2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah canım benim hayırlısıyla inşallah çok erken öğrendim ben
Rabbim sağlık versin inşallah hayırlısıyla hayırlı haberler ederim
Evet dayanamadın heralde beklemeye Ben de erken yaparım sanırım dayanamam.

Hangi marka kullanıyorsunuz?

Maşallah canımdaha da artsın inşallah:) benim de bugün gitmem gerek kana ama kızım gelmek ister büyük ihtimal,onu boş yere hastaneye sokmak İstemiyorum.yarın mi versem karar veremedim.
Yarın ver bence de en azından değerin biraz daha artar bende cuma günğ tekrar kan vericem

Merhaba kızlarr geçen ay kimyasal gebelik sonrası bu ay çok şükür hamileyim. Adete 6 gün kala anladım belirtilerden. Kan verdim 14.85 çıktı. Bugun adete 3 gün var kan verdim 102 olmuş

Canim adete 6 gun kala nasil belirtiler yasadin benimde 6 gunum var adete yumurtlamanin ustunden 8 gun gecti akinti falan bi kere oldu bugun

Merhaba kızlarr geçen ay kimyasal gebelik sonrası bu ay çok şükür hamileyim. Adete 6 gün kala anladım belirtilerden. Kan verdim 14.85 çıktı. Bugun adete 3 gün var kan verdim 102 olmuş
Gözünaydın canım benim

İnşallah bende kasım annesi olurum umudum o yönde bat 5 mart. Bu ay gögüslerim de çok ağrı var ki benim adetten önce gögüs hassasiyetim olmazdı. Bariz fazla idrara çıkmaya başladım ve rengi koyu kasıklarımda ağrılar batmalar var ama işte bu ama çok önemli karnım ağrımaya başladı hasta olacak gibiyim. Geçmeyen sürekli bir ağrı arada batmalar. Sanırım bu ay olmayacak

Öyle deme zaten belirtiler bu sekilde saydıklarına benzer olıyor... Benimde 5mart ben test yaptım çıktı...

Öyle deme zaten belirtiler bu sekilde saydıklarına benzer olıyor... Benimde 5mart ben test yaptım çıktı...
bikaç gündür yapıyorum aslında durunca 2.çizgi çıkıyor kısa sürede çıkmıyor. İnşallah vardır çok istiyorum

bikaç gündür yapıyorum aslında durunca 2.çizgi çıkıyor kısa sürede çıkmıyor. İnşallah vardır çok istiyorum☺
Atsana bana testleribakayım.. Benimde silik çıktı ilk dk larda çıktı tabi bekleyince daha koyu olıyor

Atsana bana testleribakayım.. Benimde silik çıktı ilk dk larda çıktı tabi bekleyince daha koyu olıyor
Atamadım bilgisayarda olmam lazım galiba ama silikler belki buharlaşma çizgisi denen çizgidendir çıkanlar. Bikaç güne belli olacak artık allah bana bekleme sabırı versin

Atamadım bilgisayarda olmam lazım galiba ama silikler belki buharlaşma çizgisi denen çizgidendir çıkanlar. Bikaç güne belli olacak artık allah bana bekleme sabırı versin

Eklentiler

• IMG_20200301_161442.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20200301_161423_1.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 59
Sanki var gbi pembe mi çizgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…