Buna kahkha attmBunun yüzünden girip çıkmadığımız hamilelik topiği kalmıyor ona yanıyorum Hee dayak yedikçe çocuk çocukk daha fazla çocuk diye tutturuyor işte canım tövbe est
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna kahkha attmBunun yüzünden girip çıkmadığımız hamilelik topiği kalmıyor ona yanıyorum Hee dayak yedikçe çocuk çocukk daha fazla çocuk diye tutturuyor işte canım tövbe est
Ben henuz almadm. Ama benmde aklmda sezon sonu iken seneye yaz icin yazlk kyafetler almak var. Cok indirim oluyor e bebekteKızlar oğlana kıyafetler alayım diyorum geçen kış kıyafetleri olmuyor siLer nerelerden alıyorsunuz
Bizim de 4 dışımız var 5. Ve 6.hangi dişler acaba?Selam kızlar, uzun zamandır yazmıyordum. Benim kızım 10 aylık oldu şimdiye kadar 5 diş patlattık son 2 gündür 6.nın acısını çekiyoruz. 8. ayını doldurduğundan beri kilo alımı baya azaldı. Hatta bu ay 100 gram anca almıştır, bebeğimin tombikliği gitti diye biraz üzülmüyor değilim ama herkeste böyle mi acaba? Tabi bir de hareketlilik var emeklemeye başladı başlayalı 1 saniye yerinde durmuyor bütün gün fıldır fıldır evi gezip kurcalıyor. Ek gıda desem dolu dolu yemiyor anca doyacak kadar, bir yandan beni emmeye de devam ediyor. Şu dişler sağ salim biter de iştahı yerine gelir diye dua ediyorum
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlar minikÜç gecedir dusmeyen ateşi hep dişe bağladım ama dün gece hastanedeydik test yapıldı pozitif çıktı bebeğim de . Halsiz bir şey yediremiyorum nasıl toparlanacak bu kız bilmiyorum. Bebeği de pozitif çıkan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.ilac verilmedi küçük diye ama ateş düşürücü elimin altında duruyor
Bir tane cahil dostum olacağına 1000 tane akıllı düşmanım olsun demişler. Allah akıl fikir versin ne diyelim canımBen bu arkadaş hakkında hiç yorum yapmayayacağım. Baktığı konu ne kadar dürüst!! olduğunu özetliyor zaten Eki Görüntüle 2917966
Ben beden tutturamıyorum önceden alma konusunda e bebek ve civile vaktım herşey tükendi gözüküyorBen henuz almadm. Ama benmde aklmda sezon sonu iken seneye yaz icin yazlk kyafetler almak var. Cok indirim oluyor e bebekte
Canım ben geçen civile gittim bi şeyler aldım ebebek lcw civil babymall h&m indirim takip ediyorum neresi denk gelirse ama genelde 9-12 aylık ürünler hep bitmiş oluyor dediğin gibi istediğim çeşit modelleri bulamadım.Kızlar oğlana kıyafetler alayım diyorum geçen kış kıyafetleri olmuyor siLer nerelerden alıyorsunuz
Allah korusun canım kötü düşünme inşallah bir şey olmaz siz tedbirinizi alıp dikkatli olmaya bakın, sürekli ölç Allah hayırlı şifalar versin yavrumaKızlar ya bu hastalık ne zor geciyo anlatamam. Gece 40 dereceyi buldu ateşi hemen buz gibi dışarıya çıkardık hastaneye götürdük. Soğuk havaya çıkınca ateşi azaliyo doktorlar da bir türlü inanmıyor . İlaç verip soğuk uygulama yaptılar. Bende yapıyorum ama azalır gibi olup yine basiyo ateşi 38.5 un altına inmiyor ilaca rağmen deliricem artık. Korkuyorum bir şey olacak diye
Çok çok geçmiş olsunÜç gecedir dusmeyen ateşi hep dişe bağladım ama dün gece hastanedeydik test yapıldı pozitif çıktı bebeğim de . Halsiz bir şey yediremiyorum nasıl toparlanacak bu kız bilmiyorum. Bebeği de pozitif çıkan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.ilac verilmedi küçük diye ama ateş düşürücü elimin altında duruyor
Ilık duş, soğuk uygulama, ilaç hiçbirinin faydası yok. Tahlilleri temiz çıktı bir boğaz kızarıklığının yaptığına bak kuzum ya. 2 gecedir uyku yok çocuk alev gibi geziyo doktorların tek dediği 2-³ gün ateş olacak. Aksi gibi haftasonuna denk geldi hastalığı kendi doktoruna götüremedik. Acildekiler de çok ilgisiz.Canım ben geçen civile gittim bi şeyler aldım ebebek lcw civil babymall h&m indirim takip ediyorum neresi denk gelirse ama genelde 9-12 aylık ürünler hep bitmiş oluyor dediğin gibi istediğim çeşit modelleri bulamadım.
