- 29 Ekim 2020
- 1.489
- 3.003
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seftaliyle karistirinca tadi cok guzel oluyor hep oyle veriyorum benAvokado yediren annelerim nasıl yediriyorsunuz ben kendim bir kere yemiştim kızıma hiç yedirmedim tarifleri alabilirim.
Çok teşekkür ederim canım cevap için. Deneyeceğim.seftaliyle karistirinca tadi cok guzel oluyor hep oyle veriyorum ben
Sağol canım. Kuzum kaç aylık? 8. Ayda uyku gerilemesi oluyor benim kızım da öyleydi bir ara . Bir de dis çıkarırken aynen öyle yapıyordu . Sürekli uyanıp emip geri uyuyordu ama yarım saatte bir, bir saatte bir falandı. İnsan dinlenemiyor tabi. Uyku gerilemesi kısa bir süre sonra geçiyor.Kizlar merhaba. Bebisleri hasta olanlara sifa diliyorum. Bir sorum olacak bebegim geceleri cok sık uyaniyor beraber yatiyoruz hep uyaniyor biraz emziriyorum geri uyuyor. Buna nasil bir cozum bulabilirim uykum cok bolundugu icin hic dinlenmis hissetmiyorum kendimi
Canım bebegunın doydugundan emınmısın aç olan bebekte sık uyanabılıyorKizlar merhaba. Bebisleri hasta olanlara sifa diliyorum. Bir sorum olacak bebegim geceleri cok sık uyaniyor beraber yatiyoruz hep uyaniyor biraz emziriyorum geri uyuyor. Buna nasil bir cozum bulabilirim uykum cok bolundugu icin hic dinlenmis hissetmiyorum kendimi
Ben kahvaltıda veriyorum çeyrek kadarını çatal yada cam rendede rendeliyorum üzerine anne sütü ceviz bebek bisküvisi koyuyorum kahvaltıda bir küçük kase bu oluyor tabi yanında başka bir tabakt yumurta zeytin peynir oluyorAvokado yediren annelerim nasıl yediriyorsunuz ben kendim bir kere yemiştim kızıma hiç yedirmedim tarifleri alabilirim.
Çok geçmiş olsun canım benim, benim kızda hemen hemen aynı kiloda ,her ne kadar cevredekiler zayıf falan dese de sağlıklı olduktan sonra kilo çok önemli değil. Ben de hiç demir ilacı kullanmadım muhallebilerine keçiboynuzu pekmezi katıyorum ,yeşilercimek falan veriyorum çok şükür eksik çıkmıyor. Allah bir daha yaşatmasın o kötü günleri emeklemeden yürür bence senin bicirikÇok şükür kızlar ateşsiz bir gece geçirdik. Dün akşam düştü ateşi çıkmadı şükür. Sabah bir daha verdik ateş düşürücü . Doktorumuza gittik hem kontrole hem muayeneye. Boğazındaki enfeksiyon azalmış kan tahlillerini ona da gösterdim. Çok şükür iyi. 8100 kg civarı ve 72 cm mis. İyi dedi kilosuna da boyuna da. Demir ilacı hiç kullanamadim Elaya ben ama şükür eksiklik yokmuş sordum. Pekmez veriyorum ara ara dedim. İyi yapıyorsun dedi. Zincoya devam edeyim mi diye sordum devam et çinko desteği o zarar gelmez dedi. Ek gıda için de siz ne yiyiyorsaniz tuzsuz olmak üzere ona da verebilirsiniz artık dedi. Paketli gıda konserve hariç tabii. Emeklemiyor dedim 10 aylık oldu ama herhangi bir belirti yok dedim. Desteksiz oturuyor mu dedi evet dedim o zaman sıkıntı yok şuan desteksiz oturması bizim için en büyük kriter dedi. Bebisi emeklemeyen annelerimin içini ferahlatayım. Bizden haberler böyle şükür iyilesiyor inşallah tüm hasta bebisler anneler iyileşir bir an önce dualarım sizinle
9 ay 1 haftalik daha dis cikarmadi ama kabarmis geliyor artik sanirim. Fakat yeni degil 2 aydir falan boyle emmek istiyor gece daha kucukken gece sadece 1 kez uyaniyordu rahattim yaÇok teşekkür ederim canım cevap için. Deneyeceğim.
