Benimkide emeklemeye başladı çok zor uyutuyorum bende. Beşik içinde kalkıyor oturuyor dönüyor emekliyor. 30-45 dk arası beşik tepesinde uyutmaya çalışıyorumHepimizde uyku problemleri var, donemsel demek ki. Kizim desteksiz oturmaya basladi ve hersey degisti, surekli oturmak istiyor. Emzirirken bile kalkip duruyor surekli, hatta bazen oturarak emiyor. Uykuda emerken bile kalkmaya calisiyor, siz de yasiyor musunuz bu durumu kizlar, uyumak istemiyor boyle olunca. Cok zor uyutuyorum artik
Yeni seyler ogrendikce heyecanlanip hep yapmak istiyorlarmis sanirim, uykuda bileBenimkide emeklemeye başladı çok zor uyutuyorum bende. Beşik içinde kalkıyor oturuyor dönüyor emekliyor. 30-45 dk arası beşik tepesinde uyutmaya çalışıyorum
Bence hepimizin ayni canmKızlar ya hepımız aynı dönemde dogum yaptkk diye soruyorım . Bizim evliliğimiz dogumdan sonra baya etkılendi . Sadece bizdemi boyle sizdede çalkantılar oldumu . Öernek verıyorum tartısmalar çoğaldı . Acaba dıyorum sorun bendemi benim tahamül sevıyem azaldı dıyemı böyle sizde durumlar nasıl . Mezun oldgumdan beri hep çalıştım .Oglumdan sonra işi bıraktım Eve kapandım diyemı boyle oldu acaba annelık agırmı geldi bilemiyorum
Bizim de ister istemez etkilendi. Benim tahammül seviyem azaldı kendime ve eşime ayırabildiğim vakit azaldı, ondan beklentilerim çoğaldı beklediklerim olmayınca verdiğim tepkiler arttı. Karşılıklı bir takım ihmaller oluyor yani. Çocuk büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum, yani umarım öyle olurKızlar ya hepımız aynı dönemde dogum yaptkk diye soruyorım . Bizim evliliğimiz dogumdan sonra baya etkılendi . Sadece bizdemi boyle sizdede çalkantılar oldumu . Öernek verıyorum tartısmalar çoğaldı . Acaba dıyorum sorun bendemi benim tahamül sevıyem azaldı dıyemı böyle sizde durumlar nasıl . Mezun oldgumdan beri hep çalıştım .Oglumdan sonra işi bıraktım Eve kapandım diyemı boyle oldu acaba annelık agırmı geldi bilemiyorum
Canım benimde sorunlarım çok hiç benimkine girmeyelim.Kızlar ya hepımız aynı dönemde dogum yaptkk diye soruyorım . Bizim evliliğimiz dogumdan sonra baya etkılendi . Sadece bizdemi boyle sizdede çalkantılar oldumu . Öernek verıyorum tartısmalar çoğaldı . Acaba dıyorum sorun bendemi benim tahamül sevıyem azaldı dıyemı böyle sizde durumlar nasıl . Mezun oldgumdan beri hep çalıştım .Oglumdan sonra işi bıraktım Eve kapandım diyemı boyle oldu acaba annelık agırmı geldi bilemiyorum
Eşim iyi biri . Anlayışlı olamıyorum uzun süredir . İçimde sankı benı süreklı dolduran biri var . En ufak şeyde bile eşime karşı dolup taşıyorum . Ondada aynı sekılde en ufak biseyde bana saçma tepkıler verebılıyor . Gecici bi durumdur inşaAllah . Umarım hepimiz yenıden huzura kavuşabılırızCanım benimde sorunlarım çok hiç benimkine girmeyelim.
Hayat benim için yaşa ve ölümü bekle hale geldi.
Eşin iyi biri ise sabırlı ol anlayışlı ol.
Sorun sende ise arkadaşlar yazacaktır mutlaka.
Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk sokmasın.
