2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Onum sebebi et bakteri üretrn bir besin o yüzden. Yani herhangi bişey size geçmesin diye. Normalde de et mesela hemen renk değiştirir ya dışarda kalınca bakteriler çok çabuk çoğalıyor ette
Bende yaklaşık bunu demek istedim ama çok giremedim olaya hijyen dedim geçtim 😂 türkçem o kadar da şey değil de :oops:

Çiğ et bakteri üretir ve üzerinden bir hastalık geçmesin diye öyle söylemiştir doktor. Bilmeden çıplak elle dokunan varsa, elini ağzına yüzüne surmediyse sorun olmaz. hatta yumurtayı da pişirmeden tüketmemek gerekiyor. Bazı kek tatlılara hani çiğ yumurta koyuyorlar falan dikkat etmek lazım. Bir de rafadan değil orta pişmiş yiyelim yumurtayı kızlar.

Merhaba Arkadaşlar ben bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördüm içinde minik beyaz beslenme kesesini de gördük ama embriyonun kendisini göremedik 21 Nisan da tekrar gel dedi birsuru de test istedi böyle birşey yasayan var mi acaba neden içinde embriyo yoktu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙄🙄

Benim annem balık yemiş bana hamileyken. Serçe parmağıyla saçını kaşımış. Sağ arkada benim balık izi vat kafamda. Kuaförler saçkıran zanneddiyor hatta. Saç yok orada değişik yani 😊😊
Valllaaaaa 😂😂😂😂
Allahdan gözükmeyen yerde yine

Ben de çiğ ete dokunmuyorum arkadaşlar. Doktor tembihledi. Ama diğer şeyleri bilmiyorum.

Merhaba Arkadaşlar ben bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördüm içinde minik beyaz beslenme kesesini de gördük ama embriyonun kendisini göremedik 21 Nisan da tekrar gel dedi birsuru de test istedi böyle birşey yasayan var mi acaba neden içinde embriyo yoktu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙄🙄
Kaç haftalık şuan canım? Ben 5+3'te gittim benim de embriyo gözükmedi sadece kese gördük

Kaç haftalık şuan canım? Ben 5+3'te gittim benim de embriyo gözükmedi sadece kese gördük
Benim geç döllenme olduğu için haftalık bilgisi henüz belli değil... senin kesenin boyutu nedir canım bi sitede gördüm kese ölçüsünün üzerine 30 ekleyip 7 e bölünce kaç haftalık olduğu çıkıyor muş 6+2 çıkıyor içinde beyaz bir kese daha varmıydı peki seninde

Benim geç döllenme olduğu için haftalık bilgisi henüz belli değil... senin kesenin boyutu nedir canım bi sitede gördüm kese ölçüsünün üzerine 30 ekleyip 7 e bölünce kaç haftalık olduğu çıkıyor muş 6+2 çıkıyor içinde beyaz bir kese daha varmıydı peki seninde

Ultrason fotosunu buraya yükleyebilir misin?

Ay carsamba gunu cok onemli o zaman zaman gecmiyor senin randevu kacta canim ben keseyi gorcemde sonra kalp atisi beklicem ah anammmm zamana su gbi ak ya
evet canım randevum saat 16:00 geç vermiş niyese. Sabahları tercih ederim normalde.
Kızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.
ya aynısı bendede var benim sivilce sorunum hiç yoktur aslında. Çenemde ve dudak üstünde hep sivilcelenme oldu bide kırmızı kırmızı değişik yani göğüslerim çok açıyordu ve hassastı sismislerdide bugünde agriyor ama düne göre daha hafif endiseleniyorum şimdilik:). Migdem yanıyor ve bulantım oluyor aç kalmamam gerekiyor her 5 saatde bir muhakkak birsey yemem gerekiyor.

1586440768027221611891294224441.jpg
1586440768027221611891294224441.jpg bu şekilde siyah olan kenarları beyaz olan kese içinde bulunan minik beyazlıkta yolk kesesiymis

evet canım randevum saat 16:00 geç vermiş niyese. Sabahları tercih ederim normalde.
ya aynısı bendede var benim sivilce sorunum hiç yoktur aslında. Çenemde ve dudak üstünde hep sivilcelenme oldu bide kırmızı kırmızı değişik yani göğüslerim çok açıyordu ve hassastı sismislerdide bugünde agriyor ama düne göre daha hafif endiseleniyorum şimdilik:). Migdem yanıyor ve bulantım oluyor aç kalmamam gerekiyor her 5 saatde bir muhakkak birsey yemem gerekiyor.
Olsun gec olsun güç olmasin canim

X