Valla bende denin gibiyim gece sürekli uyanıyo su veriyorum bazen arkasını dönüp geri yatıyo ama çoğu zaman dalamıyo ayağımda falan sallıyorum. En başından beri de böyle huysuz zaten uykusu pek yokOnada çok dikkat ediyorum gündüz bazen yakmaya başladım genel anlamıyla patikli yelekli geziyoruz gecede öyle soğuk olmuyo isiticiyla biraz isitiyorum ama sanırım dış bı turlu gelmek bilmedide başından beri şöyle deliksiz uyudum demedim
Anladım canım bakalım ısırırsa deneyeceğim. Valla bilemedim canım ama ben olsam alırdım dediğim gibi ileride kardeşi olursa o da kullanır. Merak ettim ne karar verdinBizde işe yaradı umarım sizde de işe yarar, ısırmaması gerektiğini anlamalıŞu an hafif ısırıyor ama her an dozu artabilir
Aldığım çoğu şeyle ilgilenmedi canım o yüzden kararsız kaldım. Aslında şöyle oldu eşimin lise arkadaşının kızı var onlar eğitici köpekciğin yürüme arkadaşını kullanmışlar bir de aktivite masası falan kızı 20 aylık sanırım şu an. O Demir doğduğunda bu tarz oyuncakları almayın ben göndericem demişti. Dünde aradı işte. Bizimkiler çok eskidi ben amcası olarak bir şey yapamadım. Parasını göndereyim siz alın dedi. Aktivite masası alacağım ama yürüme arkadaşı şuan yürümeye başladığı için az kullanılacak gibi geliyor. Ama hediye olacağı için aldığımda fotoğraf gönderirim diye kararsız kaldım. Almasam ayıp olur diye düşünüyorumnapayım bilemedim
Canım bizim hala bir uyku düzenimiz yok maalesef uyku konusunda her zaman çok zorlayan bir bebekti hala öyle . Ama genelde gündüzleri 2 uyku yapıyor. Geceleri bu ara felaket geçiyor susuzluk falan değil bu başka bir şey. Saat başı yarım saatte bir kalkıyor. Tam uyuttum diyorum 10 dk sonra kalkıyor tam uyuttum diyorum beşiğine koyduğum an ağlıyor. Bu ara bir derdi var sanırım bizimki de diş çıkaracak kulağını cekistiriyor sürekli.Benimki de iki uyku yapıyor ama gece resmen saat başı uyaniyor çözemedim diş dönemi mi bı turlu dalamiyo suda veriyorum emziriyorum da sanırım emzik niyetine beni goruyo
Eğitici köpekçiğin yürüme arkadaşını aldım canım üstünde hemen hemen aktivite masasında bulunan oyuncaklar var. Bakalım dikkatini çekecek mi gelsin göreceğimAnladım canım bakalım ısırırsa deneyeceğim. Valla bilemedim canım ama ben olsam alırdım dediğim gibi ileride kardeşi olursa o da kullanır. Merak ettim ne karar verdin
Canım bizim hala bir uyku düzenimiz yok maalesef uyku konusunda her zaman çok zorlayan bir bebekti hala öyle . Ama genelde gündüzleri 2 uyku yapıyor. Geceleri bu ara felaket geçiyor susuzluk falan değil bu başka bir şey. Saat başı yarım saatte bir kalkıyor. Tam uyuttum diyorum 10 dk sonra kalkıyor tam uyuttum diyorum beşiğine koyduğum an ağlıyor. Bu ara bir derdi var sanırım bizimki de diş çıkaracak kulağını cekistiriyor sürekli.
Sabah 10 ve öğleden sonra 3 3bucuk gibi uyutuyorum. Gece belli olmuyo ama en az 2 kez kalkiyo emzirip tekrar yatağına koyuyorumKizlar bebekleriniz gün içerisinde kac kez kaç saat uyuyor . Gece uyansinda acckez uyaniyor emziriyomusunuz yada su veriyomusunuz ?
