• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim eşim bu akşam brokoli çorbası istedi😂yaptım ama benim oğlan fenaydı bugün. ancak sakinledi ve uyudu sabahtan beri sancısı vardı. durup durup ağladı. brokoliyi denesem mi bilemedim. sipriş verdiğim momys bliss damla da geldi. belki onu test edebilirim çorbayı içip🤣

benim eşim bu akşam brokoli çorbası istedi😂yaptım ama benim oğlan fenaydı bugün. ancak sakinledi ve uyudu sabahtan beri sancısı vardı. durup durup ağladı. brokoliyi denesem mi bilemedim. sipriş verdiğim momys bliss damla da geldi. belki onu test edebilirim çorbayı içip🤣
Yazık annesi ya bugün içme bari 😂

Şehriye çorbası gaz yapmıyormuş. Buyrun kızlar gaz yapan ve yapmayan şeyler belki size de fikir olur. Yalnız 3 ay sonra gaz sorunu geçiyo diyo ya ben 40 ı 40 gözle bekliyodum ama 40 tan sonra geçmiyomuş :KK42: 20201123_173534.jpg

Kızlar bizim grupta bestlak veya galactago süt artırıcı damlayı deneyenler var mı?
sütüm çabuk biriksin diye denemek istiyorum yoksa hep şekerli şeyler içmekten bu kilolar gitmeyecek😬
Ben ilk günden beri bestlak iciorum sütüm artmadı ama belki hızlı birikmesine yardım ediyodur onu fark etmedim

Benim oglumdada sakral gamze var ilk doğduğunda muayene eden doktor kapanmış dedi daha sonra o doktora randevu bulamadım başka birine aldim genel cerraha randevu alın dedi baktı mi yoksa doğum defterinde mi okudu bilmiyorum. Kalçada bakışta bisey gözükmüyor şuan bizim
Çok şükür bugün baktırdık bizimki de sadece gamzeymiş sorun yokmuş

Aynı durumdayız canım, mümkün deil silikonsuz emmiyo, feryat figan ağzını kapatmiyo, öyle ahım şahım sütüm de yok ama dayanamıyorum yine silikonla emziriyorum
Aynen aynen biraz inat ediyorum onun gibi ama galip çıkan o oluyor en sonunda kıyamayıp veriyorum silikonu napcaz yaa

Dene bi bakalım sen de 😄 ben sıcak bişey içmek istedim nerden geldiyse aklıma içtim işte. Yaptım öyle bi delilik 😄Gaz yapıyor olabilir bi keresinde çok gaz oldu bende ama o gün müydü hatırlamıyorum. Bize yaparsa da yapsın ya çıkartırız gazımızı ne var 😜😂 süt için her şey mübah
Denicem cnm umarım içebilirim boza ve sütlaç tiyorum bende ama sanki artmadı gibi sütüm

Benim yeğenim de hiç anne sütü almadı bebekken çok tombuldu büyüdü şimdi 4 e girdi gayet normal kiloda. O hiç belli olmuyor

Ben şokk ciddenmi suan sma içiyor tadı kötü elimde aptamil var kalan denicem canm olabilirde mama gaz yapmasın bizde🙈😂😂
Ne güzel sizinkiler de olmamış öyle kalıcı bir kilo herkeste aynı olmuyo işte

Benim oglumdada sakral gamze var ilk doğduğunda muayene eden doktor kapanmış dedi daha sonra o doktora randevu bulamadım başka birine aldim genel cerraha randevu alın dedi baktı mi yoksa doğum defterinde mi okudu bilmiyorum. Kalçada bakışta bisey gözükmüyor şuan bizim
Bizde de bel gamzesi var görünürde de var tüy de var hatta üzerinde. Ama baktırdık ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı

Kızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin 😅
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki 😬

Kızlar size birkaç sorum daha var;
1. 40 sonrası doktor randevuma 2 ay gibi veya sonrası gitmem sorun olur mu? Doktor smear alacağını söylemişti.
2. Smear testinin acıyıp açıtmadığını soracağım ama lütfen açıtmadığını söyleyin 😅
3. 45 günlük olduk artık acaba bikini bölgeme tüy dökücü kremler ile alsam olur mu? Çünkü ağda yapmaya hala korkuyorum vajinal doğumdu benimki 😬
Canım ben bugün kontrolde sordum ağda yaptırabilirsin dedi 41 günlüğüm benimki de normal smear hiç can yakıcı bir şey değil şehir efsanelerine inanma çatıda da can yanmıyordu bunda hiç yanmıyor rahim ağzından sürüntü alıyor sadece

Canım ben bugün kontrolde sordum ağda yaptırabilirsin dedi 41 günlüğüm benimki de normal smear hiç can yakıcı bir şey değil şehir efsanelerine inanma çatıda da can yanmıyordu bunda hiç yanmıyor rahim ağzından sürüntü alıyor sadece
Tam olarak dikişlerin ne durumda olduğunu bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim ağdaya. Dikiş görünmüyor ama dikişlerin olduğu bölgelerde arada sizlanmalar da hissediyorum belli ki bi hassasiyet kalıyor yine de 😬 Tüy dökücü krem çok rahatıma geliyor eğer sorun teşkil etmiyorsa🤔

Back