2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Masallah boncuga hadi gecmis olsun
İnsallah deva bulursun canim demekki karisim olmadan gecmiyo baksana bizim gecti cok sukur

Gecmis olsun canim oy masallah kucuk adamAllah nazarlardan saklasin

Tomrisin emzirme notlarını okuyun cok güzel motive ediyor.
Emzirmek az emiyorsa sagarak süt çoğalıyor.
Dogru sagma ve Dogru sagım zamanı ile süt cogalıyo.

Solgar ın süt için vitamini de işe yarıyor ama sagma veya emzirme olmadan yemek su içmek işe yaramıyor.

Eklentiler

• IMG-20201204-WA0008.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 53
Ama kadın karısır yapısı öyle. Herseye karısır. Bende hıc sevmıyorum karısılmasını. 40 gün uzun bı zaman ayrıca. Kv gelırse kp de gelecek
Önce hayırlısıyla bir hamile kalsanız sonra 6 ay süre geçse daha sonraki aşamada kv düşünseniz mesela doğacak olan bebek onun da kanından sonuçta
Şu forumda en sonunda kv savunucusu da oldum ya tövbe yarabbim

Bunu kullanıyorum ben de. Ben hiç sağmıyorum süt. Sağmak gerekir mi bilmiyorum ki. Ne zaman istese meme veriyorum sağıp dolaba koymak benim için gereksiz geliyor aslında.

Bu solgarın süt arttırıcı tabletini bi araştır istersen ben onu kullandım kullanalı sütüm çoğaldı bebeğim emiyor kenarlardan akıyor hep

Bu solgarın süt arttırıcı tabletini bi araştır istersen ben onu kullandım kullanalı sütüm çoğaldı bebeğim emiyor kenarlardan akıyor hep
Kullanıyorum ben onu zaten ama çok etki göremedim yine de devam ediyorum günde ne kadar kullanıyorsun sen?

Evet haklısınız. Ama ben kimseden yardım ıstemıyorum

Şu hayatta ne yaşadınız bilemem ama bu kadar büyük konuşmayın gün gelir eşinize yalvarırsınız annen gelsin diye.

Hamile kaldınız diyelim ya o zaman anneniz kardeşiniz hayatta olmazsa ne yapacaksınız cok merak ediyorum

Aslında ben annemde gelsın ıstemıyorum. Ama eşim illa 40 gün biri olması gerektiğini söyluyor

Aslında ben annemde gelsın ıstemıyorum. Ama eşim illa 40 gün biri olması gerektiğini söyluyor
O zaman siz tek başınıza yapın herşeyi

Hiçbir şey istemiyorsunuz kabul etmem evden giderim diye net konusuyorsunuz. Kafanız da herşeyi bitirmişsiniz.

Kaygınızı dereyi görmeden paçayı sıvamayarak düzeltebilirsiniz.

Her mesaja bi cevap var fikir almak göremedim.

Gruba ne soruyorsunuz anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…