Ayni canım ben de gündüz pek uyuyamam ama işte. Beyaz gürültü bizde hiç işe yaramadı. Bende migren var valla bazen acillik oluyorum bu uykusuzluklukların sonunda. Emzirdiğim için zaten paroldan başka bir şey veremiyorlar onda da. Kaç gecedir perişan olduk yine uykusuzluktan. Bugün de uzanayim diyodum tam işlerimi hallettim uyandı. Bu gece inşallah uyur yoksa bu baş ağrısı beni yine acillik yapar. Ne zaman cikacak bu dişler bilmiyorum.Meles A acemianne92 öyle böyle geçecek sanırım hayır deliksiz uyusun diye ben hala beyaz gürültü vs açıyorumgerçekten artık basım agirmadan uyanmayı özledim gündüzde uyuyan bı insan değilim zaten tam işlerimi hallediyorum direk uyaniyo
Anladım canım iyi yapmışsın kitapları bende inceleyeyim. Teşekkür ederimEğitici köpekçiğin yürüme arkadaşını aldım canım üstünde hemen hemen aktivite masasında bulunan oyuncaklar var. Bakalım dikkatini çekecek mi gelsin göreceğimbelki daha sonrada aktivite masası alırım. Bir de 12’li kitap seti aldım. Çok hoşuma gitti renkleri, içeriği falan çok güzel buraya da fotoğrafını atayım belki fikir olur
Ben bebeklik.com diye bie siteden aldım, kendi sitesinden yarı yarıya daha ucuzdu.
Bizimki de emeklemiyor canım artık yürümek için çabalıyorValla benim kız emeklemiyor kuzum ne yaptıysam yok yapmak istemiyor. Korkuyo olabilir ya bebislerin neden.korktugu belli olmuyorinşallah geçicidir canım benim.. Ne alsamdiye sürekli bakıyorum bende.
Anaaam çok tatlı bu bildiğin hortum gibi dağıtmış heryeriKızlar selamlaruzun zamandır göremediğim arkadaşları gördüm mutlu oldum herşey yolundadır inşallah. Oğlum ateşlenmişti doktora gittik röntgende karaciğer 1cm büyük çıktı daha sonra ultrason kan tahlilleri derken baya koşturduk kesinleşti 1 cm büyük olduğu bi üst bölüme gidicez şimdi neden büyüdü araştırılıcak ilk defa duyduk böyle bişey çevremizde de yok Allah verdi mi veriyor demek ki Büyük kızım da birinci sınıfa başladı o ayrı zor bebekle.
7 aylıktan beri emekliyor maşallah ama ilk zamanlar yürümeye daha meraklıydı şimdi elinden tutsakta gitmek istemiyor çok dillendi aaa erkenden yürüyecek 8 aylık yürürse şaşmayın gibilerinden nazar oldu belki de. Kelime söyleyen kuzular var mı aranızda benim oğlumda tık yok kızlar başlamıştı bu zamana bide çevrede daha küçük bebekler bile anne baba diyo başlar bu konuşamadıcılar. Her bebek farklıdır artık bakalım ne zaman başlar bizim ki. Sağlık olsun ilt etapta şu karaciğer büyümesinden hayırlı haberler alırız inşallah
Akşama kadar önüne gelen her çekmeceyi boşaltıyor bu arada sürekli çekmece topluyorum evin genel hali ektedir
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum değildir. Tesadüfen öğrendiniz sanırım, bir şikayetiniz yoktu değil mi ? Biz de hep karıştırıyoruz ama benim kızım genelde eline geçirdiği defter kitapları böyle atmıyor bir güzel yiyorKızlar selamlaruzun zamandır göremediğim arkadaşları gördüm mutlu oldum herşey yolundadır inşallah. Oğlum ateşlenmişti doktora gittik röntgende karaciğer 1cm büyük çıktı daha sonra ultrason kan tahlilleri derken baya koşturduk kesinleşti 1 cm büyük olduğu bi üst bölüme gidicez şimdi neden büyüdü araştırılıcak ilk defa duyduk böyle bişey çevremizde de yok Allah verdi mi veriyor demek ki Büyük kızım da birinci sınıfa başladı o ayrı zor bebekle.
