Elinize sağlık cici bebe miİlk deneme Eki Görüntüle 2925936
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık cici bebe miİlk deneme Eki Görüntüle 2925936
Canım bende tepki vermemeye çalışıyorum ama ilk zamanlar gülmüşlüğüm olmuştur sonra acıyınca aniden ay acıdı gibi tepkiler de verdim. Şimdi meme acıdı diyorum kapatıyorum biraz bekleyip yine veriyorum dediğin gibi ama korkuyorum çünkü bi arkadaşım baya çekti meme ucunu çok fena kanatmış uzun süre iyileşmemişti hatta doktor bunu bebek mi yaptı demiş o derece. Benimki de aynen dediğin gibi banıyor ve hemen yiyor. Seninki yemez bence yoksa şimdiye kadar affetmezdiDişleri çıkmaya yakın ısırmaya başlıyor, anlıyorum bende. Bir de muzip bi şekilde gözlerime bakıyor ne tepki vereceğim diye. Ben ısırmaya çalışınca hemen kapatıp tekrar odaya dönüyorum. Gülme, kızma, tepki verme yok. Sadece ısırmamalısın diyorum. 5 dk sonra tekrar emzirmek için odaya geçiyorum genelde ısırmıyor ama yine ısırırsa bu sefer 10 dk. tutmak gerekiyormuş. Şimdilik ilk 5 dk. sonra işe yaradı Gülmek veya kızmak oyuna çevirmesine neden oluyor o yüzden sıfır tepki
Benimki yerde ne görse işaret parmağıyla üstüne basıp oynuyor henüz ağzına götürmedi ama tetikteyim her an yapabilir
Evet canım ama tadı çok farklı çünkü sağlıklıElinize sağlık cici bebe mi
Aynen cnm ben de yaptım hiç sevmedi bebeğim ben de hazır cici bebe verdimEvet canım ama tadı çok farklı çünkü sağlıklı
Benimkide herseyin atıyor oyüzden pratik el süpürgesi aldım günde iki üç kez oturduğunuz odayı holu bide mutfağı hemen supuruyorum en çok dolaştığı yerler buralar emeklerken ağzına kıl tüy girmesinBir de benim kızım yerde ne bulursa ağzına atıyor minik kırıntı yumak çer çöp ne bulursa. Oral dönemdeler biliyorum ama bu kadarı normal mi bilmiyorum büyük kızım hiç böyle yapmazdı. Sizde durumlar nasıl?
Canım evde robot süpürge de var ama illa ki oluyor çocuklu ev olunca. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum leke bile görse şansını deniyor parmak banıyorBenimkide herseyin atıyor oyüzden pratik el süpürgesi aldım günde iki üç kez oturduğunuz odayı holu bide mutfağı hemen supuruyorum en çok dolaştığı yerler buralar emeklerken ağzına kıl tüy girmesin
Cok gecmıs olsun canım . Yediği bişe mi dokundu. Boyle durumlarda ben sadece anne sütü verıyorumYa bide kızlar bugün ikindi den sonra oğlan uyurken birden kusma ya başladı öyle az buz değil fiskirarak koltuk yastık üst baş battı yıkadım pakladim bi 10 15 dk sonra tekrar bu sefer holde hali battı böyle böyle toplamda 4 kere kustu bugun yedigini hep çıkardı o saatten sonra sadece emzirdım ama tek meme emiyor doydugunu zannetmiyorum ne yedirebilirum ben simdi bide böyle durumlarda ne zman dr gitmeyelim şimdilik keyfi yerinde ates yok ama tedirginim tekrar olacak diye
Aksam dayanamadım muhallebi yaptım yedi içim rahat bi şekilde uyuttumgecede çok şükür iyiydiCok gecmıs olsun canım . Yediği bişe mi dokundu. Boyle durumlarda ben sadece anne sütü verıyorum
O bizde de var en ufak siyah görüntüye barmak baniyor kızım öyle değildi erkek çocuğu diyemi böyle anlamdimCanım evde robot süpürge de var ama illa ki oluyor çocuklu ev olunca. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum leke bile görse şansını deniyor parmak banıyor
Şükür geçmiş olsun canımAksam dayanamadım muhallebi yaptım yedi içim rahat bi şekilde uyuttumgecede çok şükür iyiydi
Geçmiş olsun canım, Allah hayırlı şifalar versinYa bide kızlar bugün ikindi den sonra oğlan uyurken birden kusma ya başladı öyle az buz değil fiskirarak koltuk yastık üst baş battı yıkadım pakladim bi 10 15 dk sonra tekrar bu sefer holde hali battı böyle böyle toplamda 4 kere kustu bugun yedigini hep çıkardı o saatten sonra sadece emzirdım ama tek meme emiyor doydugunu zannetmiyorum ne yedirebilirum ben simdi bide böyle durumlarda ne zman dr gitmeyelim şimdilik keyfi yerinde ates yok ama tedirginim tekrar olacak diye
Ogleden once ve ogleden sonra olarak 2 uyku canım . 2 saate yakın oluyo genelde. Her uyku ıcın . Gece 1-2 kez emmeye kalkıyo emziriyorumKizlar bebekleriniz gün içerisinde kac kez kaç saat uyuyor . Gece uyansinda acckez uyaniyor emziriyomusunuz yada su veriyomusunuz ?
