2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya sivilce deme. Porselen gibi cildim ne hale geldi yüzüme bakamıyorum aynada. Yanağım çenem heryerime küççük küççük sivilceler çıktı
Çok tatlısın. 😂😂😂 Benim pek porselen gibi değildi ama fena da sayılmazdı🤭. Şimdi tüm yüzümde ufak ufak sivilceler.

Benim de kasiklarimda baya ağrı var bugün belime de vuruyor arada ağrı kalkamıyorum yatıyorum sürekli normal mi acaba kızlar var mı yasayaniniz
Canım kesinlikle normal bence. Ben şimdi doktor kontrolünden çıktım. Doktor bu süreçte belin ağrıyabilir, kasıkların ağrıyabilir, çok fazla vajinal akıntı olabilir bunlar hep normal süreçler. Sıkıntı etme dedi. Sadece kanama vesaire olursa ya da çok bulantı olur yeterli beslenmeyecek düzeye gelirsin o zaman kesin haberim olsun dedi.

merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı , keseciği gördük ama henüz çok minik dedi doktorum. bhcg 3400 iken gördük, haftaya kalp atışı için gel dedi. bir de bazı tahliller istedi onları verdim🥰 sizlerde durumlar nasıl?

merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı , keseciği gördük ama henüz çok minik dedi doktorum. bhcg 3400 iken gördük, haftaya kalp atışı için gel dedi. bir de bazı tahliller istedi onları verdim🥰 sizlerde durumlar nasıl?
Oh masalllaaah allahim sag salim kucaklarimiza alalim insallah darisi keseyi gormek benim başımaaaa🤲🏻

hah bir de kistim oluşmuş hiç olmamıştı şimdiye kadar ve geçen ay bile yoktu dedi ağrı yapabilir o, hakikaten sol tarafımda ağrı oluyor bazen. ama bebeğe zararı olmaz dedi

hah bir de kistim oluşmuş hiç olmamıştı şimdiye kadar ve geçen ay bile yoktu dedi ağrı yapabilir o, hakikaten sol tarafımda ağrı oluyor bazen. ama bebeğe zararı olmaz dedi
Sorma bendede olusmus kist canim zaten bi cikolatakistim vardı klomenle hamis kaldim buyuk ihtimal ondan bitane daha olusmus doktorum sknti yok gecicek dedi blmem bol bol yumurta ye gunde 2 tane dedi sende ye

Çok tatlısın. 😂😂😂 Benim pek porselen gibi değildi ama fena da sayılmazdı🤭. Şimdi tüm yüzümde ufak ufak sivilceler.

O senin tatlılığın canım :oops:
Benim adet öncesi 1sivilce çıkardı ve baya ağrılıydı şindikiler sivilce bile değil minnacik içi beyaz bişey. Amaan bebişimiz için bi iki sivilcemsi bişeyin lafı mı olur iyi olsunlar da 🤗

Hayırlı olsun, biz de bugün keseyi gördük çok şükür, beta hcg 3919du dün. . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. 20 nisanda kontrolüm var. Hayırlısı inşallah önce kalp atışlarını görelim sonra testler tetkikler isteyeceğim ama şuanda hiçbir sıkıntı yok dedi.

O senin tatlılığın canım :oops:
Benim adet öncesi 1sivilce çıkardı ve baya ağrılıydı şindikiler sivilce bile değil minnacik içi beyaz bişey. Amaan bebişimiz için bi iki sivilcemsi bişeyin lafı mı olur iyi olsunlar da 🤗
Valla Aynı şekilde benimkilerde, içi dolu beyaz ☺️ bence de en önemlisi o

Hayırlı olsun, biz de bugün keseyi gördük çok şükür, beta hcg 3919du dün. . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. 20 nisanda kontrolüm var. Hayırlısı inşallah önce kalp atışlarını görelim sonra testler tetkikler isteyeceğim ama şuanda hiçbir sıkıntı yok dedi.
tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲🏻

sizin son adet tarihi ne zamandı? ya da beklenen doğum tarihi?

Kızlar karnınızda kurultular var mı? Gur gur yapıyor ya :110:

X