2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım geçmiş olsun bende seninle benzerim atak geldi mi bikaç gün ölüyorum, baş ağrına iyi gelen doğal yöntemler çözümler falan var mı bildiğin parol hiç etki bile etmiyor normalde arveles biraz iyi gelirdi onuda içemiyorum
Maşallah annesi Allah hayırlı şifasını versin inşallah sıkıntıya sebep olan ciddi bir şey değildir, Allah sağlık sıhhat versin.

Anladım canım Allah Allah ya. Sürekli emmek mi istiyor sallamak mı istiyor gece?
Hiç yok canım maalesef. Soğuk şişe buz falan koyuyorum hafifletiyor bazen geçiriyor ama genelde işe yaramıyor maalesef. Parol migren ağrısına hiç etki etmiyor. Migren taşı diyolardi ama hiç kullanmadım. Alayim deneyeyim diyorum hep unutuyorum. Benim bazen öyle bir tutuyordu ki acilde iğne falan yapıyorlardı geçmiyordu hamilelikten önce.falan. sonra gecmeyince bildiğin uyuşturuyorlardi artık. Şimdi onu da yapamiyolar emziriyorum diye. Ancak parol. Doktor bile dedi migrene parol ne etsin ama yapacak bir şey yok dedi.

Çok zormuş canım bazen belirli periyotlarda benimki de öyle yapıyor koyuyorum 10 dk sonra ağlama sabaha kadar canım çıkıyor gündüz de yatamıyorum okula git gel ev işi derken inşallah düzene girer kuzun biraz araştırıp uyku eğitimi falan mı vermeye çalışsan çok yorucu sürekli bu şekilde uyanması

Maşallah annesi Allah hayırlı şifasını versin inşallah sıkıntıya sebep olan ciddi bir şey değildir, Allah sağlık sıhhat versin.
Amin canım inşallah yarın gastroenterolojiye randevumuz var hayırlı sonuçlar alırız inşallah hastanelerde uğraşmak aşırı yorucu ve stresli

Uyanık olucak senınkı belli benımkı olsa çalmazdı ama reyonlarda da bıse kalmazdı dagıtmayı cok sevıyo
Mesela yerde oynarken kucağıma alıyorum o sırada kaşla göz arasında yerden mutlaka bi oyuncak falan alıyor bundan sonra manava, markete gittiğimde dikkat edeyim bari şimdiden başımızı belaya sokmasın
Şu dağıtma huyları ne zaman biter acaba gerçi o bitse başka huyları başlar. Bizimki şimdi bağırmaya başladı ama denizli horozu gibi çok uzun bağırıyor

Gunaydin kızlar, Mert açlıktan uyanmıyormuş.. dün saat 22.00da yatırmıştım 12.30'da burnunun hafif tıkanmış olduğunu farkedip sterimar sprey sıktım Normalde bunu daha önce de çok defa yaptım sonra hemen emerek uyuyordu ama bu sefer sabah Saat beşe kadar uyumadı. Oyun oynamak ve yürümek istedi.. uykusu olduğu için de sürekli mızmızlandı sebebini hiç bilemiyorum

Sor canım bize de yazarsın . Ama artık baya hareketlendıler yanı baya efor sarfediyolar biz istemesekte zayıflıcaklar .Ben ogluma hıc mama vermedım şimdiye kadar saglıklı bişe hazırlayabilirsin .
Doktorumuz farkındalığının arttığını beni yanında hissetmet istediği için uyandığını söyledi..

Canım dpgum kılosu degıl ama sezaryen gobegım var oda yetıyor yanı . Bende evde spora basladım mekık falan cekıyorum
Ahhh ah ben varım. üzerime yapıştı gitmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Birde beni görenlerin iğrenç espirileriyle uğraşıyorum. YİNEMİ HAMİLESİN HAHHAAAHH....

Ben cokta kilo almamistim ama daha 6-7 kilom var. Spora basladim mecbur ve 3 kilo amca verenildim daha ya. Acikcasi kendimi hic iyi hissetmiyordum biraz verince rahatlamaya basladim. Daha onunde 9 kilom var bukadar zor olacagini dusunmedim hic .

Banada dayim sey demisti „kilo almissin“ (hep zayiftim) millet fazla hadsiz. Ne demek hamilemisin

Kafana takma canım sen bir melek dünyaya getırdın kilolar elbet gider. Onemlı olan kendını salmamak bence diğer türlü hersey gecıcı. Kendını kotu hissedersen emin ol zayıflamaktan ziyade kilo alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…