2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben bidaha dogurmam diyordum ama 3 senedir olsun diye ugrasiyorum o an kucagina alip kokusunu icine cekince ona dokununca diyosun ki bu guzel sey benimmi hele o ilk emzirirken ki duygumu anlatamam

Dun gece kizim uyurken dua etmis sabah kalkinca anne kardesim olsun diye dua ettim yatarken siniftaki butun arkadaslarimin kardesi var benim neden yok bana bi kardes yapsana dedi bana bugun

Ben bidaha dogurmam diyordum ama 3 senedir olsun diye ugrasiyorum o an kucagina alip kokusunu icine cekince ona dokununca diyosun ki bu guzel sey benimmi hele o ilk emzirirken ki duygumu anlatamam
Benim ilk oldugu icin duygularinizi anlayamiyorum , bazen dusunuyorum acaba iyi bir anne olamayacakmiyim

Dun gece kizim uyurken dua etmis sabah kalkinca anne kardesim olsun diye dua ettim yatarken siniftaki butun arkadaslarimin kardesi var benim neden yok bana bi kardes yapsana dedi bana bugun
Akıllı bıdık hissetti belkide ömrü uzun olsun

Kizim 8 yasinda ve ben hala kizimi esimden kiskaniyorum yan yana gelseler hemen bana gelsin diye bir bahane yaratiyorum anne yeter artik beni babamdan kiskanma ben ikinizode cok seviyorum diyor sonra ben uzulmus numarasi yapiyorum kulagima egilip seni daha cok seviyorum annem diyor

Senin tam mejburi olmuş da, ben hiç hissetmedim ama şuan isim rahat sezeryan belliya hatta genel olsun istiyorum yine hayırlısıyla o günleri görürsek ☺
aynen canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Ben içiyorum canim ama genel olarak süt ürünleri çok tuketirim zaten
[/QUOTE]
Yarasin sifa olsun canim bende bi sade sut Icemem yaa☹

Bgun öğlen 3 de uyandim ama biuykum bar gene saat 1 zor yaptim ben yattim guzel anne adaylari allaha emanet olunuz yavrulariniz ileeee❤ sabahin korunde gunaydin yazarim ben size

Geceleri ben de uyuyamıyorum kızlar... Genelde 2-3 civarı yatiyorum. Tabii gündemin de bunda etkisi var.

Gece tuvalete kalkmayanda ne bileyimbebisim beni yine uyandirdi 9 ay sonrasina alistirma yapiyoruzdur

Esim diyor ki uykuyu seven sana ne oldu uyuyamiyorsun bende kendime kiziyorum uyusana bak yakinda bu gunleri ariycaksin ama gelde bunu kacan uykuma anlat

Uyuz oluyorum her gün aynı saatte sabah uyan ya gecer heralde ilk gebeligidme böyle değildim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…