- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
Hayır şimdi kana gidicem tekrar değerlerime baktırcam kese için daha erkenBenimde sat 1 şubat kese gördünüzmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır şimdi kana gidicem tekrar değerlerime baktırcam kese için daha erkenBenimde sat 1 şubat kese gördünüzmü
İlk ne zaman gördünüz değeri ve kaç değerlerHayır şimdi kana gidicem tekrar değerlerime baktırcam kese için daha erken
Sen hesabını yanlış yapıyo olmayasın mesela ben 26 küsür yaşındayım ama çin takvimine göre 27 ye bakmam gerekiyor 27 yaş şubat ayı da kız gösteriyor ama ben erkek hissediyorumKızlar bakın 26yasında idim kızımda ve ocakta hamile kaldım Erkek diyor... Ama kız oldu...
Şimdi 30yasındayım şubatta hamile kaldım yne erkek diyor bu takvim bana kafayı takmıs
Benim adet Cuma günüydü çarşamba akşam test yaptım 37 idi cumartesi yaptım 150 ydi şimdi birazdan gidicem tekrar baktırcam hayırlısıyla inşallah güzel güzel yükselmiştirİlk ne zaman gördünüz değeri ve kaç değerler
İnşallah inşallah çok güzel yüksekmiş maşallah benim şuan adete 2 gün var gün baktırdım 102 çıktıBenim adet Cuma günüydü çarşamba akşam test yaptım 37 idi cumartesi yaptım 150 ydi şimdi birazdan gidicem tekrar baktırcam hayırlısıyla inşallah güzel güzel yükselmiştir
Hadi hayırlı olsun hepimiz için burda bol bol birbirimizi takip edicez motive edicez anlaşılanİnşallah inşallah çok güzel yüksekmiş maşallah benim şuan adete 2 gün var gün baktırdım 102 çıktı
KesinlikleeeHadi hayırlı olsun hepimiz için burda bol bol birbirimizi takip edicez motive edicez anlaşılan
Bence güzel yükselmiştirrr içini ferah tut Benimde ilk değerim 14dümerhaba cuma günü bhcg 7.8 çıktı. cumartesi tekrar baktırdım 13.6 idi bugün yeniden kan verdim inşallah değerlerim düzgün yükselir. dua edin arkadaşlar çok stres yaptım.
Valla kızımda öyleydi bir kız bir erkek gösteriyordu simdide bakıyorm o zamanı erkek gösteriyor kızım oldu sonra simdi bakıyorm bazı takvimler kız diyor bazısı erkek ama bu gebeliğe hepsi erkek dşuor ama ben kız hissediyorum...Sen hesabını yanlış yapıyo olmayasın mesela ben 26 küsür yaşındayım ama çin takvimine göre 27 ye bakmam gerekiyor 27 yaş şubat ayı da kız gösteriyor ama ben erkek hissediyorum
7kasım olıyor seninki ama sanırım Ekim sonu da olabilrGünlerdir aklıma takılan işte o soru benim de 1 şubatta sat acaba doğumum ne zaman olacak q
Bugün sabah doktora gittim 3 haftalık hamilesin dedi kese de haftaya oluşur gel dedi7kasım olıyor seninki ama sanırım Ekim sonu da olabilr
Benimkini de 8kasım gösteriyor
Netten hesaplasana ya da profiline su dogum takvimi ekle
Doğım takvimini bulamadım ki ekleyeyim7kasım olıyor seninki ama sanırım Ekim sonu da olabilr
Benim sat 28 Ocak ve en yakın sizin tarihiniz var sanırım benimkine...benim randevum yarın.döngü uzunluğunuz nedir?Doğım takvimini bulamadım ki ekleyeyim
Ben 28 günde bir adet oluyorum canımBenim sat 28 Ocak ve en yakın sizin tarihiniz var sanırım benimkine...benim randevum yarın.döngü uzunluğunuz nedir?
Benim de göğüs hassaşyetim fazla betahcg de 290 çıktı iki gün öncede 150 idiKasım ilk hafta ya da ekim son hafta doğum tarihi çıkanlar...betalar ne alemde? Doktor kontrolleri başladı mi? Neler yapıyorsunuz? Gerginlik var mi? Ben bugün aşırı gerginim ve göğüs hassasiyetim azaldı.
Evet bende şimdi baktım 7 kasım oluyo7kasım olıyor seninki ama sanırım Ekim sonu da olabilr
Var olan bir arkadasa tıkla onunkine sonra sırası ile takip et isl3mi ekler o sistemeDoğım takvimini bulamadım ki ekleyeyim
Deniycem şimdiVar olan bir arkadasa tıkla onunkine sonra sırası ile takip et isl3mi ekler o sisteme