Merhabaaa ben varımHiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn
Evet dayanamadın heralde beklemeyeİnşallah canım benim hayırlısıyla inşallah çok erken öğrendim ben
Rabbim sağlık versin inşallah hayırlısıyla hayırlı haberler ederim
Hangi marka kullanıyorsunuz?Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
Yarın ver bence de en azından değerin biraz daha artar bende cuma günğ tekrar kan vericemMaşallah canımdaha da artsın inşallah:) benim de bugün gitmem gerek kana ama kızım gelmek ister büyük ihtimal,onu boş yere hastaneye sokmak İstemiyorum.yarın mi versem karar veremedim.
Rüyamda görüyodum valla artk ddm yapayım ahahah aslında bugun ya da yarın yapmam lazımdı en erkenEvet dayanamadın heralde beklemeyeBen de erken yaparım sanırım dayanamam.
Bugün tekrarlayacak mısın testi?Rüyamda görüyodum valla artk ddm yapayım ahahah aslında bugun ya da yarın yapmam lazımdı en erken
Tekrarladım canım sabah ilk idrarlaBugün tekrarlayacak mısın testi?
Aaa iyi hadi bakalım :) Yarın sonucu yazarsınTekrarladım canım sabah ilk idrarla
Tamam canım yazarmAaa iyi hadi bakalım :) Yarın sonucu yazarsın
Gözünaydın canım benimMerhaba kızlarrgeçen ay kimyasal gebelik sonrası bu ay çok şükür hamileyim. Adete 6 gün kala anladım belirtilerden. Kan verdim 14.85 çıktı. Bugun adete 3 gün var kan verdim 102 olmuş
Öyle deme zaten belirtiler bu sekilde saydıklarına benzer olıyor... Benimde 5mart ben test yaptım çıktı...İnşallah bende kasım annesi olurum umudum o yönde bat 5 mart. Bu ay gögüslerim de çok ağrı var ki benim adetten önce gögüs hassasiyetim olmazdı. Bariz fazla idrara çıkmaya başladım ve rengi koyu kasıklarımda ağrılar batmalar var ama işte bu ama çok önemli☺ karnım ağrımaya başladı hasta olacak gibiyim. Geçmeyen sürekli bir ağrı arada batmalar. Sanırım bu ay olmayacak
bikaç gündür yapıyorum aslında durunca 2.çizgi çıkıyor kısa sürede çıkmıyor. İnşallah vardır çok istiyorumÖyle deme zaten belirtiler bu sekilde saydıklarına benzer olıyor... Benimde 5mart ben test yaptım çıktı...
Atsana bana testleribikaç gündür yapıyorum aslında durunca 2.çizgi çıkıyor kısa sürede çıkmıyor. İnşallah vardır çok istiyorum☺
Atamadım bilgisayarda olmam lazım galiba ama silikler belki buharlaşma çizgisi denen çizgidendir çıkanlar. Bikaç güne belli olacak artık allah bana bekleme sabırı versinAtsana bana testleribakayım.. Benimde silik çıktı ilk dk larda çıktı tabi bekleyince daha koyu olıyor
Atamadım bilgisayarda olmam lazım galiba ama silikler belki buharlaşma çizgisi denen çizgidendir çıkanlar. Bikaç güne belli olacak artık allah bana bekleme sabırı versin