- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadıysa iyi ama soğan grubunda ya Onyuzden dedim ben lahana sarması yedim sabaha kadar uyumadık bende de feci gaz yaptı bi daha tövbePırasa da sıkıntı olmadı ama hiç![]()
VazgeçtimMochi sütü bol olanlar için çok güzel ama benim gibi az geliosa tavsiye etmiyorum, elektriklide daha kısa sürede mochiden çok daha fazla süt aliyorum, moral oluyo en azindan![]()
Yazık annesi ya bugün içme baribenim eşim bu akşam brokoli çorbası istediyaptım ama benim oğlan fenaydı bugün. ancak sakinledi ve uyudu sabahtan beri sancısı vardı. durup durup ağladı. brokoliyi denesem mi bilemedim. sipriş verdiğim momys bliss damla da geldi. belki onu test edebilirim çorbayı içip
![]()
İhtiyaçlar listesine kendimize de biberon yazmadıkBi bunu denememiştimBi biberon yapıp içeyim bari
![]()
Kac günlüksünüz günün ilerlerdikce artar sütünIki memeden 3 saat sonra sagdogimda 40 cc civarı toplamda süt yok gibi bird3y sadece 1 gece sagimda 50 cc gördüm canım
Ben ilk günden beri bestlak iciorum sütüm artmadı ama belki hızlı birikmesine yardım ediyodur onu fark etmedimKızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek![]()
Ben bestlak kullanıyorum faydası olduğunu düşünüyorum 3ncü şişem hattaKızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek![]()
Çok şükür bugün baktırdık bizimki de sadece gamzeymiş sorun yokmuşBenim oglumdada sakral gamze var ilk doğduğunda muayene eden doktor kapanmış dedi daha sonra o doktora randevu bulamadım başka birine aldim genel cerraha randevu alın dedi baktı mi yoksa doğum defterinde mi okudu bilmiyorum. Kalçada bakışta bisey gözükmüyor şuan bizim
Aynen aynen biraz inat ediyorum onun gibi ama galip çıkan o oluyor en sonunda kıyamayıp veriyorum silikonu napcaz yaaAynı durumdayız canım, mümkün deil silikonsuz emmiyo, feryat figan ağzını kapatmiyo, öyle ahım şahım sütüm de yok ama dayanamıyorum yine silikonla emziriyorum
Denicem cnm umarım içebilirim boza ve sütlaç tiyorum bende ama sanki artmadı gibi sütümDene bi bakalım sen deben sıcak bişey içmek istedim nerden geldiyse aklıma içtim işte. Yaptım öyle bi delilik
Gaz yapıyor olabilir bi keresinde çok gaz oldu bende ama o gün müydü hatırlamıyorum. Bize yaparsa da yapsın ya çıkartırız gazımızı ne var
süt için her şey mübah
Benim yeğenim de hiç anne sütü almadı bebekken çok tombuldu büyüdü şimdi 4 e girdi gayet normal kiloda. O hiç belli olmuyor
Ne güzel sizinkiler de olmamış öyle kalıcı bir kilo herkeste aynı olmuyo işteBen şokk ciddenmi suan sma içiyor tadı kötü elimde aptamil var kalan denicem canm olabilirde mama gaz yapmasın bizde![]()
Bizde de bel gamzesi var görünürde de var tüy de var hatta üzerinde. Ama baktırdık ultrasonda çok şükür bişey çıkmadıBenim oglumdada sakral gamze var ilk doğduğunda muayene eden doktor kapanmış dedi daha sonra o doktora randevu bulamadım başka birine aldim genel cerraha randevu alın dedi baktı mi yoksa doğum defterinde mi okudu bilmiyorum. Kalçada bakışta bisey gözükmüyor şuan bizim
Canım geçen gün sormuştum cevap verdin mi göremedim bebekler bi süre sonra kaka yapma sıklığı azalacak demiştin ya neden ki ?Demekki meme uyarılmıyormuş tam ben önce kıza veriyorum biraz memeyi 5 dk kadar o güzel uyarıyor sonra sağıyorum makinaların uyarıları çok efektif olmuyor
Canım ben bugün kontrolde sordum ağda yaptırabilirsin dedi 41 günlüğüm benimki de normal smear hiç can yakıcı bir şey değil şehir efsanelerine inanma çatıda da can yanmıyordu bunda hiç yanmıyor rahim ağzından sürüntü alıyor sadeceKızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki![]()
Tam olarak dikişlerin ne durumda olduğunu bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim ağdaya. Dikiş görünmüyor ama dikişlerin olduğu bölgelerde arada sizlanmalar da hissediyorum belli ki bi hassasiyet kalıyor yine deCanım ben bugün kontrolde sordum ağda yaptırabilirsin dedi 41 günlüğüm benimki de normal smear hiç can yakıcı bir şey değil şehir efsanelerine inanma çatıda da can yanmıyordu bunda hiç yanmıyor rahim ağzından sürüntü alıyor sadece