- 23 Şubat 2013
- 254
- 590
Canım boool su iç, ben normalde suyu bol içerim ama son birkaç gündür evde bile şişeyle dolanıyorum çok susuyorumKızlar göğüs hassasiyetimi kaybediyor olmam normal mi sizce? Son bir kaç güne göre daha bir az gibi...
Bağırsaklarınız ne alemde? Onca gün kabızlıktan sonra dün normale döndü.endişelenmeli miyim?
geçen yılki kaybımda belirtiler bu şekilde çekilmeye başlamıştı.kormuyor değilim.
Ayyyyyy hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSusuisa birniyetmeselesi Maisiyah345 bende bugün öğrendim. Sat 1 şubat benimde. 1 şubat olan 4 kişi olduk sanırım. Allah nasip ederse benim ikinci gebeliğim olacak. Gebelikten sonraki uykusuz geceler bizi bekliyor asıl. Bebek doğduktan sonraki zamanları kastettim. Allah şimdiden kolaylık versin inşallah. Bunlar yine iyi zamanlar
Kese görünsün iç mi yoksa dış gebelik mi diye... Baktraym ddm yoksa kalp filan duyulmazUygulamada 4+3 görünüyor canım valla tecrübesizlik ne zordoktora gittiğim gün 4+5 olmuş olacak.
Sen baktirmissin beta ben düzgün artış oldu mu bilmiyorum bile. Cuma erken sanki ya
Annelik, deliliktir diye bosuna dememis lerAyyyyyy hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ Uykusuz geceler gözümü korkutmuyor değilbayanlar bende hemşirelik son sınıf öğrenciyim aslında baya bilgi sahibiyim ama çok pimpirkliyim
Sen ne yaptın canımGerçekten öylee
Ben bugun gittim doktoraSen ne yaptın canım
Olmaz olmaz canım benim o agrı lar inan çok normalBen bugun gittim doktorabaktı tabiiki daha erken olduğu için kese görünmüyor. Dün kan verdiğim için bugun değil yarın tekrar ver dedi. Eğer değer 160lardaysa herşey yolunda demektir dedi. Ben dün vermiştim işte 102ydi. Yarın sabah vereceğim. Bakalım kasıklarımda ağrı var sancılanıyorum ara ara adet olacakmışım gibi o yüzden korkuyorum bi şey olacak diye
10 gün sonraya randevu verdiOlmaz olmaz canım benim o agrı lar inan çok normal
O zaman sen kan ile kontrol et aynen 7.hafga gni kalp duyulur o zaman git
Kahrıda başım üstüne lütfu da o gelsinde hayırlısıyla sağlıkla olan benim uykularım olsun çünkü benim ilk gebeliğim o da fedakarlıl etti o kadar spermin içinde birinci geldi ve tutunmaya çalıştı annesine umut oldu heves olu mutluluk oldu nasıl bende fedakarlık etmeyeyimSusuisa birniyetmeselesi Maisiyah345 bende bugün öğrendim. Sat 1 şubat benimde. 1 şubat olan 4 kişi olduk sanırım. Allah nasip ederse benim ikinci gebeliğim olacak. Gebelikten sonraki uykusuz geceler bizi bekliyor asıl. Bebek doğduktan sonraki zamanları kastettim. Allah şimdiden kolaylık versin inşallah. Bunlar yine iyi zamanlar
Ya bulantin basladi miii? Cok erken degil mi canim? Gunlerimiz ayniymis :) bende sirt agrisi cok yogun.. ve ayni sekilde haftaya sali falan gideyim diyorum. Bugun degerim 318di
Kızlar göğüs hassasiyetimi kaybediyor olmam normal mi sizce? Son bir kaç güne göre daha bir az gibi...
Bağırsaklarınız ne alemde? Onca gün kabızlıktan sonra dün normale döndü.endişelenmeli miyim?
geçen yılki kaybımda belirtiler bu şekilde çekilmeye başlamıştı.kormuyor değilim.
Benimde ilk geçen ay kimyasal yaşadım ondan içim çok burukKahrıda başım üstüne lütfu da o gelsinde hayırlısıyla sağlıkla olan benim uykularım olsun çünkü benim ilk gebeliğim o da fedakarlıl etti o kadar spermin içinde birinci geldi ve tutunmaya çalıştı annesine umut oldu heves olu mutluluk oldu nasıl bende fedakarlık etmeyeyim
Sağlıksızmış dmeek ki inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur ve bebeğin sana tutunur canımBenimde ilk geçen ay kimyasal yaşadım ondan içim çok buruk
İnşallaaahhhSağlıksızmış dmeek ki inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur ve bebeğin sana tutunur canım
İlk kez mi kan vereceksinİnşallaaahhhYarın kan vereceğim çok heyecanlıyım
Yokkİlk kez mi kan vereceksin
Ben bugün itibariyle bıraktım kan vermeyi doktor haftaya gel kesesini görelim dediYokkdün vermiştim 102 çıktı yarın 48 saat oluyor yükselmeye bakacağız
Bende yarın son kez vericem inşallah yükseldiyse daha vermeyeceğim haftaya çarşambaya randevu verdi bende kese için gideceğim en son kaç gördünüz betaBen bugün itibariyle bıraktım kan vermeyi doktor haftaya gel kesesini görelim dedi
Ben de heyecanlıyım İnşallah normal gebeliktir sağlıklıdır hepimizinkiKese görünsün iç mi yoksa dış gebelik mi diye... Baktraym ddm yoksa kalp filan duyulmaz