2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar geçen kış bu patikten almıştım dışı polar içi pamuklu kumaş ama oğlumun ayakları içinde buz gibi kalıyor anlamadım neden. Terliyor desem o kadar terletecek kalınlıkta değil.
Sizler ne aldınız ev patiği olarak? Hem sıcak tutsun hem terletmesin istiyorum ama bulamadım

Eklentiler

• DBCA87E8-9D5E-4F25-A4D8-9B7E75B8E0D7.png
    338,6 KB · Görüntüleme: 30
Ben yoyo junier den hakıkı deri patik almıstım yaz kıs giyılıyor

Büyükk kızımda altı lastik gibi çorap şeklinde giyilen patikler var onlardan giydiriyordum hem yürümesi de kolay oluyor

Canım ben daha bu tarz bir şey almadım. Normal bez cırtlı yumuşak ayakkabı var. Bir de annemin ördüğü bir kaç patik. Şimdi daha yurumedigi için annemin patikleri giydiriyorum. Yürümeye başlarsa kayar onlar o zaman da bu tarz bir şeyler alırım dedim.
Umuyorum canım, sağol

harika
Prenses çok güzel olacak annesi
Bende böyle birşey düşünüyorum.
İnşallah canım ya . Valla senin baktığın da çok güzel ya
Çokk güzel
Hazırlıklar başladı desenize
Evet kuzum ya zaman yaklaşıyor hazırlıklara başladık valla heyecan sardı beni. Sen ne yapacaksın

Ben henüz bakamadım 1 hafta sonra büyük kızımın doğum günü o bir geçsin sonra miniğiminkine odaklanırım

Kızlar oglum tutunup kalkmaya calısıyor . Bu yürümeye istek mi oluyo ( ilk bebğim tecrübesiizim ) rabiya gibi hissettim kendimi
Kızım emeklemeyi öğrendi 2 hafta sonra falan tutunup kalkmaya başladı 2 aya yakındır emekliyor ama henüz yürüme yok arada ellerini bırakıp bana atıyor kendini ama adım atmadı bağımsız olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…