• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek😬
Ben bestlak kullandım süt arttırmada etkisi vardı bitti daha almadım..

Kızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin 😅
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki 😬
Benim doktorum son gittiğimdd daha gelmene gerek yok smear testi için 6 ay sonra gel dedi.. Smear testi acıtmıyor benim aklımda öyle kalmış😊
Ben 40 çıkmadan ağdaya gittim sezeryan olan yerede ağda yaptı hiç birşey olmadı..

Denicem cnm umarım içebilirim boza ve sütlaç tiyorum bende ama sanki artmadı gibi sütüm
Sütlaç artırıyo aslında ama bilemedim. Psikolojimiz bozulacak şu gaz olayından ya. Eşim kavrulmuş fındık almış çarşıdan yemeden önce internete yazdım gaz yapar mı diye 😄 yapıyomuş tabi 😒 ama anne sütünü de yüzde 10 oranında artırıyomuş

Ne zaman keyifle Birşeyler yiyecek olsak benimki uyuyorsa da kalkıyor babaya sarılsam kalkıyor bu sabah baba kız salonda yatmışlar eşim uyumadı uyumadı sarıldım uyudu temas istiyor bu kız diyor ha bir de ne zaman kahve yapsam kalkıyor onun kesin kokusunu alıyor 😂
yok yok valla biliyolar😂😂

Merhaba ekim anneleri kasımın 9 unda mi doğursam 2 sinde derken 23 ekim de gittiğim haftalık kontrolumde suyumun bittiğini öğrendim ertesi gün sezeryan a alındım 24 ekimde 36+6 da 3 kilo doğdu oğlum çok üzüldüm kendimi çok suçladım o hafta evim de temizlik yapılmıştı ben hep ayaktaydım halbuki 9 ay boyunca gebeliği sıkı takip edilip serklaj atılmasın diye neredeyse hep yattım son haftada gezdim iş yaptım yürüdüm ve kendi hatam yüzünden bence bebeğim vaktinde gelemedi yeni doğum yaptigimda çok kafaya taktım çok şükür Her şeyi yolundaydı emme refleksi yoktu pasifti memeyi tutuyordu çekmiyordu çok uğraştık tabi uğraşırken ac kalmasın sarılık olmasın diye hast mamada verdik öyle böyle mamaya bağımlı olduk .Şuan emiyor sütüm az artmadı eds yöntemiyle mamayi veriyoruz ilk 2 hafta benim anne sütü aldim diye direnmem yüzünden hoc kilo almamıştı 3.hafta düzenli mamaya başladık kilo alımı iyiydi şuan nasıl bilmiyorum 40 çıkıca kontrole gideceğiz. Yarın tam 1 aylık mama veren anneler kaç cc veriyorsunuz ben 80 cc vermeye başladım bugün 60 veriyordum memede emdiği için. 3 saate bir önce 40 dk meme sonra 80 cc mama yeterli mi acaba kızlar.
Birde sezeryan old günün akşamından beri hiç uzanmadım desem yeridir dikisin üstünde sertlik var dokunduğunda sizde de var mi doktor 40 in çıkınca gel dedi ama hast uzak ve vakalar iyice arttı gitmeyi düşünmüyorum bebekle zorlanıyorum gitmek gerekli mi
Hoşgeldin ekim annelerine 😊 bizim ekim annelerin çoğu da eylül annesi oldu bende kılpayı kurtuldum 4 ekimde bana göre 36+0 doktora göre 36+2 de sezeryan ile ikizlerimi kucağıma aldım😍
Benim de sütüm yetersiz sağınca 2 saatte zar zaor 60 cc çıkıyor ben her emzirmeden sonra 90 cc mama veriyorum bazen bitirmiyorlar..

Sütlaç artırıyo aslında ama bilemedim. Psikolojimiz bozulacak şu gaz olayından ya. Eşim kavrulmuş fındık almış çarşıdan yemeden önce internete yazdım gaz yapar mı diye 😄 yapıyomuş tabi 😒 ama anne sütünü de yüzde 10 oranında artırıyomuş
Kız yiyin gitsin böyle 3 ay geçermi😂 ben önüme geleni yiyorum geçen eşim yemek istedi kendine yanında çiğköfte vardı nefsime hakim olamadım birkaç parça yedim aşırıya kaçmayayım diye kalanı çöpe attım🙈

bu is cok muamma hem sut arttiriyor hem gaz yapiyor valla ne yazsam gaz yapiyor zat3n

Kızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin 😅
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki 😬
Kız vajinal doğum yapıp smear mı korkutuyor 😂

Genelde bogazina mama kacinca ya da sonradan agzina gelince oksuruyor🤔
Hım acaba sonradan agzına gelen artıklardan dolayı mı öksürüyor bnde öle düşündüm de korkuyorum Bi kaç haftadır öksürüyor sanki mamadan sonra arttı ama 2 gün öncede dayım gelmişti eve oda korona olmus ama bu öksürük işi zaten vardı hemen bulasmos olamaz heralde 😱

Aptamil Mamanın içinde soya lesitini var ya moralim bozuldu el kadar bebeğe ne yediriyorum cok vicdan yaptım cok mutsuzum

Hım acaba sonradan agzına gelen artıklardan dolayı mı öksürüyor bnde öle düşündüm de korkuyorum Bi kaç haftadır öksürüyor sanki mamadan sonra arttı ama 2 gün öncede dayım gelmişti eve oda korona olmus ama bu öksürük işi zaten vardı hemen bulasmos olamaz heralde 😱
Aman allah korusun. Bence mamadandir benimkide bogazina kacinca veya sonra agzina gelince oksuruyo. Belki de tukurukleri kaciyordur😬

Kızlar sizin bebişlerde öksürüyor mu arada ya bizimki arada Bi öksürük oluyor normal mi bu
Benimkiler arada öksürüyor boğazlarına kusmuk kaçıyordur benim küçüğü öyle güzel öksürüyorki öksürmesi hoşuma gidiyor nasıl bir manyaksam artık 🙈

Aptamil Mamanın içinde soya lesitini var ya moralim bozuldu el kadar bebeğe ne yediriyorum cok vicdan yaptım cok mutsuzum
Canım böyle takılma üzülmek sana sütüne zarar eğer daha iyi içerikli bir mamaya geçebilirsen ona geçin yok bu mama iyi geldi diyorsan da sonuçta sen bebeğin için en iyisini vermeye çalışıyorsun hangimiz mamayı sütümüz yetse veririz ki zorunlu kaldığın şeyler için kendini suçlama lütfen

Back