- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 40
Önce ishal sonra kabız olma durumu bende yaşamıştım kızımda dr yoğurt ayran kefir dışında probiyotik başlatmıştı biz o dönemde antibiyotik kullanmıştık antibiyotik yüzünden olur demiştiMerhaba kızlar nasılsınız? Gene yazamadım bu aralar. Bebisler de sizler de iyisinizdir inşallah. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Ben bu aralar Elayla uğraşmaktan perişan haldeyim kızlar. Geçtiğimiz haftalarda ishaldi karın ağrısından geceleri uyuyamamistik.. bu sefer de tam tersi kabız gibi yine geceleri uyuyamıyoruz. Gaz sancısına uyanıyoruz. Yaşını geçtik ben anlamadım bu gaz neyin nesi. Bünyem artık ben dayanamıyorum diye sinyal veriyor sürekli bir yerlerim ağrımaya başladı benim de. 10. Aydan beri doktorumuza kontrole de gidemedik. 1 yaş kontrolü falan da yaptırmadım ama bu uykusuzluk beni öldürecek. En kısa zamanda götürmek istiyorum fiyatlar da aldı başını gitti nasıl olacak bilmiyorum. Hala emeklemiyor bu arada benim kız.. sizde ne var ne yok durumlar nasıl. Özledim sizleri. Kendi perisanligimdan buralara giremedim hiç.
Dr muayeneler uçup gitti ben birde kan tahlili de verdim ama artık yılda bir kere dedim ne yapalım şu aşıyı da halledersek rahatlarız artık her ay götürmek yok nasıl olsa