyorsa fazlasını kusıyır diyor. Ben genelde iki saate bir emziriyorum geceleri bu süre uzuyor tabi.Benımkide yoğun bakımda kaldı 10 gün 2900 le hastaneden aldık ama cok kusuyor buaralar ya oluk oluk anlamadık reflüsü var sanırım balgamıda var balgamda cıkıyor kusunca . Geçen hafta 5300 dü bugün tarttım evde yine 5300 falan bakalım nolcak ya