Sen aklına koyduğun herseyı başarırsın çünkü senın inanılmaz bir gücün var ve sevginnde var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen aklına koyduğun herseyı başarırsın çünkü senın inanılmaz bir gücün var ve sevginnde var
Anladım canım iyi yapmışsın inşallah bir an önce iyileşir bebeğinGece kötü geçti ama bu gün iyi gbi canım antibiyotik vermedım inş gerekte kalmaz doktor cok kotu olmazsa verme dedi . Bende kahvlatısına sarımsak ezdim koydum
Yaa cok güzel canım dogum gunu ne zaman bizimki 28 aralıkEki Görüntüle 2929101 kizlarrr bu elbiseyi sipariş verdim nasıllll
17 Kasım canım ama 17sinden önce yapacağız. Hem hafta sonu olsun hemde eltim doğum yapacak Kasım'da o dogurmadan yapalım diyeYaa cok güzel canım dogum gunu ne zaman bizimki 28 aralık
Umuyorum canım, sağolSen aklına koyduğun herseyı başarırsın çünkü senın inanılmaz bir gücün var ve sevginnde var
Umuyorum canım, sağolSen aklına koyduğun herseyı başarırsın çünkü senın inanılmaz bir gücün var ve sevginnde var
harikaEki Görüntüle 2929101 kizlarrr bu elbiseyi sipariş verdim nasıllll
Ben yoyo junier den hakıkı deri patik almıstım yaz kıs giyılıyorKızlar geçen kış bu patikten almıştım dışı polar içi pamuklu kumaş ama oğlumun ayakları içinde buz gibi kalıyor anlamadım neden. Terliyor desem o kadar terletecek kalınlıkta değil.
Sizler ne aldınız ev patiği olarak? Hem sıcak tutsun hem terletmesin istiyorum ama bulamadım Eki Görüntüle 2929205
Çokk güzelEki Görüntüle 2929101 kizlarrr bu elbiseyi sipariş verdim nasıllll
Bakayım bende canım teşekkür ederimBen yoyo junier den hakıkı deri patik almıstım yaz kıs giyılıyor
Büyükk kızımda altı lastik gibi çorap şeklinde giyilen patikler var onlardan giydiriyordum hem yürümesi de kolay oluyorKızlar geçen kış bu patikten almıştım dışı polar içi pamuklu kumaş ama oğlumun ayakları içinde buz gibi kalıyor anlamadım neden. Terliyor desem o kadar terletecek kalınlıkta değil.
Sizler ne aldınız ev patiği olarak? Hem sıcak tutsun hem terletmesin istiyorum ama bulamadım Eki Görüntüle 2929205
Onlar rahat mı emin olamamıştım canım, o dediğine de bakayım sen memnunsanBüyükk kızımda altı lastik gibi çorap şeklinde giyilen patikler var onlardan giydiriyordum hem yürümesi de kolay oluyor
Canım ben daha bu tarz bir şey almadım. Normal bez cırtlı yumuşak ayakkabı var. Bir de annemin ördüğü bir kaç patik. Şimdi daha yurumedigi için annemin patikleri giydiriyorum. Yürümeye başlarsa kayar onlar o zaman da bu tarz bir şeyler alırım dedim.Kızlar geçen kış bu patikten almıştım dışı polar içi pamuklu kumaş ama oğlumun ayakları içinde buz gibi kalıyor anlamadım neden. Terliyor desem o kadar terletecek kalınlıkta değil.
İnşallah canım ya . Valla senin baktığın da çok güzel yaUmuyorum canım, sağol
harika
Prenses çok güzel olacak annesi
Bende böyle birşey düşünüyorum.
Evet kuzum ya zaman yaklaşıyor hazırlıklara başladık valla heyecan sardı beni. Sen ne yapacaksınÇokk güzel
Hazırlıklar başladı desenize
Bana sorarsan panduftan daha rahat canım çünkü ilk yürümeyi öğrenirken halı olan zeminde pandufla yürümek zor oluyor takılabiliyorlarOnlar rahat mı emin olamamıştım canım, o dediğine de bakayım sen memnunsan
Ben henüz bakamadım 1 hafta sonra büyük kızımın doğum günü o bir geçsin sonra miniğiminkine odaklanırımCanım ben daha bu tarz bir şey almadım. Normal bez cırtlı yumuşak ayakkabı var. Bir de annemin ördüğü bir kaç patik. Şimdi daha yurumedigi için annemin patikleri giydiriyorum. Yürümeye başlarsa kayar onlar o zaman da bu tarz bir şeyler alırım dedim.
İnşallah canım ya . Valla senin baktığın da çok güzel ya
Evet kuzum ya zaman yaklaşıyor hazırlıklara başladık valla heyecan sardı beni. Sen ne yapacaksın
Kızım emeklemeyi öğrendi 2 hafta sonra falan tutunup kalkmaya başladı 2 aya yakındır emekliyor ama henüz yürüme yok arada ellerini bırakıp bana atıyor kendini ama adım atmadı bağımsız olarakKızlar oglum tutunup kalkmaya calısıyor . Bu yürümeye istek mi oluyo ( ilk bebğim tecrübesiizim ) rabiya gibi hissettim kendimi