2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar oğlana kıyafetler alayım diyorum geçen kış kıyafetleri olmuyor siLer nerelerden alıyorsunuz

Selam kızlar, uzun zamandır yazmıyordum. Benim kızım 10 aylık oldu şimdiye kadar 5 diş patlattık son 2 gündür 6.nın acısını çekiyoruz. 8. ayını doldurduğundan beri kilo alımı baya azaldı. Hatta bu ay 100 gram anca almıştır, bebeğimin tombikliği gitti diye biraz üzülmüyor değilim ama herkeste böyle mi acaba? Tabi bir de hareketlilik var emeklemeye başladı başlayalı 1 saniye yerinde durmuyor bütün gün fıldır fıldır evi gezip kurcalıyor. Ek gıda desem dolu dolu yemiyor anca doyacak kadar, bir yandan beni emmeye de devam ediyor. Şu dişler sağ salim biter de iştahı yerine gelir diye dua ediyorum 😣
Bizim de 4 dışımız var 5. Ve 6.hangi dişler acaba?
Yaklaşık 1 haftadır miymiş..hic durmuyor..
Acaba yeni dış mi geliyor?
Bizim de kilo alımımız azaldı hatta 8. Ayda hiç kilo almamıştı.
Engelleyemiyor malesef 😣 üzülüyorum ne yapmam gerekir bu konuda

Üç gecedir dusmeyen ateşi hep dişe bağladım ama dün gece hastanedeydik test yapıldı pozitif çıktı bebeğim de . Halsiz bir şey yediremiyorum nasıl toparlanacak bu kız bilmiyorum. Bebeği de pozitif çıkan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.ilac verilmedi küçük diye ama ateş düşürücü elimin altında duruyor
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar minik 🙏

Kızlar ya bu hastalık ne zor geciyo anlatamam. Gece 40 dereceyi buldu ateşi hemen buz gibi dışarıya çıkardık hastaneye götürdük. Soğuk havaya çıkınca ateşi azaliyo doktorlar da bir türlü inanmıyor . İlaç verip soğuk uygulama yaptılar. Bende yapıyorum ama azalır gibi olup yine basiyo ateşi 38.5 un altına inmiyor ilaca rağmen deliricem artık. Korkuyorum bir şey olacak diye

Kızlar oğlana kıyafetler alayım diyorum geçen kış kıyafetleri olmuyor siLer nerelerden alıyorsunuz
Canım ben geçen civile gittim bi şeyler aldım ebebek lcw civil babymall h&m indirim takip ediyorum neresi denk gelirse ama genelde 9-12 aylık ürünler hep bitmiş oluyor dediğin gibi istediğim çeşit modelleri bulamadım.
Kızlar ya bu hastalık ne zor geciyo anlatamam. Gece 40 dereceyi buldu ateşi hemen buz gibi dışarıya çıkardık hastaneye götürdük. Soğuk havaya çıkınca ateşi azaliyo doktorlar da bir türlü inanmıyor . İlaç verip soğuk uygulama yaptılar. Bende yapıyorum ama azalır gibi olup yine basiyo ateşi 38.5 un altına inmiyor ilaca rağmen deliricem artık. Korkuyorum bir şey olacak diye
Allah korusun canım kötü düşünme inşallah bir şey olmaz siz tedbirinizi alıp dikkatli olmaya bakın, sürekli ölç Allah hayırlı şifalar versin yavruma 🙏🌼

Üç gecedir dusmeyen ateşi hep dişe bağladım ama dün gece hastanedeydik test yapıldı pozitif çıktı bebeğim de . Halsiz bir şey yediremiyorum nasıl toparlanacak bu kız bilmiyorum. Bebeği de pozitif çıkan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.ilac verilmedi küçük diye ama ateş düşürücü elimin altında duruyor
Çok çok geçmiş olsun 😔😔

Canım ben geçen civile gittim bi şeyler aldım ebebek lcw civil babymall h&m indirim takip ediyorum neresi denk gelirse ama genelde 9-12 aylık ürünler hep bitmiş oluyor dediğin gibi istediğim çeşit modelleri bulamadım.