Sağol canım. Kuzum kaç aylık? 8. Ayda uyku gerilemesi oluyor benim kızım da öyleydi bir ara . Bir de dis çıkarırken aynen öyle yapıyordu . Sürekli uyanıp emip geri uyuyordu ama yarım saatte bir, bir saatte bir falandı. İnsan dinlenemiyor tabi. Uyku gerilemesi kısa bir süre sonra geçiyor.
Doydugunu dusunuyorum ya 1 kaseye yakin corba iciyor saat 7 gibi uyumadan once tekrar mi yedirsem?Canım bebegunın doydugundan emınmısın aç olan bebekte sık uyanabılıyor
Ben muzla ezip veriyorum canım severek yiyorAvokado yediren annelerim nasıl yediriyorsunuz ben kendim bir kere yemiştim kızıma hiç yedirmedim tarifleri alabilirim.
Canım benim kız da on aylık nerdeyse daha dun gece bile aynı şeyleri yaşadım. Yatmadan önce karnını da doyuruyorum ama gece uyanmalarina bir çözüm bulamadım. Bı de üstüne sabah erken kalkıp işe gitmek çok yıpratıyor. çözüm bulan varsa ben de isterimKizlar merhaba. Bebisleri hasta olanlara sifa diliyorum. Bir sorum olacak bebegim geceleri cok sık uyaniyor beraber yatiyoruz hep uyaniyor biraz emziriyorum geri uyuyor. Buna nasil bir cozum bulabilirim uykum cok bolundugu icin hic dinlenmis hissetmiyorum kendimi
ben calismiyorum ama bizde erken kalkiyoruz ise gitmek illaki daha zordur tabiki 1 yastan sonra rahatlariz diye avutuyorum kendimiBen muzla ezip veriyorum canım severek yiyor
Canım benim kız da on aylık nerdeyse daha dun gece bile aynı şeyleri yaşadım. Yatmadan önce karnını da doyuruyorum ama gece uyanmalarina bir çözüm bulamadım. Bı de üstüne sabah erken kalkıp işe gitmek çok yıpratıyor. çözüm bulan varsa ben de isterim
Bide boyle dene istersen canım benım oglum uykuyu daha cok sevıyor mesala acsa uykusu varsa uykuyu tercih eder ama mutlaka yarım saat kadar sonra uyanır emerDoydugunu dusunuyorum ya 1 kaseye yakin corba iciyor saat 7 gibi uyumadan once tekrar mi yedirsem?
Avakado ile muzu karistirablirsn canm. Veya sabah kahvaltida avakadolu omlet yapablrsn veya avakado ile loru karistirablrsn kendin yemek istersende sarimsak limon zeytnyagi ve avakado ezip sos yapablrsnAvokado yediren annelerim nasıl yediriyorsunuz ben kendim bir kere yemiştim kızıma hiç yedirmedim tarifleri alabilirim.
Canım kızımda aynı şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum yanında yatırmaya devam ettiğin sürece böyle olacak ben o hatayı yaptım tam 3 sene yanımdan ayiramadim:)) aç olduğu için değil memeye ve kokuna bağimliligindan uyanıyor sık sıkKizlar merhaba. Bebisleri hasta olanlara sifa diliyorum. Bir sorum olacak bebegim geceleri cok sık uyaniyor beraber yatiyoruz hep uyaniyor biraz emziriyorum geri uyuyor. Buna nasil bir cozum bulabilirim uykum cok bolundugu icin hic dinlenmis hissetmiyorum kendimi
Yengemden duymustum beraber uyurken hic uyanmıyor demıstı ondanmıs demekki . Ama hata olarak görülmemeli bence ya minnoşların bize en ihtiyacları oldukları dönemdeyızCanım kızımda aynı şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum yanında yatırmaya devam ettiğin sürece böyle olacak ben o hatayı yaptım tam 3 sene yanımdan ayiramadim:)) aç olduğu için değil memeye ve kokuna bağimliligindan uyanıyor sık sık
Bizde de cocuklarin hepsi hasta.bugun esim dr.a goturdu akut faranjit teshisi koymus dr. bogazlari agriyor oksuruk ates .bende korktum ates sonradan baslayinca corona mi acabadiye .test istememis antibiyotik ve buruna agzaÜç gecedir dusmeyen ateşi hep dişe bağladım ama dün gece hastanedeydik test yapıldı pozitif çıktı bebeğim de . Halsiz bir şey yediremiyorum nasıl toparlanacak bu kız bilmiyorum. Bebeği de pozitif çıkan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.ilac verilmedi küçük diye ama ateş düşürücü elimin altında duruyor