Allah korusun canım kötü düşünme inşallah bir şey olmaz siz tedbirinizi alıp dikkatli olmaya bakın, sürekli ölç Allah hayırlı şifalar versin yavruma
Oğlum yaklaşık 1,5 haftadır genelde 2 uyku yapıyor çok nadir 3 uyku. İlk uykusu uyandıktan 3 saat sonra 2. uykusu 3-3,5 saat sonra. Gece uykusuna da yine 3,5 hatta 4 saati buluyorkızlar merhaba.
Hasta olan bebeklerimize dua ediyorum Allah bir an evvel şifalarını versin
Birşey sormak istiyorum kuzularınız günde kaç uyku yapıyor? Birde uyku araları ne kadar acaba?
Canım ben geçen civile gittim bi şeyler aldım ebebek lcw civil babymall h&m indirim takip ediyorum neresi denk gelirse ama genelde 9-12 aylık ürünler hep bitmiş oluyor dediğin gibi istediğim çeşit modelleri bulamadım.
Ben 2 yaş ürünlerine bakıyorum çivil ve e bebek kalıpları çok dar oluyor maalesef yakınlarında civil mağazası yok mecbur internetten bakıyorum
Allah korusun canım kötü düşünme inşallah bir şey olmaz siz tedbirinizi alıp dikkatli olmaya bakın, sürekli ölç Allah hayırlı şifalar versin yavruma
Biz çok uzun zamandır iki uyku yapıyoruz. Son günlerde dalamıyor uykuya eski saatlerimize göre. Acaba dedim uyku araları açıldı mıOğlum yaklaşık 1,5 haftadır genelde 2 uyku yapıyor çok nadir 3 uyku. İlk uykusu uyandıktan 3 saat sonra 2. uykusu 3-3,5 saat sonra. Gece uykusuna da yine 3,5 hatta 4 saati buluyor
Merhabalar benimki son zamanlarda bazen uyanmıyor ama uyanmayınca da 6.30-7 arası ayakta
Biz çok uzun zamandır iki uyku yapıyoruz. Son günlerde dalamıyor uykuya eski saatlerimize göre. Acaba dedim uyku araları açıldı mı
Şu an 9 ay 7 günlüğüz bizBebegin kac aylik. Biz 8,5 aylik bir uyku gerilemesi yasadik uykusu varkende dalamadi ne gece ne gunduz
2-3 gün ateş olması normal dedilerse panik yapma kuzum inşallah çabucak düzelir meleğin sen sakin ol elinden geleni yap şifa Allahtan.Ilık duş, soğuk uygulama, ilaç hiçbirinin faydası yok. Tahlilleri temiz çıktı bir boğaz kızarıklığının yaptığına bak kuzum ya. 2 gecedir uyku yok çocuk alev gibi geziyo doktorların tek dediği 2-³ gün ateş olacak. Aksi gibi haftasonuna denk geldi hastalığı kendi doktoruna götüremedik. Acildekiler de çok ilgisiz.
Biz 6.aydan beri gündüzleri 2 uykuyu zor yapıyoruz canım, bazen tek uyku oluyor hatta ne yaparsam yapayım uyumuyor gece uykuları da son 2 haftadır çok azaldı normalden 3 saat daha az uyumaya başladı. Uyku sevmeyen bir bebeğim var ilk zamanlar çok zorlandım ama kabullendim artık bende alıştım uykusuzluğa her bebek farklı işte çoğunluk mışıl mışıl uyur bizde uyku yok, iştah desem oda yok zorla yediriyorum teklif etmesem hiç aramaz.Neyse sağlık olsun.kızlar merhaba.
Hasta olan bebeklerimize dua ediyorum Allah bir an evvel şifalarını versin
Birşey sormak istiyorum kuzularınız günde kaç uyku yapıyor? Birde uyku araları ne kadar acaba?