2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aklımda bulunsun o zaman eşimle yerimi değiştireyim yoksa sola yatamam herhalde

Yaaaaa bende şöyle bisi almak istiyorum ilerleyen zamanlarda
Sejinkidemi boyle

Eklentiler

• 20200409_103430.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar, hayirli sabahlar
Ben hep yüz üstü yatıyorum, hazır şimdi uyuyabiliyorken tadını cikaricam karnimiz büyümeye başladıkça zaten yatamayiz :)

Yaaaaa bende şöyle bisi almak istiyorum ilerleyen zamanlarda
Sejinkidemi boyle
Günaydın canm karın buyuyunce öyle rahat uyku vb olmuyor malesef erken daha şimdi rahat rahat uyuyun zaten karnimiz çıkınca e doğum yapıp çocuk 2 yaşına gelene kadar uyku pek yok

Kızlar günaydın hastaneye gittim keseyi gördük. 5 haftalık dedi. Kan verdim 3 tüp troid şeker bakılcakmış. Onu almaya gitcem şimdi. Kalbim küt küt atarak gittim. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah

Kızlar günaydın hastaneye gittim keseyi gördük. 5 haftalık dedi. Kan verdim 3 tüp troid şeker bakılcakmış. Onu almaya gitcem şimdi. Kalbim küt küt atarak gittim. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah
Canım maşallah. En son adet tarihin kaçtı?

Neguzel canim masallah benim doktor kalp atışını duyalım öyle kan testlerini yapalım dedi çarşamba randevum var çok merak ediyorum. İyi çıkar inşallah merak etme rahat ol

Maaşallah, hayirli olsun canım
Kaç haftalık olduğunu söyledi mi ?

Neguzel canim masallah benim doktor kalp atışını duyalım öyle kan testlerini yapalım dedi çarşamba randevum var çok merak ediyorum. İyi çıkar inşallah merak etme rahat ol
Ben çalışıyorum da hamile belgesi almam lazım ondan sonra evdeyim inş

Bu arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor demiştim. Buraya da yazmıştım hatta. Jel gibi bişey yazdı vajinaya sıkcakmışım ağrı olunca

Günaydın canm karın buyuyunce öyle rahat uyku vb olmuyor malesef erken daha şimdi rahat rahat uyuyun zaten karnimiz çıkınca e doğum yapıp çocuk 2 yaşına gelene kadar uyku pek yok
Yaaa vallaaa olsun uyumiyim o sag salim.gelsinde canim kesesini kalp atisini duyaayim 9 ayda geçsin hemen zaman durdu gbi gelio bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…