- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.744
- 37
Maasallah çok tatlıCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Teyzeleri biz babasıyla iyileştik, babam da iyi. Ablam ve annem de pozitif çıktı ama durumları iyi, böyle böyle aşıcaz bu günleri inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maasallah çok tatlıCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Teyzeleri biz babasıyla iyileştik, babam da iyi. Ablam ve annem de pozitif çıktı ama durumları iyi, böyle böyle aşıcaz bu günleri inşallah
Sirf o yuzden kapak takasim gelmiyo yaaa heryer sut oluyoKapaklara biriken süt üstünüze dökülmüyor mu sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum bu yüzden nasıl hallediyorsunuz bunu
Ay Kerem ne tatlı bir bebek ya maşallahCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Masallah boncuga hadi gecmis olsunCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
İnsallah deva bulursun canim demekki karisim olmadan gecmiyo baksana bizim gecti cok sukurIyi aksamlar herkese .Biz bugün oğlumu cildiyeye götürdük doğduğu hastaneye doktor alerjik bi durumu yok sadece aşırı fazla kuru cilde sahip dedi beni sordu genetik zaten Genelde dedi.3 kremden oluşan bi karışım yaz di onu da bugün hicbir eczane yapmak istemedi belki 20 eczaneyi aradım yoğunlarmış pazartesi yaparız dediler.Bizim burdaki eczaneye gittim o da pek yapmak istemedi sonra ricam ettim bebeğimin cildi çok kuru kaşınıyor falan dedim Sağ olsun kırmadı ecza deposunda sipariş verdi az önce gidip aldık.
Eczaci bayanında bebeği bu seçilmiş bana sezeryan ve erken doğum mu diye sordu evet dedim benimde yeni bebeğim oldu o da bu şekil dedi.Aklina gelebilecek tüm kremleri kullandık mustela bioderma vs ise yaramadi dedi en son cildiye ye gittik karışım hazırladı düzeldi cildi dedi.
Takmayınca da akıyor ben en çok bu sütün akması işini beceremedim sütyenlerim mi tam oturmuyor pedde taksam kalkanda aldım her ihtimalde sızıyor her gün makine çeviriyoruz. Akmaması için bi yöntem sanırım yokSirf o yuzden kapak takasim gelmiyo yaaa heryer sut oluyo
Gecmis olsun canim oy masallah kucuk adamAllah nazarlardan saklasinCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Tomrisin emzirme notlarını okuyun cok güzel motive ediyor.Zaten az emdiği için eskiye göre o kadar zamanı buluyor ama eskisi gibi dolmuyor sanki. İçmediğim yemediğim şey kalmadı bugün. Ben bir de günde beş litre su içen insanım neden böyle hissediyorum anlamadım.
Önce hayırlısıyla bir hamile kalsanız sonra 6 ay süre geçse daha sonraki aşamada kv düşünseniz mesela doğacak olan bebek onun da kanından sonuçtaAma kadın karısır yapısı öyle. Herseye karısır. Bende hıc sevmıyorum karısılmasını. 40 gün uzun bı zaman ayrıca. Kv gelırse kp de gelecek
Maşallah kereme sizlere de geçmiş olsunCanım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Bunu kullanıyorum ben de. Ben hiç sağmıyorum süt. Sağmak gerekir mi bilmiyorum ki. Ne zaman istese meme veriyorum sağıp dolaba koymak benim için gereksiz geliyor aslında.Tomrisin emzirme notlarını okuyun cok güzel motive ediyor.
Emzirmek az emiyorsa sagarak süt çoğalıyor.
Dogru sagma ve Dogru sagım zamanı ile süt cogalıyo.
Solgar ın süt için vitamini de işe yarıyor ama sagma veya emzirme olmadan yemek su içmek işe yaramıyor.
Bu solgarın süt arttırıcı tabletini bi araştır istersen ben onu kullandım kullanalı sütüm çoğaldı bebeğim emiyor kenarlardan akıyor hepZaten az emdiği için eskiye göre o kadar zamanı buluyor ama eskisi gibi dolmuyor sanki. İçmediğim yemediğim şey kalmadı bugün. Ben bir de günde beş litre su içen insanım neden böyle hissediyorum anlamadım.
Kullanıyorum ben onu zaten ama çok etki göremedim yine de devam ediyorum günde ne kadar kullanıyorsun sen?Bu solgarın süt arttırıcı tabletini bi araştır istersen ben onu kullandım kullanalı sütüm çoğaldı bebeğim emiyor kenarlardan akıyor hep
Canım oğlum iki ayda ne çok şey gördü geçirdi bu Dünya’da
Bnm ki de ayni 3dn once uyumazBurdaki bütün anneler uyuyarak gece geçirir inşallah. Çok amin benimki cin gibi bakınıyor daha
Evet haklısınız. Ama ben kimseden yardım ıstemıyorumÖnce hayırlısıyla bir hamile kalsanız sonra 6 ay süre geçse daha sonraki aşamada kv düşünseniz mesela doğacak olan bebek onun da kanından sonuçta
Şu forumda en sonunda kv savunucusu da oldum ya tövbe yarabbim
Şu hayatta ne yaşadınız bilemem ama bu kadar büyük konuşmayın gün gelir eşinize yalvarırsınız annen gelsin diye.Kızlar ben hamile degilim. Yeni evliyim hatta. Forumlarda çok okuyorum. Lohusalıkta 40 gün başında kv oluyor. İnsan bunalıma giriyor. 3 4 sene en az çocuk istemiyorum. Ama eşime şimdiden diyorum ya annem ya kardeşim gelir. Kimseyi istemiyorum başımda diye. Ona kalsa annesini 40 gün başıma dikecek.Senin ilk çocugun olacak bilmezsin diyor. Bende başıma dilersen ya odadan çıkmam ya da giderim 40 gün evden dedim. Çok ciddiyim yaparım. O derece düşüncesi bile moralimi bozuyor. Yalnızlığı seviyorum. Kimse karışsın istemiyorum. Kv 35 sene önce dogurmuş.Bunları şimdiden kafama takıyorum. Nasıl bu kaygılı düzeltirim
Ya yalnız degilmiş im aynı şeyleri düşünüyorumÖnce hayırlısıyla bir hamile kalsanız sonra 6 ay süre geçse daha sonraki aşamada kv düşünseniz mesela doğacak olan bebek onun da kanından sonuçta
Şu forumda en sonunda kv savunucusu da oldum ya tövbe yarabbim
Aslında ben annemde gelsın ıstemıyorum. Ama eşim illa 40 gün biri olması gerektiğini söyluyorŞu hayatta ne yaşadınız bilemem ama bu kadar büyük konuşmayın gün gelir eşinize yalvarırsınız annen gelsin diye.
Hamile kaldınız diyelim ya o zaman anneniz kardeşiniz hayatta olmazsa ne yapacaksınız cok merak ediyorum
O zaman siz tek başınıza yapın herşeyiAslında ben annemde gelsın ıstemıyorum. Ama eşim illa 40 gün biri olması gerektiğini söyluyor