2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım çok sevindim tekrar geçmiş olsun. Olabilir bizimkinde ateş ve ishal olmuştu ama sadece ishalle de atabiliyormuş çocuklar
Çok tatlı maşallah küçük bey

Merak ettıgım lohusayken kaç gün biri yanımızda olmalı. Yanı ılla bırı mı olmalı yanımızda. Kv cok konusuyor, herseye karısır. Ve bılıyorum depresyona girerim. Bu yuzden kaygılanıyorum

Merak ettıgım lohusayken kaç gün biri yanımızda olmalı. Yanı ılla bırı mı olmalı yanımızda. Kv cok konusuyor, herseye karısır. Ve bılıyorum depresyona girerim. Bu yuzden kaygılanıyorum
Diyelim ki 40 gün kalınıyor dedik.
Siz yanıma kimseyi almam diyorsunuz işte. ben demişim 40 gün veya hiç gerek yok ne farkedecek sizin için.
Her türlü kimseyi istemiyorum diyorsunuz
Kendinizle çelişki yaşıyorsunuz.

Kv yanında nasıl emziriyorsunuz desen veya eşimle tek başımıza kalacağız nasıl bakarız desen yorum yaparız.
Siz kv istemem mümkünse hiç kimseyi istemem sizinde haberiniz olsun der gibi yazıyorsunuz

Sorun şu aslında kımseyı ıstemıyorum. Ki birileri olmadan olmaz dıyor herkes. Rahat edemeyeceğim ıcın ıstemıyorum. Eşim sen bakamazsın ilk cocugun dıyor.

Kızlar kızım 2-3 gündür ellerini ağzına götürüp emiyor dün doktor ben sormadan bu aydan sonra ellerini emebilir dedi ama yine de acaba aç mı diye düşünmeden edemiyorum sizin bebeklerde emiyor mu öyle ? akşamlarıda sütüm çok azalıyor gibi hissediyorum

Benim ki de emiyor bazen acıktıgı için emiyor memeyi verince alıyor.
Gün içinde cok sık elini emmedigi için her emdiginde meme yi teklif ediyorum

beş kere bu olay yaşanıyorsa birinde ac oluyo dördünde memeye gelince aglıyor istemiyor tok oldugunu düşünüyorum

Sorun şu aslında kımseyı ıstemıyorum. Ki birileri olmadan olmaz dıyor herkes. Rahat edemeyeceğim ıcın ıstemıyorum. Eşim sen bakamazsın ilk cocugun dıyor.
Kimseyi istemiyorsun ama Eşin senin herşeyine yetişebilecek biri mi peki ki herşeyine yetişse bile bebeğin ihtiyaçları olacak evin yemeği çamaşırı olacak. Sezeryan doğumda bazı arkadaşlar 3 günde ayaklandı mesela benim 20 gün ağrım oldu bi hafta zor yürüdüm annem bebekle ev işi yemekle ilgilendi. Eşim bana baktı.
Bence şimdiden bunları düşünme. annesine tahammül edemiyorsan bence çocuk yapmayı da tekrar düşün. Çünkü torunum, oğlum deyip her zaman gelecek evine

Aynısı bende de var canım göğüste oldu. Geçer mi bende merak ediyorum.
benim lüzumunda sırtında omuzlarında tüyler var

Burdaki bütün anneler uyuyarak gece geçirir inşallah. Çok amin benimki cin gibi bakınıyor daha
Benimkide ya kaç gündür gündüz uyuyor geceleri 2 buçuk 3 e kadar uyumuyor nasıl değiştireceğim bu düzeni bilmiyorum alıştı resmen. Uykusuzluktan sütüm azaldı ya

Benimkide çok sık elini emmiyor dediğin gibi memeyi verdim emdi hep benim kızın öyle ağlayıp istemediği hiç olmadı hep emiyor bir ara olmuştu sadece o da gaz sancısından. O yüzden anlayamıyorum napayım artık hep emziririm öyle yaparsa. Bugün o kadar sık emdiki yine de doymuyor gibi

Var hamak beşik var ama onu hiç sevmiyor ayağım da yatmak istiyor 15 dakika da uykusunu alıyo anlamıyorum. Bu gece yine oturuyorum ya
Kacıncı ayda suan her ay 7-10 gün atakları oluyormus bebeklerın belkı suan o donemdesındır. Benımkının ılk 2 ay cok gazlıydı. Gaz ılacı aldım rahatladım ama sabah 8.30 lara kadar uyumadıgımk bılırım

Maşallah kerem sana Rabbim korusun bu masumları bundan sonra sağlıklı güzel günleri oldun inş

Moral onemli pozitif ol hersey denedin yine olmuyorsa o Zaman mecbur mama canim
Pes etme canım süreklı sağ gogsunle oyna baya . Her ıkısını 20 dakıka sağ ayrı ayrı. Benımde oyle azdı ılk baslarda pes etmedım 2 saatte bır sağdım eşimle saat kurup kalktık sağdım. Oyle oyle arttı pes etme hemen .
Mochi nasıl buarada? Sağma makınam var onu almak mantıklımı ne ıse yarıyor

Canim bizim de kalca geriligi var suan bizde cift bez kullaniyoruz bir ay sonra gel demisti doktor o zaman 2 bucuk aylik olcaz acaba 3 ayi doldursakta oyle mi gitsek bilemedim
Bir ay sonra gelın dedıyse tam 1 ay sonra gidin cunku eğer hala olmamıssa busefer baska bırsey verıyorlarmıs diye bılıyorum . Uzamasın

2700 dogdu benm ki hatta yogun bakimda 2300lere kdr fln dustu ben 2 haftalikken aldm hastaneden 2650ydi. 77 günlük. Valla gunde 1 bazen 2 kere mama veriorum ben biraz obur bnm ki acliga tahammulu yok
Benımkide yoğun bakımda kaldı 10 gün 2900 le hastaneden aldık ama cok kusuyor buaralar ya oluk oluk anlamadık reflüsü var sanırım balgamıda var balgamda cıkıyor kusunca . Geçen hafta 5300 dü bugün tarttım evde yine 5300 falan bakalım nolcak ya

Kızlar 3 aylık bebeğim ve son bir aydır cok kusuyor ama fışkırırcasına .. sağıp biberonla verıyorım. Acaba hızlımı yiyor. Emziren anneler siz naısl kaç dakıka emzırkyorsunuz?? Kaç saatte bir meme verıyorsunuz?

Benimde kızım çok kusuyor 65 günlük. 3. Haftasından beri çok kusuyır. Doktora defalarca söyledim kilo alıyorsa fazlasını kusıyır diyor. Ben genelde iki saate bir emziriyorum geceleri bu süre uzuyor tabi.
bizim kızda balgamlı kusuyor. burnunu açarken çok yutuyor serum fizyolojik sularını ondan balgamlı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…