Allah korusun canım kötü düşünme inşallah bir şey olmaz siz tedbirinizi alıp dikkatli olmaya bakın, sürekli ölç Allah hayırlı şifalar versin yavruma 🙏🌼
Ilık duş, soğuk uygulama, ilaç hiçbirinin faydası yok. Tahlilleri temiz çıktı bir boğaz kızarıklığının yaptığına bak kuzum ya. 2 gecedir uyku yok çocuk alev gibi geziyo doktorların tek dediği 2-³ gün ateş olacak. Aksi gibi haftasonuna denk geldi hastalığı kendi doktoruna götüremedik. Acildekiler de çok ilgisiz.

kızlar merhaba.
Hasta olan bebeklerimize dua ediyorum Allah bir an evvel şifalarını versin
Birşey sormak istiyorum kuzularınız günde kaç uyku yapıyor? Birde uyku araları ne kadar acaba?
Oğlum yaklaşık 1,5 haftadır genelde 2 uyku yapıyor çok nadir 3 uyku. İlk uykusu uyandıktan 3 saat sonra 2. uykusu 3-3,5 saat sonra. Gece uykusuna da yine 3,5 hatta 4 saati buluyor

Ben 2 yaş ürünlerine bakıyorum çivil ve e bebek kalıpları çok dar oluyor maalesef yakınlarında civil mağazası yok mecbur internetten bakıyorum

Oğlum yaklaşık 1,5 haftadır genelde 2 uyku yapıyor çok nadir 3 uyku. İlk uykusu uyandıktan 3 saat sonra 2. uykusu 3-3,5 saat sonra. Gece uykusuna da yine 3,5 hatta 4 saati buluyor
Biz çok uzun zamandır iki uyku yapıyoruz. Son günlerde dalamıyor uykuya eski saatlerimize göre. Acaba dedim uyku araları açıldı mı

Merhabalar benimki son zamanlarda bazen uyanmıyor ama uyanmayınca da 6.30-7 arası ayakta

Biz hep uyaniyoruz. Benim kizim tek kalkmadam 2-3 arasina cikti. Aliskanliktan uyaniyor sanirim. Cok az mama yiyiyor. Babasida hemen annesi gibi ac bu diye mama yapiyor 😒 bu gece 2,5 saat sonra uyandi ama vermedim. 1 saat ara ara mizuklandi sonra sabah 7:30 kalktik bakalim bu gece ne olucak.

Ilık duş, soğuk uygulama, ilaç hiçbirinin faydası yok. Tahlilleri temiz çıktı bir boğaz kızarıklığının yaptığına bak kuzum ya. 2 gecedir uyku yok çocuk alev gibi geziyo doktorların tek dediği 2-³ gün ateş olacak. Aksi gibi haftasonuna denk geldi hastalığı kendi doktoruna götüremedik. Acildekiler de çok ilgisiz.
2-3 gün ateş olması normal dedilerse panik yapma kuzum inşallah çabucak düzelir meleğin sen sakin ol elinden geleni yap şifa Allahtan. 🙏
kızlar merhaba.
Hasta olan bebeklerimize dua ediyorum Allah bir an evvel şifalarını versin
Birşey sormak istiyorum kuzularınız günde kaç uyku yapıyor? Birde uyku araları ne kadar acaba?
Biz 6.aydan beri gündüzleri 2 uykuyu zor yapıyoruz canım, bazen tek uyku oluyor hatta ne yaparsam yapayım uyumuyor gece uykuları da son 2 haftadır çok azaldı normalden 3 saat daha az uyumaya başladı. Uyku sevmeyen bir bebeğim var ilk zamanlar çok zorlandım ama kabullendim artık bende alıştım uykusuzluğa her bebek farklı işte çoğunluk mışıl mışıl uyur bizde uyku yok, iştah desem oda yok zorla yediriyorum teklif etmesem hiç aramaz.Neyse sağlık olsun. 😐

X