2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım boool su iç, ben normalde suyu bol içerim ama son birkaç gündür evde bile şişeyle dolanıyorum çok susuyorum

Ayyyyyy hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Uykusuz geceler gözümü korkutmuyor değil bayanlar bende hemşirelik son sınıf öğrenciyim aslında baya bilgi sahibiyim ama çok pimpirkliyim

Uygulamada 4+3 görünüyor canım valla tecrübesizlik ne zor doktora gittiğim gün 4+5 olmuş olacak.
Sen baktirmissin beta ben düzgün artış oldu mu bilmiyorum bile. Cuma erken sanki ya
Kese görünsün iç mi yoksa dış gebelik mi diye... Baktraym ddm yoksa kalp filan duyulmaz

Annelik, deliliktir diye bosuna dememis ler

Sen ne yaptın canım
Ben bugun gittim doktora baktı tabiiki daha erken olduğu için kese görünmüyor. Dün kan verdiğim için bugun değil yarın tekrar ver dedi. Eğer değer 160lardaysa herşey yolunda demektir dedi. Ben dün vermiştim işte 102ydi. Yarın sabah vereceğim. Bakalım kasıklarımda ağrı var sancılanıyorum ara ara adet olacakmışım gibi o yüzden korkuyorum bi şey olacak diye

Olmaz olmaz canım benim o agrı lar inan çok normal
O zaman sen kan ile kontrol et aynen 7.hafga gni kalp duyulur o zaman git

Olmaz olmaz canım benim o agrı lar inan çok normal
O zaman sen kan ile kontrol et aynen 7.hafga gni kalp duyulur o zaman git
10 gün sonraya randevu verdi şuan sata göre 4+2 o zamanda 6 haftaya yakın olur en azından kese dalan görünür. Belki vajinalultrason ile kalp duyulur ama vajinalda istemiyorum

Kahrıda başım üstüne lütfu da o gelsinde hayırlısıyla sağlıkla olan benim uykularım olsun çünkü benim ilk gebeliğim o da fedakarlıl etti o kadar spermin içinde birinci geldi ve tutunmaya çalıştı annesine umut oldu heves olu mutluluk oldu nasıl bende fedakarlık etmeyeyim

Ya bulantin basladi miii? Cok erken degil mi canim? Gunlerimiz ayniymis :) bende sirt agrisi cok yogun.. ve ayni sekilde haftaya sali falan gideyim diyorum. Bugun degerim 318di

Benim de bu sabah 300 dü değerim çarşamba 600 olursa Cuma 1200 olurs pazar 2400 olur ve ben haftaya keseyi görebilirim inşallah doktoe bana bi daha kan vermene gerwk yok hcg iki katından fazla artıyo dedi

Benim göğüsler taş gibi ağrısı da cabası bağırsaklar normal yani normalde nasılsam şimdi de öyleyim ama uykular benim çok fena gece uyuyamıyorum gündüz ise esnemekten gerinmekten mahvoluyorum iki saat uyumuşum yemekten sonrq yine

Benimde ilk geçen ay kimyasal yaşadım ondan içim çok buruk

Ben bugün itibariyle bıraktım kan vermeyi doktor haftaya gel kesesini görelim dedi
Bende yarın son kez vericem inşallah yükseldiyse daha vermeyeceğim haftaya çarşambaya randevu verdi bende kese için gideceğim en son kaç gördünüz beta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…