Aklımda bulunsun o zaman eşimle yerimi değiştireyim yoksa sola yatamam herhalde. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak arsstir canim
Yaaaaa bende şöyle bisi almak istiyorum ilerleyen zamanlardaBen yüzüstü yatıyorum hala ama değiştirmeye çalışıyorumşu emzirme yastıkları oluyorya onun kocaman boyum kadar olanından almistim oğluma hamileyken onunla uyuyorum inanılmaz rahat bi ayağımıda üstüne atıyorum sarılıp uyuyoruz
Hahajan bizde degistirdik bu yuzden kendi tarfimda bende sola yatamamAklımda bulunsun o zaman eşimle yerimi değiştireyim yoksa sola yatamam herhalde
Günaydın canm karın buyuyunce öyle rahat uyku vb olmuyor malesefYaaaaa bende şöyle bisi almak istiyorum ilerleyen zamanlarda
Sejinkidemi boyle
Canım maşallah. En son adet tarihin kaçtı?Kızlar günaydın hastaneye gittim keseyi gördük. 5 haftalık dedi. Kan verdim 3 tüp troid şeker bakılcakmış. Onu almaya gitcem şimdi. Kalbim küt küt atarak gittim. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah
Ahahaaaaha bu çok rahat bişeye benziyor. HarikaYaaaaa bende şöyle bisi almak istiyorum ilerleyen zamanlarda
Sejinkidemi boyle
1 mart adet tarihimCanım maşallah. En son adet tarihin kaçtı?
Yaaaaa bende şöyle bisi almak istiyorum ilerleyen zamanlarda
Sejinkidemi boyle
Benimki böyle canım inanılmaz rahat heleki ilerleyen zamanlarda. Çocuk doğduktan sonra emzirirken destek olarakta kullanmistim çok.Yaaaaa bende şöyle bisi almak istiyorum ilerleyen zamanlarda
Sejinkidemi boyle
Neguzel canim masallah benim doktor kalp atışını duyalım öyle kan testlerini yapalım dedi çarşamba randevum var çok merak ediyorum. İyi çıkar inşallah merak etme rahat olKızlar günaydın hastaneye gittim keseyi gördük. 5 haftalık dedi. Kan verdim 3 tüp troid şeker bakılcakmış. Onu almaya gitcem şimdi. Kalbim küt küt atarak gittim. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah
Maaşallah, hayirli olsun canımKızlar günaydın hastaneye gittim keseyi gördük. 5 haftalık dedi. Kan verdim 3 tüp troid şeker bakılcakmış. Onu almaya gitcem şimdi. Kalbim küt küt atarak gittim. Sonuçlar da iyi çıkar inşallah
Ben de yükleyemedim. Normal tarayıcıdan girip yaptım.Kizlar uygulamadan resim yükleyemeyen tek benmiyim? Çok ugrastiriyor diğer türlü ya.
Ben çalışıyorum da hamile belgesi almam lazım ondan sonra evdeyim inşNeguzel canim masallah benim doktor kalp atışını duyalım öyle kan testlerini yapalım dedi çarşamba randevum var çok merak ediyorum. İyi çıkar inşallah merak etme rahat ol
Yaklşık 5 hafta dediMaaşallah, hayirli olsun canım
Kaç haftalık olduğunu söyledi mi ?
Yaaa vallaaa olsun uyumiyim o sag salim.gelsinde canim kesesini kalp atisini duyaayim 9 ayda geçsin hemen zaman durdu gbi gelio banaGünaydın canm karın buyuyunce öyle rahat uyku vb olmuyor maleseferken daha şimdi rahat rahat uyuyun zaten karnimiz çıkınca e doğum yapıp çocuk 2 yaşına gelene kadar uyku pek yok
Vallaa aliriz insalllah canimAhahaaaaha bu çok rahat bişeye benziyor. Harika
Ben uyurken bacak arama bisi koymaya bayilirim boyle bisi vallaaa beni prenses gbi uyuturBenimki böyle canım inanılmaz rahat heleki ilerleyen zamanlarda. Çocuk doğduktan sonra emzirirken destek olarakta kullanmistim çok.
Eki Görüntüle 2616692