Canım kızım iki defa uyuyor. Bir sabah 10 gibi bire öğleden sonra 2/3 gibi. Gece uyandığında mamasını veriyorum uyanırsa tabi. Bizimki uyanıyorsa açtır yüzde 90Kizlar bebekleriniz gün içerisinde kac kez kaç saat uyuyor . Gece uyansinda acckez uyaniyor emziriyomusunuz yada su veriyomusunuz ?
Ogleden once ve ogleden sonra olarak 2 uyku canım . 2 saate yakın oluyo genelde. Her uyku ıcın . Gece 1-2 kez emmeye kalkıyo emziriyorum
Benimki de iki uyku yapıyor ama gece resmen saat başı uyaniyor çözemedim diş dönemi mi bı turlu dalamiyo suda veriyorum emziriyorum da sanırım emzik niyetine beni goruyoCanım kızım iki defa uyuyor. Bir sabah 10 gibi bire öğleden sonra 2/3 gibi. Gece uyandığında mamasını veriyorum uyanırsa tabi. Bizimki uyanıyorsa açtır yüzde 90
Canım diş olabılır bende son gunlerde cok çaba sarfediyorum uyutmak ıcın kavga kıyamet uyuyor yani . Bide havalar sogudu ısısına dıkkat et canım . O zamanda uyanıyolar cok sıcak yada cok soguk olmaması yanıBenimki de iki uyku yapıyor ama gece resmen saat başı uyaniyor çözemedim diş dönemi mi bı turlu dalamiyo suda veriyorum emziriyorum da sanırım emzik niyetine beni goruyo
Canım muhtemelen öyle. Benim kızım emmeyi bıraktı ondan uzun saatler uyuduğunu düşünüyorum.Benimki de iki uyku yapıyor ama gece resmen saat başı uyaniyor çözemedim diş dönemi mi bı turlu dalamiyo suda veriyorum emziriyorum da sanırım emzik niyetine beni goruyo
Onada çok dikkat ediyorum gündüz bazen yakmaya başladım genel anlamıyla patikli yelekli geziyoruz gecede öyle soğuk olmuyo isiticiyla biraz isitiyorum ama sanırım dış bı turlu gelmek bilmedi de başından beri şöyle deliksiz uyudum demedimCanım diş olabılır bende son gunlerde cok çaba sarfediyorum uyutmak ıcın kavga kıyamet uyuyor yani . Bide havalar sogudu ısısına dıkkat et canım . O zamanda uyanıyolar cok sıcak yada cok soguk olmaması yanı
Onuda dusunuyorum çünkü iki cekiyo direk kalmaya calisiyo bide dis problemini suda veriyorum doktor aciktigi için uyanmaz susadigi için uyaniyolar demişti emdikçe çocuk susar dedi banaCanım muhtemelen öyle. Benim kızım emmeyi bıraktı ondan uzun saatler uyuduğunu düşünüyorum.