2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben noemalde bu sattlerde uyancam 12 1 2 genelde bu saatlerrde kalkardım esim erken uyan duzenini bozma derdi ama alarimi bile duymuyorum nasil kalkayim derdim simdi şak aciliyoor gozler :KK57: :p
Aralik anneleri olmak hamilelikte bile erkenden uyanmak dimeeeekkkk:dondurma::dondurma::anneadayı::emir_bebek::KK68:

Kızlar benim tahmini doğum 9 Aralık gösteriyor. Çok heyacnlıyım inşallah her şey yolunda gider hepimizin. Dün beta hcg yaptırmıştım, biliyorsunuz. 3919 çıkmıştı. Bugün doktora gidiyoruz sizce kese görünür mü? 🤔

Bende bugün hayret 2 saat sonra uyandım gece geç uyudum ondan mı acaba 🤔 normalde bende evde eşim olmazsa 1-2 yi bulan biriydim kalkmak için şimdi de içeriye alarm kurmuşuz sanki

Kızlar benim tahmini doğum 9 Aralık gösteriyor. Çok heyacnlıyım inşallah her şey yolunda gider hepimizin. Dün beta hcg yaptırmıştım, biliyorsunuz. 3919 çıkmıştı. Bugün doktora gidiyoruz sizce kese görünür mü? 🤔
Görürsün büyük ihtimalle ben dün betam kaçtı bilmiyorum ama tahminim seninki kadardır gördüm keseyi 4+4 olmuşuz

Görürsün tabikii yaa benimde doğum tarihi 9 aralik gözüksede tam ben kac haftalik oldunu kestiremedim carsamba doktora gidicez gunler hemeb geciiiversssinn

Kizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
aklınızda bulunsun solaaa yatin artik 👶👼

Kizlar bileniniz vardir ama bilmeyeninizde varsa die soylemek istiyorum hamilelikte sol tarafa dönüp yatmalısınız sirt ustu ve sag tarafiniza yatmamaya özen gösterin kan akisini yavaşlatıyormus.
ben genelde hep sagima doner uyurdum sola donup uyumaya özen gosteriyorum kolum uyuşmuş resmen ustune yatmisim kalkkmiyor vallahi kolum .
Ben hep soluma yatıyorum ben

Neguzel ben alışık olmayinca zorlanicam belli
Güzel konuya deyindin. Gece aklımdaydı sabah kızlara soriyim hangi pozisyonda uyuyorsunuz diye. Ben hep yüzüstü yatarım ya şimdi korkuyorum acaba bişey olur mu diye. Hep sağa sola yatıyorum ama rahat olamadığım için geç uyuyorum

Güzel konuya deyindin. Gece aklımdaydı sabah kızlara soriyim hangi pozisyonda uyuyorsunuz diye. Ben hep yüzüstü yatarım ya şimdi korkuyorum acaba bişey olur mu diye. Hep sağa sola yatıyorum ama rahat olamadığım için geç uyuyorum
Kuzum alıştırmaya çalışıyorum bende kendimi sola yatmak icin kolumun ustune yatmisim bide resmen kütük gbi kolummm ağrıyı hareket ettiremiom inanki nabacaz blmem

Ben hep sırt üstü yatıyorum ya da sağa 😔 ben sola yatılmaz diye biliyorum ama sol tarafta kalbimiz var ya

Ben yüzüstü yatıyorum hala ama değiştirmeye çalışıyorum😩şu emzirme yastıkları oluyorya onun kocaman boyum kadar olanından almistim oğluma hamileyken onunla uyuyorum inanılmaz rahat bi ayağımıda üstüne atıyorum sarılıp uyuyoruz 😂😅

Ben hep sırt üstü yatıyorum ya da sağa 😔 ben sola yatılmaz diye biliyorum ama sol tarafta kalbimiz var ya
. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak arsstir canim

X