Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çok bulantım oluyor birsey yemem gerekiyor illa onuda yapamıyorum migdem almıyorki.ya şu bile içemiyordum ne kötü bir sürecti cidden.insallah daha kötüye gitmez.Vallahi sanirim benim aynisi olucak sabah yemistim zorla yumurta suan agzimdan tadi gitmiyor ne yediysem hala tadi agzimda ve midemi bulandirdi isin komik tarafi ben yumurtadan tiksinmistim kizmda ama kizima gunde 10 tane ver yesin cok seviyor yumurtayi
Hiç gitmedim canımSendemi hic gitmedin canim 3 senedir kac defa kan testi yaptirdim hep negatifti simdi hamileyim ama gidip yaptiramiyorum nekadar istiyordum kanda o pozitif yuksek degeri gormek
Canım evime yakın olduğu için Medical Park a giymeyi düşünüyorumBende ankaradayım canim nereye gitmeyi düşünüyorsun
Inaalllah canimAllah dualarin kabul etsin canim hayirlisiyla virustende kurtulursak daha cok rahatliycaz insallah bugunleri biran once atlatiriz
Doğumdan sonraa tekrar basladinmi acaba baslamis gbi geldinn banaEvet canim hemde nasil tiksinmistim ilk hamileligimde asiri mide bulantisi kusma vardi 7 ay boyunca hep kustum 10 kilo verdim ictigim su bile midemde durmuyordu ozelliklede yumurtadan cok tiksinmistim halada yiyemiyorum kendimi zorlayip yiyorum hamile oldugumu ogrenince baharat dolduruyorum
Sen nereye gideceksinBende ankaradayım canim nereye gitmeyi düşünüyorsun
tebrikler Allah tamamına erdirsinBeni de alın 20 Aralık'a yetişti pıtırcığım
evet iyi yapmışsın ben bilmedim folbiol kullandığınızı, bana hem aile hekimim hem kadın doğumcum demişti onda gereksiz miktarda folik asit var, günlük 400 mg yeter diye. ben gebelik düşündüğüm andan itibaren folactive ve femamed kullanmaya başladım . çok iyi geliyor bulantı yapmıyor asla2015 doğumlu canim 5 yaşında. Oda full ilgi istiyor evde olduğu için sürekli bu arada Doktoruma konuştum Folbiol u kes dedi onu bana başka bir doktor yazmıştı zaten. İçindeki oran çok ağır geliyormuş. Biraz ara ver düzelince folicus plus kullan dedi.
Suan benimde gozum kapaniyor12:45 de bir yatım 16:15 de uyandım bu nasıl uyuma
Evet içime su serpildi duyunca benimde kalp atışın arttı. İnşallah canım en kısa zamanda inşallah sizde duyacaksınızAaaaaaaa yaşasin ne güzel bir haber yaaaaaa sağlıkla inşallah canım biz de duyarız insallah
Canim doguma birgun kala okadar canim cekmisti ozaman vir tane icmistim emzirirkende cok icmedim kizim 6 aydan sonra emmeyi birakinca bende basladimDoğumdan sonraa tekrar basladinmi acaba baslamis gbi geldinn bana
Canım hangi coraspirini iciyorsun.bende ilk gençliğimde içiyordum.simdi doktorumla getiremediğim için soramadimKızlar aranızda pıhtılaşması olan var mı ben hem coraspin içiyorum. hem enox iğne vuruyorum kendime düşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı
Inan bende de var o düşünce canimHahahaha baaak bu iyidiiii 8 ay kaldı evet
Yaa içim bi tuaf inanin rahat degilim acana iyimi acaba sagliklimi bisey olcakmi dusunceleri var bende nasil biticek bu dusunceler benden kalp atisini kesesini daha gormedim endiseleniyorum ister istemezz yicek ekmegi var ise gelecek tabiii ama insan isde bi korkuyor
11 haftada 2li tarama varmış acaba bisi çıkarmı die şimdiden kayiriyorummmm ben☹☹☹ nasil bu dusunceden kurtulabilirim
Kızlar bende hiç gitmedim.gitmeye korkuyorumSendemi hic gitmedin canim 3 senedir kac defa kan testi yaptirdim hep negatifti simdi hamileyim ama gidip yaptiramiyorum nekadar istiyordum kanda o pozitif yuksek degeri gormek
Canim paylastigin için çok teşekkür ederim kendi adima doktorlarla iletişimimiz yok en azından bir fikir olurevet iyi yapmışsın ben bilmedim folbiol kullandığınızı, bana hem aile hekimim hem kadın doğumcum demişti onda gereksiz miktarda folik asit var, günlük 400 mg yeter diye. ben gebelik düşündüğüm andan itibaren folactive ve femamed kullanmaya başladım . çok iyi geliyor bulantı yapmıyor asla