- 25 Ocak 2019
- 1.268
- 2.066
Ilac degil cayİlacın ismi nedir tam anlayamadım
Benim yara olmuyor ama gümüş kapaksız duramıyorum ya duştan sonra bornozu giydiğimde bile ucuna değince acıyor sanki. Evde sütyen takmıyorum 1-2 kez kısa süreliğine çıkardım göğüs ucum atlete yapıştı gibi oldu. Gerçekten ne zaman kurtulacağız bu kapaktan yagözün aydın canım ya. benim de yaralarım anca geçti o yüzden hemen cesaret edemiyorum belki 2 gün olmuştur yara olmaması onu bile hesaplayamadım henüz. 1 hafta daha bekleyip iyi giderse çıkarayım olmadı
Ay ben kaldım hatta tek yattım annemde yoktı kv de ama bi gece hüngür hüngür ağladım pskolojim bozulmuştu uykusuzluk kimse yardım etmiyor eşim çalışıyor vs vs anneme dedm çabuk gelBu arada eşim dıyor ki. Lohusa kısı 40 gun yalnız bırakılmaz. Annem 40 gun kalsın dıyor. Bu yuzden kafama taktım ya. Ondan evden gıtmeyı dusunuyorum ben
Emme aralığınıda açman lazım bi şekilde bizimki 2.30-3 saati buluyor emmesi o sürede memeler doluyorKızlar merhaba. Ben dün akşamdan beri kafayı yicem sanırım. Sürekli çocuk doymuyor kafasındayım. Eskiden göğüslerim sert ve iri olurdu şimdi yumuşacık. Kızım da doğru düzgün emmiyor dün akşamdan beri. Sürekli uuumak istiyor ama uzun uzun da uyumuyor yarım saatte bir uyanıyor azıcık emiyor bazen hiç emmiyor tekrar uyuyor. Mama veriyorum onu da almıyor. Çocuk sanki sürekli aç kalmış benim sütüm ona yetmiyor gibi hissediyorum. Ağlayacağım artık stresten. Bir akıl kızlar ya.
ben ped kullanıyorum her zaman altına canım. kaymazsa dökülmüyor ama bazen de dökülüyor tabiKapaklara biriken süt üstünüze dökülmüyor mu sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum bu yüzden nasıl hallediyorsunuz bunu
Zaten az emdiği için eskiye göre o kadar zamanı buluyor ama eskisi gibi dolmuyor sanki. İçmediğim yemediğim şey kalmadı bugün. Ben bir de günde beş litre su içen insanım neden böyle hissediyorum anlamadım.Emme aralığınıda açman lazım bi şekilde bizimki 2.30-3 saati buluyor emmesi o sürede memeler doluyor
Aaa dogru. Ama kv de gelse kendı evımde rahat edemem benKp doğum yapmış lohusa kadının yanında en son duracak kişi. Gelmesin açıkça söyleyin. Memeler açık geziyorsunuz her an pijamanizdan kanınız çıkabilir sürekli terlediginiz için duş fazla alınıyor gelmesin
Haklısınız. Ki 3 4 sene sonra ıstıyorum en erken. O da tabı olur mu bılmıyorum. Forumda okuyorum ve cok etkileniyorum bendeDoğmamış çocuğa dok biçiyorsunuz siz...şimdiden böyle düşünmeyin , lohusalık çok zor , hele bi o günler gelsin , şimdiden eşinize şart koşmayım bence , ters teper ..hele bi hayırlısıyla doğsun gerisi hallolur inşallahama öyle ama böyle bi şekilde atlatıyoruz canım
Bu arada ben kv yanında da meme ortada öyle acıkta gezemem ki rahat edemem. Odadan cıkmamak en ıyısı sanırımKp doğum yapmış lohusa kadının yanında en son duracak kişi. Gelmesin açıkça söyleyin. Memeler açık geziyorsunuz her an pijamanizdan kanınız çıkabilir sürekli terlediginiz için duş fazla alınıyor gelmesin
Evet canım ben sormuştum teşekkür ederim düşünüp paylaştığın için ❤albertine1204 canım sen sormuştun dimi sadece sağım yaparsak sütüm gider mi diye? Onunla ilgili bir yazıya denk geldim kaydetmemişim, Google’a yazarsan çıkacaktır eminim, belirli saatlerde belirli şekilde sağım yaparsan süt gitmiyormuş, hatta kafamıza göre sağım yapmak sütü kötü bile etkileyebiliyormuş, onunda belirli saatlerde belirli şekilde sağım yapmamız lazımmış. Öğrendim sana yazayım dedim, bunu netleştirelim hepimize yararlı olsun bari.
