2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
gözün aydın canım ya. benim de yaralarım anca geçti o yüzden hemen cesaret edemiyorum belki 2 gün olmuştur yara olmaması onu bile hesaplayamadım henüz. 1 hafta daha bekleyip iyi giderse çıkarayım olmadı
Benim yara olmuyor ama gümüş kapaksız duramıyorum ya duştan sonra bornozu giydiğimde bile ucuna değince acıyor sanki. Evde sütyen takmıyorum 1-2 kez kısa süreliğine çıkardım göğüs ucum atlete yapıştı gibi oldu. Gerçekten ne zaman kurtulacağız bu kapaktan ya sen çıkarıp deneyince haber ver canım

Bu arada eşim dıyor ki. Lohusa kısı 40 gun yalnız bırakılmaz. Annem 40 gun kalsın dıyor. Bu yuzden kafama taktım ya. Ondan evden gıtmeyı dusunuyorum ben
Ay ben kaldım hatta tek yattım annemde yoktı kv de ama bi gece hüngür hüngür ağladım pskolojim bozulmuştu uykusuzluk kimse yardım etmiyor eşim çalışıyor vs vs anneme dedm çabuk gel

Emme aralığınıda açman lazım bi şekilde bizimki 2.30-3 saati buluyor emmesi o sürede memeler doluyor

Emme aralığınıda açman lazım bi şekilde bizimki 2.30-3 saati buluyor emmesi o sürede memeler doluyor
Zaten az emdiği için eskiye göre o kadar zamanı buluyor ama eskisi gibi dolmuyor sanki. İçmediğim yemediğim şey kalmadı bugün. Ben bir de günde beş litre su içen insanım neden böyle hissediyorum anlamadım.

Bir de şu aşı işi geriyor beni ya ilk aşısında bile başım döndü bayılacaktım şimdi daha çok vurulacak salı günü. Kabusum oldu salı gelmese diye bakıyorum.

Aaa dogru. Ama kv de gelse kendı evımde rahat edemem ben

Haklısınız. Ki 3 4 sene sonra ıstıyorum en erken. O da tabı olur mu bılmıyorum. Forumda okuyorum ve cok etkileniyorum bende

Bu arada ben kv yanında da meme ortada öyle acıkta gezemem ki rahat edemem. Odadan cıkmamak en ıyısı sanırım

Evet canım ben sormuştum teşekkür ederim düşünüp paylaştığın için ❤
Şuan Allah yoluna gidiyor herşey doğru düzgün ne sağım yapabiliyorum ne emzirebiliyorum
Sütüm de artmadı
Demekki düzensizlikten böyle

Bir de şu aşı işi geriyor beni ya ilk aşısında bile başım döndü bayılacaktım şimdi daha çok vurulacak salı günü. Kabusum oldu salı gelmese diye bakıyorum.

Bende gerildim ama gerilecek bir şey yok gerçekten kendimizi gereksiz strese sokuyoruz ne dertler var 5 dakika sürmüyor bile Rabbim yavrularımıza başka dertler vermesin

P Portakalli ordek yeni evlisiniz birkaç yıl da çocuk düşünmüyorsunuz niye kendinizi bu kadar geriyorsunuz ki bence evliliğinizin tadını çıkarın önce. Doğmamış rahme düşmemiş çocuğunuz için eşinizi kırmayın. Yumuşak cümlelerle zamanı geldiğinde istemiyorsanız eşinize halinizi anlatırsınız. Böyle sert cümleler hem eşinizle aranızı açar hem de siizi gereksiz yorar. Nacizane fikrim

Haklısınız. Kafamda kuruyorum Vala. Daha 3ay oldu evleneli. Yapı olarak baskasıyla aynı evde durabilecek bırı degılım. Ki baska sehirde olursak o zaman kv kp ıkısı gelır. Ee gögüs ortada geziyormus kadınlar lohusalıkta hıc rahat edemem. Bı de bunalıma gırıp odadan cıkmak. Neyse en ıyısı zamana bırakıp takmamaya calısmak. Ve kv ye galan söylerım annem gelecek ben rahat edemem kusura bakma diye. O da kalcam diye tutturmaz herhalde

bence kayınvalide ve pedere kurulduğunuz kadar evliliğinize ve mutluluğunuza odaklansanız, zamanı geldiğinde bazı şeyleri düşünseniz daha rahat hissedebilirsiniz. nacizane tavsiyem olumlu düşünün ki güzel şeyler olsun hayatnızda. umarım vakti geldiğinde sağlıklı bebeğiniz olur, bütün dertleri unutturur. şimdiden bu kadar negatifliğie gerek yok diye düşünüyorum

Iyi aksamlar herkese .Biz bugün oğlumu cildiyeye götürdük doğduğu hastaneye doktor alerjik bi durumu yok sadece aşırı fazla kuru cilde sahip dedi beni sordu genetik zaten Genelde dedi.3 kremden oluşan bi karışım yaz di onu da bugün hicbir eczane yapmak istemedi belki 20 eczaneyi aradım yoğunlarmış pazartesi yaparız dediler.Bizim burdaki eczaneye gittim o da pek yapmak istemedi sonra ricam ettim bebeğimin cildi çok kuru kaşınıyor falan dedim Sağ olsun kırmadı ecza deposunda sipariş verdi az önce gidip aldık.
Eczaci bayanında bebeği bu seçilmiş bana sezeryan ve erken doğum mu diye sordu evet dedim benimde yeni bebeğim oldu o da bu şekil dedi.Aklina gelebilecek tüm kremleri kullandık mustela bioderma vs ise yaramadi dedi en son cildiye ye gittik karışım hazırladı düzeldi cildi dedi.

Maşallah sana Ablası ve annesi de tez zamanda iyileşsin bu güzelliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…