2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bi ben gormedim herhlde keseyi ☹ dua edin bende carsamba goreyimnnmm gozumun cicegini 🤲🏻

Bu arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor demiştim. Buraya da yazmıştım hatta. Jel gibi bişey yazdı vajinaya sıkcakmışım ağrı olunca
Canim herkesde oluyor arafa agri geciyor sonra cok siddetlimi hemen boyle ilac şeylerini kullanma bence yinede bi arastir dayanilmicak mi agrin ?

Canim herkesde oluyor arafa agri geciyor sonra cok siddetlimi hemen boyle ilac şeylerini kullanma bence yinede bi arastir dayanilmicak mi agrin ?
Aslında 2 gündür sürekli olunca sordum. Normalde olup geçerdi. Doktor da ağrı olunca bunu yap dedi. 3 hafta gitmicem artık. Çiğ ya da az pişmiş et yeme dedi. Çiğ ete eldivensiz dokunma dedi. Sebzeleri sirkeli suda iyice yıka dedi

Aslında 2 gündür sürekli olunca sordum. Normalde olup geçerdi. Doktor da ağrı olunca bunu yap dedi. 3 hafta gitmicem artık. Çiğ ya da az pişmiş et yeme dedi. Çiğ ete eldivensiz dokunma dedi. Sebzeleri sirkeli suda iyice yıka dedi
Allah yardımcimiz olsun valla gecen biz hasir köfte almıştık onu güzelce bastırdım ben bisi olmaz dediler ama olurmu

Kizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
aklınızda bulunsun solaaa yatin artik 👶👼
Neden oyle canim

Neden oyle canim
. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak bu yuzden canim

Ilk.olunca bisi bilmiyoruz zaman gecmiyoe zaten bana sizede oylemi
Öyle canm ama ilk çocuk olunca heyecanı daha farklı. Bebeğin için birşeyler bakinabilirsin fikir amaçlı bunlar çok mutlu ediyor insanı bizim herseyimiz var abisinden çocuğuma hep 2.el eşya kullandırıcam ama biraz vijdan yapıyorum 🤭

Öyle canm ama ilk çocuk olunca heyecanı daha farklı. Bebeğin için birşeyler bakinabilirsin fikir amaçlı bunlar çok mutlu ediyor insanı bizim herseyimiz var abisinden çocuğuma hep 2.el eşya kullandırıcam ama biraz vijdan yapıyorum 🤭
Bakiyorum arada ama daha kesesini gormedim carsamba allah nasip ederse gorucem neler var neler o sag salim gelsin yuvasinaaaaa dünyam o benim❤
Ilk hamilelikte cig et seyine falan dokundunmu acaba bilirsin sen canim kiymaya dokundum elimde yuvarladim biyere surmedim.elimi bi zarari olmaz herhlde.dimi

Değerim böyle görünyor ben de anlamadım
Endiselenme arastirdim canim
3 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 10-50 mlU/ml 4 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 5-426 mlU/ml 5 haftalık gebelikte Beta HCG değeri 18-7340 mlU/ml 6 haftalık gebelikte Beta HCG değeri: 1080-56500 mlU/ml

X