2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bakın 26yasında idim kızımda ve ocakta hamile kaldım Erkek diyor... Ama kız oldu...
Şimdi 30yasındayım şubatta hamile kaldım yne erkek diyor bu takvim bana kafayı takmıs
Sen hesabını yanlış yapıyo olmayasın mesela ben 26 küsür yaşındayım ama çin takvimine göre 27 ye bakmam gerekiyor 27 yaş şubat ayı da kız gösteriyor ama ben erkek hissediyorum

İlk ne zaman gördünüz değeri ve kaç değerler
Benim adet Cuma günüydü çarşamba akşam test yaptım 37 idi cumartesi yaptım 150 ydi şimdi birazdan gidicem tekrar baktırcam hayırlısıyla inşallah güzel güzel yükselmiştir

Benim adet Cuma günüydü çarşamba akşam test yaptım 37 idi cumartesi yaptım 150 ydi şimdi birazdan gidicem tekrar baktırcam hayırlısıyla inşallah güzel güzel yükselmiştir
İnşallah inşallah çok güzel yüksekmiş maşallah benim şuan adete 2 gün var gün baktırdım 102 çıktı

İnşallah inşallah çok güzel yüksekmiş maşallah benim şuan adete 2 gün var gün baktırdım 102 çıktı
Hadi hayırlı olsun hepimiz için burda bol bol birbirimizi takip edicez motive edicez anlaşılan

merhaba cuma günü bhcg 7.8 çıktı. cumartesi tekrar baktırdım 13.6 idi bugün yeniden kan verdim inşallah değerlerim düzgün yükselir. dua edin arkadaşlar çok stres yaptım.

merhaba cuma günü bhcg 7.8 çıktı. cumartesi tekrar baktırdım 13.6 idi bugün yeniden kan verdim inşallah değerlerim düzgün yükselir. dua edin arkadaşlar çok stres yaptım.
Bence güzel yükselmiştirrr içini ferah tut Benimde ilk değerim 14dü

Sen hesabını yanlış yapıyo olmayasın mesela ben 26 küsür yaşındayım ama çin takvimine göre 27 ye bakmam gerekiyor 27 yaş şubat ayı da kız gösteriyor ama ben erkek hissediyorum
Valla kızımda öyleydi bir kız bir erkek gösteriyordu simdide bakıyorm o zamanı erkek gösteriyor kızım oldu sonra simdi bakıyorm bazı takvimler kız diyor bazısı erkek ama bu gebeliğe hepsi erkek dşuor ama ben kız hissediyorum...
Kız olsun ya
Saka bir yana sağlıklı olsunlar da inşaallah

Günlerdir aklıma takılan işte o soru benim de 1 şubatta sat acaba doğumum ne zaman olacak q
7kasım olıyor seninki ama sanırım Ekim sonu da olabilr
Benimkini de 8kasım gösteriyor
Netten hesaplasana ya da profiline su dogum takvimi ekle

Bugün sabah doktora gittim 3 haftalık hamilesin dedi kese de haftaya oluşur gel dedi

Doğım takvimini bulamadım ki ekleyeyim

Kasım ilk hafta ya da ekim son hafta doğum tarihi çıkanlar...betalar ne alemde? Doktor kontrolleri başladı mi? Neler yapıyorsunuz? Gerginlik var mi? Ben bugün aşırı gerginim ve göğüs hassasiyetim azaldı.

Kasım ilk hafta ya da ekim son hafta doğum tarihi çıkanlar...betalar ne alemde? Doktor kontrolleri başladı mi? Neler yapıyorsunuz? Gerginlik var mi? Ben bugün aşırı gerginim ve göğüs hassasiyetim azaldı.
Benim de göğüs hassaşyetim fazla betahcg de 290 çıktı iki gün öncede 150 idi

Evet bende şimdi baktım 7 kasım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…