Kızlar selamlar
uzun zamandır göremediğim arkadaşları gördüm mutlu oldum herşey yolundadır inşallah. Oğlum ateşlenmişti doktora gittik röntgende karaciğer 1cm büyük çıktı daha sonra ultrason kan tahlilleri derken baya koşturduk kesinleşti 1 cm büyük olduğu bi üst bölüme gidicez şimdi neden büyüdü araştırılıcak ilk defa duyduk böyle bişey çevremizde de yok Allah verdi mi veriyor demek ki Büyük kızım da birinci sınıfa başladı o ayrı zor bebekle.
7 aylıktan beri emekliyor maşallah ama ilk zamanlar yürümeye daha meraklıydı şimdi elinden tutsakta gitmek istemiyor çok dillendi aaa erkenden yürüyecek 8 aylık yürürse şaşmayın gibilerinden nazar oldu belki de. Kelime söyleyen kuzular var mı aranızda benim oğlumda tık yok kızlar başlamıştı bu zamana bide çevrede daha küçük bebekler bile anne baba diyo başlar bu konuşamadıcılar. Her bebek farklıdır artık bakalım ne zaman başlar bizim ki. Sağlık olsun ilt etapta şu karaciğer büyümesinden hayırlı haberler alırız inşallah
Akşama kadar önüne gelen her çekmeceyi boşaltıyor bu arada sürekli çekmece topluyorum evin genel hali ektedir