Merhaba. Ben ilkokuldan beri şiddetli migren atakları geçirirdim. Küçücük yaşımda başladım migren ilaçları kullanmaya. Öyle çok ilaç kullandım ki lisede mide yarası gelişti ve hiçbir ilaç kullanamaz hale geldim. O dönem her atağı elimi ayağımı soğuk suya sokarak, başımı soğuk suyla yıkayarak atlatmaya çalıştım. Bir gün o kadar ağır bir atak geçirdim ki yattığım yerden kalkamadım, annem kovayla yatağıma su taşıyıp yatağın ortasında masrapayla basımdan aşağı su dökmüştü
Ben 2 yıl önce şükürler olsun tamamen kurtuldum migrenden. Kızımın ağır alerji geçmişinden bahsetmiştim, kızım için okuduklarım bana da ışık oldu ve bir çok hastalığın vucut toksisitesiyle ilgili olduğunu öğrendim. Yani kabaca toksin atımı sağlarsanız iyilesiyorsunuz. Ben migren için değil hem genel sağlığım için hem sonraki gebeliklerimde bebeklerime temiz bir beden borçlu olduğumu düşünerek detokslar uyguladım. Kızımı 2 yıl emzirdikten sonra ilk iş su orucu adıyla bilinen açlık terapisi uyguladım, 36 saat, 3 gün ve 10 gün olmak üzere. Emzirme dönemi boyunca da tarama hacamatı ve kafa hacamatina devam ettim. Hacamat+su orucu ile migrenim tamamen geçti. Su orucundan sonra da astigmatım tamamen geçti. Bir de klordioksit var ama onu kullanmak için hem gebelik hem emzirme doneminde olmamak gerekiyor. Tum kullanım detayları kerri rivera'nın otizm olarak bilinen belirtilerden kurtulmak kitabında yazıyor. Su orucunu da hekim aidin salih'in gerçek tıp kitabında anlattığı şekilde uyguladım.
Özetle emzirirken yapabilecekleriniz 1. duzenli hacamat, 2. mümkün mertebe kimyasalsız yaşam, 3. Kan grubuna ya da mizaca uygun beslenme. Özellikle kan grubunuz 0 ise gluten ve süt ürünleri, A ise süt ürünleri fazlaca bas ağrısı yapar aklinizda bulunsun.