Çok tatlısın. Benim pek porselen gibi değildi ama fena da sayılmazdı. Şimdi tüm yüzümde ufak ufak sivilceler.Ya sivilce deme. Porselen gibi cildim ne hale geldi yüzüme bakamıyorum aynada. Yanağım çenem heryerime küççük küççük sivilceler çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlısın. Benim pek porselen gibi değildi ama fena da sayılmazdı. Şimdi tüm yüzümde ufak ufak sivilceler.Ya sivilce deme. Porselen gibi cildim ne hale geldi yüzüme bakamıyorum aynada. Yanağım çenem heryerime küççük küççük sivilceler çıktı
Benim bide burnumun ustunde ciktiiiii bgun yaÇok tatlısın. Benim pek porselen gibi değildi ama fena da sayılmazdı. Şimdi tüm yüzümde ufak ufak sivilceler.
Inşallah canım bi tedirgin oldum açıkçasıYolk kesesinden sonra bebekde görünür az daha bekle canim
Canım kesinlikle normal bence. Ben şimdi doktor kontrolünden çıktım. Doktor bu süreçte belin ağrıyabilir, kasıkların ağrıyabilir, çok fazla vajinal akıntı olabilir bunlar hep normal süreçler. Sıkıntı etme dedi. Sadece kanama vesaire olursa ya da çok bulantı olur yeterli beslenmeyecek düzeye gelirsin o zaman kesin haberim olsun dedi.Benim de kasiklarimda baya ağrı var bugün belime de vuruyor arada ağrı kalkamıyorum yatıyorum sürekli normal mi acaba kızlar var mı yasayaniniz
İşte bunlar hep hormonBenim bide burnumun ustunde ciktiiiii bgun ya
Olma olma dua et canim hep tediriginiz bende acaba keseyi gorcezmi die dusunuom dgeri baska bisi byle byle zaman gecicek allahin izniyle sag salim alalim kucaklarimiza yavrularimiziInşallah canım bi tedirgin oldum açıkçası
Hormon alt ust herhlde alnimda cikti tam sol tarafda sola donup yattığımda acıyor oraaam burnumun ucundakide desen bi ayriii cenemdeki bambaskaaİşte bunlar hep hormon
Oh masalllaaah allahim sag salim kucaklarimiza alalim insallah darisi keseyi gormek benim başımaaaamerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı , keseciği gördük ama henüz çok minik dedi doktorum. bhcg 3400 iken gördük, haftaya kalp atışı için gel dedi. bir de bazı tahliller istedi onları verdim sizlerde durumlar nasıl?
senin kontrol ne zaman? görürsün içini ferah tut.Oh masalllaaah allahim sag salim kucaklarimiza alalim insallah darisi keseyi gormek benim başımaaaa
Sorma bendede olusmus kist canim zaten bi cikolatakistim vardı klomenle hamis kaldim buyuk ihtimal ondan bitane daha olusmus doktorum sknti yok gecicek dedi blmem bol bol yumurta ye gunde 2 tane dedi sende yehah bir de kistim oluşmuş hiç olmamıştı şimdiye kadar ve geçen ay bile yoktu dedi ağrı yapabilir o, hakikaten sol tarafımda ağrı oluyor bazen. ama bebeğe zararı olmaz dedi
15 nisan carsambaaa insalllaaah gule gule cikarim vallahi hastaneden❤senin kontrol ne zaman? görürsün içini ferah tut.
Çok tatlısın. Benim pek porselen gibi değildi ama fena da sayılmazdı. Şimdi tüm yüzümde ufak ufak sivilceler.
Hayırlı olsun, biz de bugün keseyi gördük çok şükür, beta hcg 3919du dün. . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. 20 nisanda kontrolüm var. Hayırlısı inşallah önce kalp atışlarını görelim sonra testler tetkikler isteyeceğim ama şuanda hiçbir sıkıntı yok dedi.merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı , keseciği gördük ama henüz çok minik dedi doktorum. bhcg 3400 iken gördük, haftaya kalp atışı için gel dedi. bir de bazı tahliller istedi onları verdim sizlerde durumlar nasıl?
Çıkacaksın canım, içini ferah tut ve güzel şeyler düşün15 nisan carsambaaa insalllaaah gule gule cikarim vallahi hastaneden❤
Valla Aynı şekilde benimkilerde, içi dolu beyaz bence de en önemlisi oO senin tatlılığın canım
Benim adet öncesi 1sivilce çıkardı ve baya ağrılıydı şindikiler sivilce bile değil minnacik içi beyaz bişey. Amaan bebişimiz için bi iki sivilcemsi bişeyin lafı mı olur iyi olsunlar da
tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallahHayırlı olsun, biz de bugün keseyi gördük çok şükür, beta hcg 3919du dün. . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. 20 nisanda kontrolüm var. Hayırlısı inşallah önce kalp atışlarını görelim sonra testler tetkikler isteyeceğim ama şuanda hiçbir sıkıntı yok dedi.
sizin son adet tarihi ne zamandı? ya da beklenen doğum tarihi?Hayırlı olsun, biz de bugün keseyi gördük çok şükür, beta hcg 3919du dün. . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. 20 nisanda kontrolüm var. Hayırlısı inşallah önce kalp atışlarını görelim sonra testler tetkikler isteyeceğim ama şuanda hiçbir sıkıntı yok dedi.