2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Özel muayenehanesi olan bildiğim iyi doktorlar var ama ben illa hastane istiyorum

evet iyi yapmışsın ben bilmedim folbiol kullandığınızı, bana hem aile hekimim hem kadın doğumcum demişti onda gereksiz miktarda folik asit var, günlük 400 mg yeter diye. ben gebelik düşündüğüm andan itibaren folactive ve femamed kullanmaya başladım . çok iyi geliyor bulantı yapmıyor asla
ya bende hiç arastirmadim keşke biraz arastirsaymisim çok sagol canim olmadı bunu yazdiririm Doktoruma çarşamba günü.

Selam arkdaslar baya yazismissiniz anca okufum☺️ sabahtan beridir anca girdim benim sabahları biraz midem eksiyor onun haricinde halim keyfim iyi maşallah diyelim 😄🧿🧿

Benim ilk gebeligidme 7 ay kustum çocuk muz ve suyla beslendi 2900 doğdu. Şimdi korkuyorum gene aynı olacak diye
Canım nasıl zor olmuştur tahmin edebiliyorum.kusmak çok çok kötü bir de devamlı olunca.insallah bu seferki öyle olmaz aynı olmayabilir diyorlar. Ben de ilk gebeligimde 3ay devamlı kustum folik asite devam edemedim çubuk kraker ekmek domates peynir le beslendim.Ama 4.ayda geçti de kurtulduydum.Bunda nasıl olur bilmiyorum ama şu an 5+4 midem başladı bulanmaya daha şimdiden.Saglikla olsun da buna da şükür

Canım nasıl zor olmuştur tahmin edebiliyorum.kusmak çok çok kötü bir de devamlı olunca.insallah bu seferki öyle olmaz aynı olmayabilir diyorlar. Ben de ilk gebeligimde 3ay devamlı kustum folik asite devam edemedim çubuk kraker ekmek domates peynir le beslendim.Ama 4.ayda geçti de kurtulduydum.Bunda nasıl olur bilmiyorum ama şu an 5+4 midem başladı bulanmaya daha şimdiden.Saglikla olsun da buna da şükür
Ben. Zofer kullanıyorum miğde bulantısı için 3 gün idare ediyor ilkinde hemen verme di o ilacı çok çektim 5+2 iyim bende cnm

Bende ilk gebelikte 4 aya kadar çektim artık mide boştu zorla zorla lekelenmem olmuştu progesta. Kullandım sağolsun oda beni yatağa yatırdı kpntorle gitmiştim kesilmsti lekelenme doktor 15 gün daha kullan demişti kullanmadım dayanamadm çünkü Allah şükür sonra düzene girdim mide rahatladı ama şimdi iyim 5+3 deyim erken daha baslarsaa 7 de frlan ins olmaz 🤲

Ben. Zofer kullanıyorum miğde bulantısı için 3 gün idare ediyor ilkinde hemen verme di o ilacı çok çektim 5+2 iyim bende cnm
Insan dayanamiyor çok zor oluyor valla.mecbur kalınca içiyordum tabi ilacı. Belki bunda olmaz şu an başladı mı bulantı falan

Bende ilk gebelikte 4 aya kadar çektim artık mide boştu zorla zorla lekelenmem olmuştu progesta. Kullandım sağolsun oda beni yatağa yatırdı kpntorle gitmiştim kesilmsti lekelenme doktor 15 gün daha kullan demişti kullanmadım dayanamadm çünkü Allah şükür sonra düzene girdim mide rahatladı ama şimdi iyim 5+3 deyim erken daha baslarsaa 7 de frlan ins olmaz 🤲
Ay ne cekmisiz bulantidan ins 2. 'ler bulantı çok yapmaz .benim 6. Haftada başlamıştı mide bulantilarim ilkinde

X