- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Benim de 130 du 297 çıktı ve benim de 7 kasım diyordu ama adetim düzensiz olduğundan bu şekilde bir tahmini tarih belirledim.ben 32-34 günde bir oluyordum.herşeyimiz aynı gibi duruyor.yarın kontrolde ne olacak bilmem...290 hangi günkü değerinizdi?Benim de göğüs hassaşyetim fazla betahcg de 290 çıktı iki gün öncede 150 idi
bu sabah ki değerim canımBenim de 130 du 297 çıktı ve benim de 7 kasım diyordu ama adetim düzensiz olduğundan bu şekilde bir tahmini tarih belirledim.ben 32-34 günde bir oluyordum.herşeyimiz aynı gibi duruyor.yarın kontrolde ne olacak bilmem...290 hangi günkü değerinizdi?
Siz betaya baktırdınız mı? Sat neydi?Evet ya cidden 6 Kasım görünüyor benimki anası gibi tezcanliysa yok mümkün değil durmaz
Cumartesi beta 400 çıktı daha bakamadım evde test yaptım cumartesiden çok daha koyu çıktı. sat 31 OcakSiz betaya baktırdınız mı? Sat neydi?
Kontrolüm çarşamba günü, göğüs hassasiyeti var çok ayakta kalınca kasık batması oluyor şimdilik bu kadar Insallah sağlıkla ilerlerKasım ilk hafta ya da ekim son hafta doğum tarihi çıkanlar...betalar ne alemde? Doktor kontrolleri başladı mi? Neler yapıyorsunuz? Gerginlik var mi? Ben bugün aşırı gerginim ve göğüs hassasiyetim azaldı.
Benim ilk kontrolüm yarın sabah.beta yavaşlayacak diye endişem var.sürekli kan vermek de iyi değil bence.3 kez verdim iki gün arayla...Hayırlısı bakalım...Kontrolüm çarşamba günü, göğüs hassasiyeti var çok ayakta kalınca kasık batması oluyor şimdilik bu kadar Insallah sağlıkla ilerler
Nasıl çıktı beta sonuçların?Benim ilk kontrolüm yarın sabah.beta yavaşlayacak diye endişem var.sürekli kan vermek de iyi değil bence.3 kez verdim iki gün arayla...Hayırlısı bakalım...
37 130 297 2gün arayla canım...Nasıl çıktı beta sonuçların?
Canım son durum ne? Nasılsın? Sat neydi? Betan nasıldı?Benim ilk hamileliğim, çok erken öğrendim, inşallah haftaya da keseyi görürüz, regl günüm Cuma o da bir geçsin 5. Haftada doktora gideyim dediminşallah bir sıkıntı yaşamayız, benim bel ağrım yok, ara ara kasıklarıma böyle iğne batması gibi oluyor ama hemen geçiyor, bu sabahta mide bulantısı yaşadım.
Güzel artmış canım37 130 297 2gün arayla canım...
Hah olmus,,Deniycem şimdi
Amin canım inşallah...ben takvim dahi edinmedim daha temkinliyim :)Güzel artmış canımben de korkuyorum Allah feraha çıkarsın bir an önce güzel sonuçlar öğrenelim kalp atışları duyalım İnşallah
içimiz kıpır kıpırAmin canım inşallah...ben takvim dahi edinmedim daha temkinliyim :)
:) bana da erkek çıkıyor ama ben kız hissediyorum.doğum yapacağım tarihte 5 kasım gösteriyor :) Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bakın 26yasında idim kızımda ve ocakta hamile kaldım Erkek diyor... Ama kız oldu...
Şimdi 30yasındayım şubatta hamile kaldım yne erkek diyor bu takvim bana kafayı takmıs
Ben bat a 6 gün kala öğrendim canım, sen ne zaman öğrendinCanım sen öğrendin mi gebeliğinibenim de sat 2subattı
Evet cnm pozitif oluyorBenim de 1 şubat testte ikinci çizgi silik çıkınca pozitif mi oluyor acaba
Benimde 34, 110 ve 318 :))37 130 297 2gün arayla canım...
Yaa çok sevindim gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHerkese merhaba.. bende tup bebek transferimin 11. Gununde bugun 318 degerimi aldim..2. Cocugum olacak insallahHep beraber saglikli gecirelim bu sureci dilerim
Wowww ay ne çok kişi ile beraberim burda.e ben yana yakıla kendime yakın rakamlar arayıp durdum ya burda bir hafta:)) nerdesiniz kızzzzBenimde 34, 110 ve 318 :))