- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
Hic kafana takma kalirsa hee de gec tmm de ama uygulamabu arada yasiniz kac bilmiyorum fakat 4 yil cocuk dusunmuyorum demişsiniz oncelikle iyi bi kadin dogumcuya gidin esinizde bi ürolojiye gorunsun şartlarınız uygunsa tabiki geciktirebilirsiniz ama mutlaka kontrol yaptirin yoksa gec kalmis olabilirsiniz bende ilk 2 yil düşünmüyordum evlendigimdenkonttole gittigimde bana birak normal yolu tup bebek sandimin bile dusuk oldugunu soylemislerdi rabbime sukur bi kizim oldu ama zorlu yollardan gectik uzuunnnn bir yoldan geldi minigimizKızlar ben hamile degilim. Yeni evliyim hatta. Forumlarda çok okuyorum. Lohusalıkta 40 gün başında kv oluyor. İnsan bunalıma giriyor. 3 4 sene en az çocuk istemiyorum. Ama eşime şimdiden diyorum ya annem ya kardeşim gelir. Kimseyi istemiyorum başımda diye. Ona kalsa annesini 40 gün başıma dikecek.Senin ilk çocugun olacak bilmezsin diyor. Bende başıma dilersen ya odadan çıkmam ya da giderim 40 gün evden dedim. Çok ciddiyim yaparım. O derece düşüncesi bile moralimi bozuyor. Yalnızlığı seviyorum. Kimse karışsın istemiyorum. Kv 35 sene önce dogurmuş.Bunları şimdiden kafama takıyorum. Nasıl bu kaygılı düzeltirim