Yaa ama yerimKızlar oğlum manavdan domates çalmışannemle manava gitmişlerdi, annem domates seçerken o da almış bi tane ve annem çok sonra kasapta farketmiş Eki Görüntüle 2928053
Doğum kilolarım gitti ama göbeğim var malesef. İlk doğumumda kolay toparlanmıştım ama bu sefer öyle olmadıSelam kizlar aranizda benim gibi hala dogum kilomarindan tam kurtulamayan varmi?
Bende tok tutan bi ürün aldım ama birturlu başlayamadim kafada bitirmek gerekiyor yemeyi ama olmuyorKızlar benımde gobegım var boyle bi topik buldum Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü
Denesek mi
Canım aslında biseyı yemeden once bunu gercekten canım istiyormu diye düşünmek gerek emin ol canımız istediği için degıl yemıs olmak için yiyoruzBende tok tutan bi ürün aldım ama birturlu başlayamadim kafada bitirmek gerekiyor yemeyi ama olmuyor
Bende öyleyim açlık değil sıkıntıdan yiyorum sıkıntı derken evde hiç iş yok canım sıkılıyor sıkıntısı değil işler hiç bitmiyor onun sıkıntısıBenimde gitmiyor ama bende duygusal açlık var tutsam çok kolay gidecek ama siinirden sıkıntıdan yiyorum ve bi arkadas banada tekrar hamile misin diye sordu o pişkin pişkin sorunca bende pişkin pişkin cevap verdim yok bebek değil göbek hani hep evde olunca gitmeyen göbek diye
Ne aldın canım belki bende alırım öyle birsey kazım banaBende tok tutan bi ürün aldım ama birturlu başlayamadim kafada bitirmek gerekiyor yemeyi ama olmuyor
Hemen bakacağım.Kızlar benımde gobegım var boyle bi topik buldum Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü
Denesek mi
Çok geçmiş olsun canım biz yaklaşık 1 aydık geceleri yakıyoruz İstanbul’da oturuyorum. Evin sol tarafı sıcak sağ tarafı odaların olduğu taraf buz gibiKzılar biz dün gece acillik olduk oglum üşütmüş. Büyük açılışı yaptık dogalgazlar acıldı . 300 tl hastaneye ödedim hastaneye giden parayı dogalgaza verırım daha iyi.
Çok geçmiş olsunKzılar biz dün gece acillik olduk oglum üşütmüş. Büyük açılışı yaptık dogalgazlar acıldı . 300 tl hastaneye ödedim hastaneye giden parayı dogalgaza verırım daha iyi.
Bende istanbuldayım . İstanbula kış geldi diyebılırız . Tesekkur ederim canım .Çok geçmiş olsun canım biz yaklaşık 1 aydık geceleri yakıyoruz İstanbul’da oturuyorum. Evin sol tarafı sıcak sağ tarafı odaların olduğu taraf buz gibi
Kesınlıkle hasta olmasınlar insan dayanamıyor . Bazen dıyorum rabbim büyük acılar vermesin azcık canları acımasına bile dayanamıyoruz . Rabbim sma hastası bebeklerın annelerıne güc kuvvet versinÇok geçmiş olsunbende bugün, yarın açacağım sanırım gece havalar iyice soğumaya başladı İzmir’de de. Hasta olmasın kuzular
Ben dün gece basladım 2 hafta yapıyormusuz denemeye deger :) hemde saglıklı sonucta icinde katkı maddesi yokHemen bakacağım.
Geçmiş olsun canım şimdi iyi mi bebiş. Biz de 1 haftadır falan yakıyoruz valla.Kzılar biz dün gece acillik olduk oglum üşütmüş. Büyük açılışı yaptık dogalgazlar acıldı . 300 tl hastaneye ödedim hastaneye giden parayı dogalgaza verırım daha iyi.
Gece kötü geçti ama bu gün iyi gbi canım antibiyotik vermedım inş gerekte kalmaz doktor cok kotu olmazsa verme dedi . Bende kahvlatısına sarımsak ezdim koydumGeçmiş olsun canım şimdi iyi mi bebiş. Biz de 1 haftadır falan yakıyoruz valla.
Birbirimize ilham oluruz belkimBende deneyeyim o kürü ne olacak bu göbek böyle