İnşaallah.Eşim iyi biri . Anlayışlı olamıyorum uzun süredir . İçimde sankı benı süreklı dolduran biri var . En ufak şeyde bile eşime karşı dolup taşıyorum . Ondada aynı sekılde en ufak biseyde bana saçma tepkıler verebılıyor . Gecici bi durumdur inşaAllah . Umarım hepimiz yenıden huzura kavuşabılırız
Aynı durumdayız canım sanırım hareketlendikleri için uyku geçişlerinde gün içinde yaptıkları hareketleri yapmaya çalışıyorlar ve uykukarı bölünüyorHepimizde uyku problemleri var, donemsel demek ki. Kizim desteksiz oturmaya basladi ve hersey degisti, surekli oturmak istiyor. Emzirirken bile kalkip duruyor surekli, hatta bazen oturarak emiyor. Uykuda emerken bile kalkmaya calisiyor, siz de yasiyor musunuz bu durumu kizlar, uyumak istemiyor boyle olunca. Cok zor uyutuyorum artik
Ne desem bilmiyorum şu ana kadar hiç yorum yapmadım bu konuda ama gerçekten üzülüyorum. Kendini düşünmüyorsan kızını düşün şimdi küçük ama büyüyecek bugün seni döven yarın kızını da dövecek sonra kızın da büyüyünce babası gibi biriyle evlenecek. Ailen durumunu biliyor mu ? Kimse evladı dayak yesin istemez. Çalışırısın bir şekilde hayatını düzene koyarsın. Almanyada yaşıyorsun hiçbirşey yapamam deyip kaderine razı olma hakkını ara lütfen ama lütfenİnşaallah.
Buna ihtiyacımız var. Sağlıklı evlatlar yetiştirmek için.
Kızım 8 aylık daha 1 hafta önce eşim saçma saban bir konuda normal bir yorum yaptım diye kalktı beni dövdü üstüme çıktı kızı. 8 aylık olmasına rağmen çığlık ata ata ağladı.
Üstümden kalkmadan Donup çocuğa diyor ağlama yavrum.
Eşin iyi biri ise iyi insanların değerini bilin sonra 5 kuruş etmeyen adamların yanında elin kolun bağlı çaresiz duruyorsun.
Belki bu soylediklerime bırak git katlanma dersin
Ama ben derim ki eşine sabırlı ol ki oda sana karşı kendini düzeltsin.
İnan iyi insan dediğin küfür etmeyen
Dövmeyen sövmeyen saygı duyan adamdır..
Yoksa bana bağırmış
Kızmış bunlar geçici şeyler düzelecek şeyler.
Bozuk karekterler düzelmez
Rabbim eşine hidayet etsin canım .umarım sizde düzelirsiniz .İnşaallah.
Kızım 8 aylık daha 1 hafta önce eşim saçma saban bir konuda normal bir yorum yaptım diye kalktı beni dövdü üstüme çıktı kızı. 8 aylık olmasına rağmen çığlık ata ata ağladı.
Eşin iyi biri ise iyi insanların değerini bilin sonra 5 kuruş etmeyen adamların yanında elin kolun bağlı çaresiz duruyorsun.
Yoksa bana bağırmış
Oğlum 27 aylıkken uykusu düzene girdi şimdi 30 aylık ama mızmızlık artarakdevam etmekteYeni seyler ogrendikce heyecanlanip hep yapmak istiyorlarmis sanirim, uykuda bilene zaman duzenli uyku uyuyacaklar, buyudukce zorlasiyor mu ne
Canım yine miİnşaallah.
Yoksa bana bağırmış
Çok geçmiş olsun rabbim olmamışa cevirsin insKızım yataktan düştü kolu kırıldı
Allah razı olsun canım bulabilirim. Burda turk marketinde var hepsiÇok geçmiş olsun rabbim olmamışa cevirsin ins
Benim 2 numaram 6 aylıkken diz kapağının üstünden babasının düşürmesi sonucu kırılmıştı o donem annem paça suyu kaynatıp buz kapılarında dondurup 1 2 kup çorbalar ına koyuyordum toparlanmasinda ciddi fayda olmustu paça bulamazsanız kuzunun kemiğini kolajen çıkana kadar kaynat onuda bulamazsanız sığırin ilikli kemiklerini yap