2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar oğlum manavdan domates çalmış annemle manava gitmişlerdi, annem domates seçerken o da almış bi tane ve annem çok sonra kasapta farketmiş Eki Görüntüle 2928053
Yaa ama yerim
Domatesi beğenmediyse demek ısırıp bırakmış afacan
Benim minnoşum da geçen yerde oturmuş koca tekerlek kaşarı ısırıyordı

Benimde gitmiyor ama bende duygusal açlık var tutsam çok kolay gidecek ama siinirden sıkıntıdan yiyorum ve bi arkadas banada tekrar hamile misin diye sordu o pişkin pişkin sorunca bende pişkin pişkin cevap verdim yok bebek değil göbek hani hep evde olunca gitmeyen göbek diye

Kzılar biz dün gece acillik olduk oglum üşütmüş. Büyük açılışı yaptık dogalgazlar acıldı . 300 tl hastaneye ödedim hastaneye giden parayı dogalgaza verırım daha iyi.

Bende öyleyim açlık değil sıkıntıdan yiyorum sıkıntı derken evde hiç iş yok canım sıkılıyor sıkıntısı değil işler hiç bitmiyor onun sıkıntısı

Kzılar biz dün gece acillik olduk oglum üşütmüş. Büyük açılışı yaptık dogalgazlar acıldı . 300 tl hastaneye ödedim hastaneye giden parayı dogalgaza verırım daha iyi.
Çok geçmiş olsun canım biz yaklaşık 1 aydık geceleri yakıyoruz İstanbul’da oturuyorum. Evin sol tarafı sıcak sağ tarafı odaların olduğu taraf buz gibi

Çok geçmiş olsun bende bugün, yarın açacağım sanırım gece havalar iyice soğumaya başladı İzmir’de de. Hasta olmasın kuzular

Çok geçmiş olsun bende bugün, yarın açacağım sanırım gece havalar iyice soğumaya başladı İzmir’de de. Hasta olmasın kuzular
Kesınlıkle hasta olmasınlar insan dayanamıyor . Bazen dıyorum rabbim büyük acılar vermesin azcık canları acımasına bile dayanamıyoruz . Rabbim sma hastası bebeklerın annelerıne güc kuvvet versin

Geçmiş olsun canım şimdi iyi mi bebiş. Biz de 1 haftadır falan yakıyoruz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…