2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
:) bana da erkek çıkıyor ama ben kız hissediyorum.doğum yapacağım tarihte 5 kasım gösteriyor :) Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah bende kız hissediyorum 😁

Canım son durum ne? Nasılsın? Sat neydi? Betan nasıldı?
Canım bulantım oluyor sabahları, bir de cumartesi kendimi yormuşum sırt ağrım var şimdi uzanıp dinleniyorum, 5 haftayı tam dolduralım öyle keseyi görmeye gidelim dedik, şimdilik sıkıntı yok, senin nasıl gidiyor

Canım son durum ne? Nasılsın? Sat neydi? Betan nasıldı?
SAT 1 Şubattı,BAT a 5-6 gün varken ilk betayı 7,96 yla öğrendim iki gün sonra 65 olmuştu, yükselme iyi olunca bekledik, ay bir de afedersiniz bugün göğüs uçlarım kırmızı olmuş ve acayip ağrı var bluzuma bile değince mahvetti beni.

Canım bulantım oluyor sabahları, bir de cumartesi kendimi yormuşum sırt ağrım var şimdi uzanıp dinleniyorum, 5 haftayı tam dolduralım öyle keseyi görmeye gidelim dedik, şimdilik sıkıntı yok, senin nasıl gidiyor
Ne zaman doluyor 5haffa canım ne zaman gşdeceksin

Şu haftaları ben de anlamıyorum hiç 🙄 cumartesi değer 400 dü bi daha bakamadım çarşamba görünür mü acaba kese :KK51:

Şu haftaları ben de anlamıyorum hiç 🙄 cumartesi değer 400 dü bi daha bakamadım çarşamba görünür mü acaba kese :KK51:
Kaç hafta olıyor seninki canom... Bende bugun kan verdim 47.38çıktı 😊
Bu cumaya randevu aldım ama ertelesem mi diye de düşünüyorum

Ne zaman doluyor 5haffa canım ne zaman gşdeceksin
Yani şimdi 4+2 günlük cumartesi 5. Haftayı dolduracak haftaya giderim diye plan yapıyorum ama tabi hayırlısı farklı bir durum hissedersem kanama gibi hemen giderim, ama şimdilik şükür bir sıkıntı yok gibi. Bulantı, gögüs ağrısı, sırt ağrısı olarak yuvarlanıyoruz 😊🙏🏻

Kaç hafta olıyor seninki canom... Bende bugun kan verdim 47.38çıktı 😊
Bu cumaya randevu aldım ama ertelesem mi diye de düşünüyorum
Uygulamada 4+3 görünüyor canım valla tecrübesizlik ne zor 🙈 doktora gittiğim gün 4+5 olmuş olacak.
Sen baktirmissin beta ben düzgün artış oldu mu bilmiyorum bile. Cuma erken sanki ya 🤔

Susuisa Susuisa birniyetmeselesi birniyetmeselesi Maisiyah345 Maisiyah345 bende bugün öğrendim. Sat 1 şubat benimde. 1 şubat olan 4 kişi olduk sanırım. Allah nasip ederse benim ikinci gebeliğim olacak. Gebelikten sonraki uykusuz geceler bizi bekliyor asıl. 😁 Bebek doğduktan sonraki zamanları kastettim. Allah şimdiden kolaylık versin inşallah. Bunlar yine iyi zamanlar

Yani şimdi 4+2 günlük cumartesi 5. Haftayı dolduracak haftaya giderim diye plan yapıyorum ama tabi hayırlısı farklı bir durum hissedersem kanama gibi hemen giderim, ama şimdilik şükür bir sıkıntı yok gibi. Bulantı, gögüs ağrısı, sırt ağrısı olarak yuvarlanıyoruz 😊🙏🏻
Ya bulantin basladi miii? Cok erken degil mi canim? Gunlerimiz ayniymis :) bende sirt agrisi cok yogun.. ve ayni sekilde haftaya sali falan gideyim diyorum. Bugun degerim 318di

Kızlar göğüs hassasiyetimi kaybediyor olmam normal mi sizce? Son bir kaç güne göre daha bir az gibi...
Bağırsaklarınız ne alemde? Onca gün kabızlıktan sonra dün normale döndü.endişelenmeli miyim?
geçen yılki kaybımda belirtiler bu şekilde çekilmeye başlamıştı.kormuyor değilim.🙄

Ya bulantin basladi miii? Cok erken degil mi canim? Gunlerimiz ayniymis :) bende sirt agrisi cok yogun.. ve ayni sekilde haftaya sali falan gideyim diyorum. Bugun degerim 318di
Sabahları var canım, benim midem hassas olduğu için olmuş olabilir ama öyle aşırı değil, sırt ağrım fena, gögüsleri saymıyorum bile çok ağrıyor onlar

Kızlar göğüs hassasiyetimi kaybediyor olmam normal mi sizce? Son bir kaç güne göre daha bir az gibi...
Bağırsaklarınız ne alemde? Onca gün kabızlıktan sonra dün normale döndü.endişelenmeli miyim?
geçen yılki kaybımda belirtiler bu şekilde çekilmeye başlamıştı.kormuyor değilim.🙄
Canım bende kabızlık hiç olmadı kötü düşünmemeye çalış 🙏 Göğüs hassasiyeti de normal seviyede öyle aşırı değil

X