Bizde birlikte uyuyoruz da cidden cok uyaniyolar sirtina pispislayarak vurun yavasca o da ise yariyoYengemden duymustum beraber uyurken hic uyanmıyor demıstı ondanmıs demekki . Ama hata olarak görülmemeli bence ya minnoşların bize en ihtiyacları oldukları dönemdeyız
Çok teşekkür ederim cevap için canım çok sağol deneyeceğim en kısa zamandaBen kahvaltıda veriyorum çeyrek kadarını çatal yada cam rendede rendeliyorum üzerine anne sütü ceviz bebek bisküvisi koyuyorum kahvaltıda bir küçük kase bu oluyor tabi yanında başka bir tabakt yumurta zeytin peynir oluyor
Çevredekilere aldırma ya onlara göre onların belirledikleri kriterlerde olmalı illa. Boşver. Bence de önemi yok yeter ki sağlıklı olsun kilo alır nolcak. En iyisi kuzum ya bende hep pekmez falan beslemeye çalışıyorum inşallah da bundan sonra eksiklik yaşamayız . Amin inşallah kuzum benim ya. Ne bileyim göreceğiz niyeti yok pek.Çok geçmiş olsun canım benim, benim kızda hemen hemen aynı kiloda ,her ne kadar cevredekiler zayıf falan dese de sağlıklı olduktan sonra kilo çok önemli değil. Ben de hiç demir ilacı kullanmadım muhallebilerine keçiboynuzu pekmezi katıyorum ,yeşilercimek falan veriyorum çok şükür eksik çıkmıyor. Allah bir daha yaşatmasın o kötü günleri emeklemeden yürür bence senin bicirik
Diş de böyle yapıyor ama uzun zamandır diyorsun. Dolunay89 a katılıyorum yanında yatirinca da olabiliyor. Ben odasını da ayırdım yan odada uyuyor. Şu hastalık zamanı beraber yattık bu gece de son kez yatırıp yarın gece yerine geri yatırmayı planlıyorum. Alisinca kötü oluyor gerçekten. İnşallah en kısa zamanda çözersin bu uyanma işini çok iyi anlıyorum seni zor oluyor.9 ay 1 haftalik daha dis cikarmadi ama kabarmis geliyor artik sanirim. Fakat yeni degil 2 aydir falan boyle emmek istiyor gece daha kucukken gece sadece 1 kez uyaniyordu rahattim ya
Sağol canım çok teşekkür ederimBen muzla ezip veriyorum canım severek yiyor
Canım benim kız da on aylık nerdeyse daha dun gece bile aynı şeyleri yaşadım. Yatmadan önce karnını da doyuruyorum ama gece uyanmalarina bir çözüm bulamadım. Bı de üstüne sabah erken kalkıp işe gitmek çok yıpratıyor. çözüm bulan varsa ben de isterim
Çok sağol canım çok teşekkür ederimAvakado ile muzu karistirablirsn canm. Veya sabah kahvaltida avakadolu omlet yapablrsn veya avakado ile loru karistirablrsn kendin yemek istersende sarimsak limon zeytnyagi ve avakado ezip sos yapablrsn
Canım demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor maalesef. Halsizlik falan yapıyor hatta. Ondandır o nazlılığı da. Zorla da olsa az az da olsa pekmez falan vermeye çalış inşallah en kısa zamanda geçer kuzum.Benm kizda demir eksigi cikti kizlar. Demir damlamz var ama asla icmior onu icirmek tam bir bogusma bizim icin. Onun disinda istahsiz okadr nazli ki hic bsey yediremiorm eksiklikte ondan galiba
Çok geçmiş olsun canım çok zormus insanın çocuğunun hasta olması. İnşallah en kısa zamanda şifa versin Rabbim.Bizde de cocuklarin hepsi hasta.bugun esim dr.a goturdu akut faranjit teshisi koymus dr. bogazlari agriyor oksuruk ates .bende korktum ates sonradan baslayinca corona mi acabadiye .test istememis antibiyotik ve buruna agza
sprey vermis. metehan da burun akintisi var sadece ama dr.getirseydin keske demis. esimde ilac vermek istemedigi icin goturmeyelim dedi size de cok gecmis olsun