2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebek hangi odada oluyor ve kaç derecede calistiriyorsunuz
Klima açtığım günden beri bebeğim daha iyi uyuyor. Yalnız sorun şu, klima salonda, yatak odası salona biraz uzak, salonu 18 derece yapıyorum, yatak odası anca 25 dereceye düşüyor ( normalde 28-29 derecelerde maalesef). Bebeğim güzelce uyuyo, biz de salonda battaniyeyle oturuyoruz

Para vermeyi bırak evde yaptığın herzaman cok daha sağlıklı sifa olsun kuzuya

Selamlar kızlar nasılsınız çok uzun zamandır yazamadım mesajları da okuyamadım . Ama hep aklımdasınız bebişlerinizi büyüttünüz mü? Benimki 5 temmuzda tam 7. Ayını dolduruyor inşallah
Vuhuuuu zaman nasılda hizli geciyor
Iyiyiz çok şükür büyümeye devam ❤ ablayla oyuncak kavgalarımız başladı

Iyi geceler herkese ek gida seruveni okumak çok eğlenceli
Bebeğinize yemez kaygısı ile yaklaşmayın sakin tek kural bu
Bizde alışmaya çalışıyoruz sukur neyse ki artık suyu hupurdete hüpurdete içiyor
Ben yine mastit oldum yahu, ates yok ama sizlama var dr gittim bu kadar sık olunca tedavi önerdi antibiyotik başladı ctesi de ultrason çekeceğiz. Hayirlisi bakalim ilk bebemde olmadi hiç.
Bebeklerimizin teri de cok güzel kokuyor dimi

Bayılıyorum o kokuya misss

Kabizlik icin onerileriniz var mi kizlar? Demir damlasina baslamistik bide ek gida derken uc gundur kizim yapamiyor cok huzursuz

Kabizlik icin onerileriniz var mi kizlar? Demir damlasina baslamistik bide ek gida derken uc gundur kizim yapamiyor cok huzursuz
Benım oglumda irmikten dolayı sanıyorum kabız oldu yapıyor ama cok zorlanarak . Ben zeytınyagı ıcırdım bide bol bol su içirmeye calısıyorum canım. soffty nin dedıgı gbi kayısı da işe yarıyor .

Kızlar dogumdan beri adet olmamıstım bu gün ilk defa çamurumsu lekelenmem oldu boyle bişe yaşayan oldumu adetmi gelıyor acaba emziriyorum oğlumu

Oturmayı sevmeyen ya da oturamayan bebek var mı ? Kızım fır fır dönüyor, poposunu karnını kaldırıp emeklemeye çalışıyor ama kıçının üstünde durmak istemiyor poposunu kaydırıyor ağlıyor ne destekli ne desteksiz oturmak istemiyor 6,5 aylık olduk, büyük kızım 4 aylıkken destekli çakı gibi otururdu o yüzden biraz takmaya başladım

Kizlar ek gidada neye gore ilerliyorsunuz? Biz 6.ayimizdayiz doktor bu ay sadece patates havuc kabak armut kayisi seftali ve keci sutunden yogurda izin verdi. Alerjiden supheleniyoruz o yuzden mi yavas ilerliyoruz bilemedim herkes cogu seyi denemis
Biz de havucla basladik yoğurda geçtim kefirle pek sevmedi bende sebzelerin ıçine ekleyerek yediriyorum:) tatlı patates bezelye en son balkabağı çorbası yedi iliksulu. kabağa geçicez semizotu yumurta sarısı keçiboynuzu pekmezi peynir ilerleyim diyorum ayına uygun listeye bakarak

Isılık oldu basının arkası be bezinin bağlandığı yer günde 4 defa düş almasına rağmen..ve oğlum bu günlerde çok az cıs yapıyor yarın tahlil vereceğiz.
Benim kızım da arada oluyor hafif pişik de oldu mustela kullanıyorum yine de sıcaklardan sanırım.
Bişey çıkmaz inşallah canm bizim de aynı o kadar az yapıyor ki neredeyse 2-3 haftadır şöyle dolu bez görmedim süt yetmiyor desem mama da vermiyorum su da iciriyorum yine aynı.
Canım sıcaklardan sanırım benim kızım da aşırı terliyor ya felaket sürekli emziriyorum sürekli su veriyorum ona rağmen dolu dolu değil bezleri.
Keşke kızım da emse sürekli emzirsem. Emmiyor eskisi gibi zorla 2-3 dakika alıyor çok üzülüyorum sağıp vermeyi denicem artık.
Aynen benim de dolu bez görmeyeli çok oldu.

gün kurusu yoğurtla iyi geliyomus. her yediği sebzeye soğuk sıkım zeytinyağ ekliyorum bi de sebzeleri ezince çok koyu oluyor biraz anne sütü yada haşlama suyundan da ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…