- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.735
- 31
Valla ben kiymayi resmen ovuccladimmm
Bundan sonra dikkat edersin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben kiymayi resmen ovuccladimmm
Bende yaklaşık bunu demek istedim ama çok giremedim olaya hijyen dedim geçtim türkçem o kadar da şey değil deOnum sebebi et bakteri üretrn bir besin o yüzden. Yani herhangi bişey size geçmesin diye. Normalde de et mesela hemen renk değiştirir ya dışarda kalınca bakteriler çok çabuk çoğalıyor ette
Ben yaşıyorum walla doktor normal dedi ama ilaç verdi geneBenim de kasiklarimda baya ağrı var bugün belime de vuruyor arada ağrı kalkamıyorum yatıyorum sürekli normal mi acaba kızlar var mı yasayaniniz
ne ılacı verdı acaba , bende aynı durumdayım sadece vıtamın vs verdıBen yaşıyorum walla doktor normal dedi ama ilaç verdi gene
Ben markette çalışıyorum da. Ondan biliyorum ben de çok anlamam normaldeBende yaklaşık bunu demek istedim ama çok giremedim olaya hijyen dedim geçtim türkçem o kadar da şey değil de
ValllaaaaaBenim annem balık yemiş bana hamileyken. Serçe parmağıyla saçını kaşımış. Sağ arkada benim balık izi vat kafamda. Kuaförler saçkıran zanneddiyor hatta. Saç yok orada değişik yani
Edicem canimmmBundan sonra dikkat edersin canım.
Kaç haftalık şuan canım? Ben 5+3'te gittim benim de embriyo gözükmedi sadece kese gördükMerhaba Arkadaşlar ben bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördüm içinde minik beyaz beslenme kesesini de gördük ama embriyonun kendisini göremedik 21 Nisan da tekrar gel dedi birsuru de test istedi böyle birşey yasayan var mi acaba neden içinde embriyo yoktu
Benim geç döllenme olduğu için haftalık bilgisi henüz belli değil... senin kesenin boyutu nedir canım bi sitede gördüm kese ölçüsünün üzerine 30 ekleyip 7 e bölünce kaç haftalık olduğu çıkıyor muş 6+2 çıkıyor içinde beyaz bir kese daha varmıydı peki senindeKaç haftalık şuan canım? Ben 5+3'te gittim benim de embriyo gözükmedi sadece kese gördük
Benim geç döllenme olduğu için haftalık bilgisi henüz belli değil... senin kesenin boyutu nedir canım bi sitede gördüm kese ölçüsünün üzerine 30 ekleyip 7 e bölünce kaç haftalık olduğu çıkıyor muş 6+2 çıkıyor içinde beyaz bir kese daha varmıydı peki seninde
evet canım randevum saat 16:00 geç vermiş niyese. Sabahları tercih ederim normalde.Ay carsamba gunu cok onemli o zaman zaman gecmiyor senin randevu kacta canim ben keseyi gorcemde sonra kalp atisi beklicem ah anammmm zamana su gbi ak ya
ya aynısı bendede var benim sivilce sorunum hiç yoktur aslında. Çenemde ve dudak üstünde hep sivilcelenme oldu bide kırmızı kırmızı değişik yani göğüslerim çok açıyordu ve hassastı sismislerdide bugünde agriyor ama düne göre daha hafif endiseleniyorum şimdilik:). Migdem yanıyor ve bulantım oluyor aç kalmamam gerekiyor her 5 saatde bir muhakkak birsey yemem gerekiyor.Kızlar bu süreçte kendinizde gördüğünüz farklılıklar var mı? Benim bu süreçte yüzümde özellikle çene bölgemde sivilcelenme oluştu. Bir de karnım şiş gibi.
Dupbaston 10mg verdi sabah akşam düşük tehliken yok ama ağırlari en aza indirelim dedine ılacı verdı acaba , bende aynı durumdayım sadece vıtamın vs verdı
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2616941 Eki Görüntüle 2616941 bu şekilde siyah olan kenarları beyaz olan kese içinde bulunan minik beyazlıkta yolk kesesiymis
Olsun gec olsun güç olmasin canimevet canım randevum saat 16:00 geç vermiş niyese. Sabahları tercih ederim normalde.
ya aynısı bendede var benim sivilce sorunum hiç yoktur aslında. Çenemde ve dudak üstünde hep sivilcelenme oldu bide kırmızı kırmızı değişik yani göğüslerim çok açıyordu ve hassastı sismislerdide bugünde agriyor ama düne göre daha hafif endiseleniyorum şimdilik:). Migdem yanıyor ve bulantım oluyor aç kalmamam gerekiyor her 5 saatde bir muhakkak birsey yemem gerekiyor.
Yolk kesesinden sonra bebekde görünür az daha bekle canimEki Görüntüle 2616941 Eki Görüntüle 2616941 bu şekilde siyah olan kenarları beyaz olan kese içinde bulunan minik beyazlıkta yolk kesesiymis