Bir de şu aşı işi geriyor beni ya ilk aşısında bile başım döndü bayılacaktım şimdi daha çok vurulacak salı günü. Kabusum oldu salı gelmese diye bakıyorum.
Haklısınız. Kafamda kuruyorum Vala. Daha 3ay oldu evleneli. Yapı olarak baskasıyla aynı evde durabilecek bırı degılım. Ki baska sehirde olursak o zaman kv kp ıkısı gelır. Ee gögüs ortada geziyormus kadınlar lohusalıkta hıc rahat edemem. Bı de bunalıma gırıp odadan cıkmak. Neyse en ıyısı zamana bırakıp takmamaya calısmak. Ve kv ye galan söylerım annem gelecek ben rahat edemem kusura bakma diye. O da kalcam diye tutturmaz herhaldeBende gerildim ama gerilecek bir şey yok gerçekten kendimizi gereksiz strese sokuyoruz ne dertler var 5 dakika sürmüyor bile Rabbim yavrularımıza başka dertler vermesin
P Portakalli ordek yeni evlisiniz birkaç yıl da çocuk düşünmüyorsunuz niye kendinizi bu kadar geriyorsunuz ki bence evliliğinizin tadını çıkarın önce. Doğmamış rahme düşmemiş çocuğunuz için eşinizi kırmayın. Yumuşak cümlelerle zamanı geldiğinde istemiyorsanız eşinize halinizi anlatırsınız. Böyle sert cümleler hem eşinizle aranızı açar hem de siizi gereksiz yorar. Nacizane fikrim
Ayyy ben seni hamile sandım yaAaa dogru. Ama kv de gelse kendı evımde rahat edemem ben
Haklısınız. Yok ne hamılesıAyyy ben seni hamile sandım yaDaha yeni evliymissin.Vakti gelince usulunce söylersin şimdiden düşünme bunları
bence kayınvalide ve pedere kurulduğunuz kadar evliliğinize ve mutluluğunuza odaklansanız, zamanı geldiğinde bazı şeyleri düşünseniz daha rahat hissedebilirsiniz. nacizane tavsiyem olumlu düşünün ki güzel şeyler olsun hayatnızda. umarım vakti geldiğinde sağlıklı bebeğiniz olur, bütün dertleri unutturur. şimdiden bu kadar negatifliğie gerek yok diye düşünüyorumHaklısınız. Kafamda kuruyorum Vala. Daha 3ay oldu evleneli. Yapı olarak baskasıyla aynı evde durabilecek bırı degılım. Ki baska sehirde olursak o zaman kv kp ıkısı gelır. Ee gögüs ortada geziyormus kadınlar lohusalıkta hıc rahat edemem. Bı de bunalıma gırıp odadan cıkmak. Neyse en ıyısı zamana bırakıp takmamaya calısmak. Ve kv ye galan söylerım annem gelecek ben rahat edemem kusura bakma diye. O da kalcam diye tutturmaz herhalde
Maşallah sanaCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Teyzeleri biz babasıyla iyileştik, babam da iyi. Ablam ve annem de pozitif çıktı ama durumları iyi, böyle böyle aşıcaz bu günleri inşallah