Benim ilk oldugu icin duygularinizi anlayamiyorum , bazen dusunuyorum acaba iyi bir anne olamayacakmiyimBen bidaha dogurmam diyordum ama 3 senedir olsun diye ugrasiyorum o an kucagina alip kokusunu icine cekince ona dokununca diyosun ki bu guzel sey benimmi hele o ilk emzirirken ki duygumu anlatamam
Akıllı bıdık hissetti belkide ömrü uzun olsunDun gece kizim uyurken dua etmis sabah kalkinca anne kardesim olsun diye dua ettim yatarken siniftaki butun arkadaslarimin kardesi var benim neden yok bana bi kardes yapsana dedi bana bugun
Canim hic endise etme o Allah vergisi bir olay sen olamiycam diye dusunsende bi bakicaksin butun taslar yerine oturmusBenim ilk oldugu icin duygularinizi anlayamiyorum , bazen dusunuyorum acaba iyi bir anne olamayacakmiyim
Muhtemelen hisseti ama ben doktora gidip kalp atisini duyup kese icinde gorene kaar doktor sorun yok diyene kadar soylemeyi dusunmuyorumAkıllı bıdık hissetti belkide ömrü uzun olsun ♥
Ins oyledirCanim hic endise etme o Allah vergisi bir olay sen olamiycam diye dusunsende bi bakicaksin butun taslar yerine oturmus
Emin ol oyle oluyor bir anda dunyanin butun merkezi o oluyor kocani bile birakiyorsun bir kenaraIns oyledir
Bugun bana bir annnemmmm diyor dunyanin butun hazinelerini onume koysalar yinede onun annemm deyisine degismemEmin ol oyle oluyor bir anda dunyanin butun merkezi o oluyor kocani bile birakiyorsun bir kenara
aynen canımSenin tam mejburi olmuş da, ben hiç hissetmedim ama şuan isim rahat sezeryan belliya hatta genel olsun istiyorum yine hayırlısıyla o günleri görürsek ☺
Olsun canim sutten alcani yoguttan alirsinBenim laktoz intoleransim var , midemde cok sanci veriyor icince onun yerine bol bol yoğurt tuketmeye calisiyorum , yemek konusunda cok seciciyim
Bende simdi kalktim berkemaaaal islem tamamGece tuvalete kalkmayanda ne bileyimbebisim beni yine uyandirdi 9 ay sonrasina alistirma yapiyoruzdur
Evett bisim bu uyku sorunumiz ne olacak ben yine uyandim gunaydinBende simdi kalktim berkemaaaal islem tamam
Günaydın bu arada