7 aylıktan beri emekliyor maşallah ama ilk zamanlar yürümeye daha meraklıydı şimdi elinden tutsakta gitmek istemiyor çok dillendi aaa erkenden yürüyecek 8 aylık yürürse şaşmayın gibilerinden nazar oldu belki de. Kelime söyleyen kuzular var mı aranızda benim oğlumda tık yok kızlar başlamıştı bu zamana bide çevrede daha küçük bebekler bile anne baba diyo başlar bu konuşamadıcılar. Her bebek farklıdır artık bakalım ne zaman başlar bizim ki. Sağlık olsun ilt etapta şu karaciğer büyümesinden hayırlı haberler alırız inşallah
Akşama kadar önüne gelen her çekmeceyi boşaltıyor bu arada sürekli çekmece topluyorum evin genel hali ektedir
Evet canım bir sıkıntısı yoktu çok şükür tamamen tesadüfen öğrendik inşallah sonu hayırlı olur bu koşturmanınÇok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum değildir. Tesadüfen öğrendiniz sanırım, bir şikayetiniz yoktu değil mi ? Biz de hep karıştırıyoruz ama benim kızım genelde eline geçirdiği defter kitapları böyle atmıyor bir güzel yiyorya da yırtıyor benimki 8 aylık emekledi çok hareketli geçen orta sehpaya çıktı şok oldum kelime olarak gel ve meme yi çok net söylüyor onun dışında anne baba dede gibi kelimeleri tekrar etmeye çalışıyor bize bilinçli seslenmiyor ama ben söyleyince yarım yamalak söylemeye çalışıyor
Mutlaka bir sıkıntısı vardır canım her zaman böyle değil dimi? Benimkine de ablası okuldan getirdi şimdi öksürükten uyuyamıyor kuzum aynı durumdayımÜf ya gece uykusuna yattığında uyutuyorum uyanıyo tekrar uyutuyorum 5-10 dk sonra yine uyanıyo.. sürekli böyle devam edip duruyoruz
Bende bi sıkıntısı oldugunu düşünüyorum dişleri ne durumda ?Üf ya gece uykusuna yattığında uyutuyorum uyanıyo tekrar uyutuyorum 5-10 dk sonra yine uyanıyo.. sürekli böyle devam edip duruyoruz
Maşallah canım benimki daha yeni yeni oturduğu yerden öne doğru eğilmeye çalışıyor bir şeylere uzanmak için ileri atılıyor ama emekleme yok geri geri itmeye başladı kendini yeni yeni. Ama çok yapmiyo daha. Yürümek için de koltuk altlarından tutunca adım atıyor ama kendi çabası yok öyle tutunup kalkayim falan.Bizimki de emeklemiyor canım artık yürümek için çabalıyor
Maşallah kuzuya canım. Benim kız daha emeklemiyor böyle görecek miyim acaba bir gün bende.. konuşmaya daha hevesli kızım baba, dede, gel, mem, anne diyor. Bir de ab diyor al demek gibi geliyor çünkü ya kollarını açıyor ya da elinde bir şey varsa onu uzatıyor. Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur.Kızlar selamlaruzun zamandır göremediğim arkadaşları gördüm mutlu oldum herşey yolundadır inşallah. Oğlum ateşlenmişti doktora gittik röntgende karaciğer 1cm büyük çıktı daha sonra ultrason kan tahlilleri derken baya koşturduk kesinleşti 1 cm büyük olduğu bi üst bölüme gidicez şimdi neden büyüdü araştırılıcak ilk defa duyduk böyle bişey çevremizde de yok Allah verdi mi veriyor demek ki Büyük kızım da birinci sınıfa başladı o ayrı zor bebekle.
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın? Allah kolaylık versin inşallah canım.Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum buralarda bir selam vermek istedim inşallah hepiniz iyisinizdir bebislerinizde iyidir kızım anasinifina başladı oğlan 10 aylık oldu sürekli onlarla uğraşıyorum kendime vakit ayıramıyorum bir selam vereyim dedim sizlere
Canım diş zamanı kızım da aynı oluyor. Benim ki de öyle bu ara anlıyorum seni.Üf ya gece uykusuna yattığında uyutuyorum uyanıyo tekrar uyutuyorum 5-10 dk sonra yine uyanıyo.. sürekli böyle devam edip duruyoruz
Mutlaka bir sıkıntısı vardır canım her zaman böyle değil dimi? Benimkine de ablası okuldan getirdi şimdi öksürükten uyuyamıyor kuzum aynı durumdayım
Bende bi sıkıntısı oldugunu düşünüyorum dişleri ne durumda ?
Yani iki tane dişi daha yeni çıkıyo patlattı ama diğerlerini bilmiyorumMaşallah canım benimki daha yeni yeni oturduğu yerden öne doğru eğilmeye çalışıyor bir şeylere uzanmak için ileri atılıyor ama emekleme yok geri geri itmeye başladı kendini yeni yeni. Ama çok yapmiyo daha. Yürümek için de koltuk altlarından tutunca adım atıyor ama kendi çabası yok öyle tutunup kalkayim falan.
Maşallah kuzuya canım. Benim kız daha emeklemiyor böyle görecek miyim acaba bir gün bende.. konuşmaya daha hevesli kızım baba, dede, gel, mem, anne diyor. Bir de ab diyor al demek gibi geliyor çünkü ya kollarını açıyor ya da elinde bir şey varsa onu uzatıyor. Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur.
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın? Allah kolaylık versin inşallah canım.
Canım diş zamanı kızım da aynı oluyor. Benim ki de öyle bu ara anlıyorum seni.