Walla erkenci kuşlar bu usakalarGünaydın kızlar. Her gün 11 den erken uyanmazken ben de erken kalkmalra başladım
Aralik annesi olmak herhlde hamilelikten uykusuz kalmak demekEvett bisim bu uyku sorunumiz ne olacak ben yine uyandim gunaydin
Görürsün büyük ihtimalle ben dün betam kaçtı bilmiyorum ama tahminim seninki kadardır gördüm keseyi 4+4 olmuşuzKızlar benim tahmini doğum 9 Aralık gösteriyor. Çok heyacnlıyım inşallah her şey yolunda gider hepimizin. Dün beta hcg yaptırmıştım, biliyorsunuz. 3919 çıkmıştı. Bugün doktora gidiyoruz sizce kese görünür mü?
Görürsün tabikii yaa benimde doğum tarihi 9 aralik gözüksede tam ben kac haftalik oldunu kestiremedim carsamba doktora gidicez gunler hemeb geciiiversssinnKızlar benim tahmini doğum 9 Aralık gösteriyor. Çok heyacnlıyım inşallah her şey yolunda gider hepimizin. Dün beta hcg yaptırmıştım, biliyorsunuz. 3919 çıkmıştı. Bugün doktora gidiyoruz sizce kese görünür mü?
Görürsün tabikii yaa benimde doğum tarihi 9 aralik gözüksede tam ben kac haftalik oldunu kestiremedim carsamba doktora gidicez gunler hemeb geciiiversssinnGörürsün büyük ihtimalle ben dün betam kaçtı bilmiyorum ama tahminim seninki kadardır gördüm keseyi 4+4 olmuşuz
Ben hep soluma yatıyorum benKizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
aklınızda bulunsun solaaa yatin artik
Neguzel ben alışık olmayinca zorlanicam belliBen hep soluma yatıyorum ben
Güzel konuya deyindin. Gece aklımdaydı sabah kızlara soriyim hangi pozisyonda uyuyorsunuz diye. Ben hep yüzüstü yatarım ya şimdi korkuyorum acaba bişey olur mu diye. Hep sağa sola yatıyorum ama rahat olamadığım için geç uyuyorumNeguzel ben alışık olmayinca zorlanicam belli
Kuzum alıştırmaya çalışıyorum bende kendimi sola yatmak icin kolumun ustune yatmisim bide resmen kütük gbi kolummm ağrıyı hareket ettiremiom inanki nabacaz blmemGüzel konuya deyindin. Gece aklımdaydı sabah kızlara soriyim hangi pozisyonda uyuyorsunuz diye. Ben hep yüzüstü yatarım ya şimdi korkuyorum acaba bişey olur mu diye. Hep sağa sola yatıyorum ama rahat olamadığım için geç uyuyorum
Ben hep sırt üstü yatıyorum ya da sağaKizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
aklınızda bulunsun solaaa yatin artik
. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak arsstir canimBen hep sırt üstü yatıyorum ya da sağaben sola yatılmaz diye biliyorum ama sol tarafta kalbimiz var ya