- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Ben organik gurmem sitesinden yulaf, yulaf unu, pekmez, bebek irmiği ve yumurta aldım. Hem organik hem cam kavanozlarda oldukları içinde tercih ettim. Gayet güzel, sağlam bir şekilde elime ulaştı. Trendyolda da bu firma var ama fiyat farkı var ben kendi sitelerinden daha uyguna aldım. İstersen bakabilirsin.Arkadaşlar bebek için irmik tarhana un vs almak istiyorum bu konuda acemiyim memnun kaldığınız marka veya ürünleri yazarmisiniz? Yada ne almalıyım pirinç unu badem unu vs.
Bebek için evde bisküvi yapmak istiyorum hiçbirşey yemiyor belki bunu yer
Aynen bizde oyle.vantilator klima da yok evin arka taraftaki odaları daha serin cam acip orayla idare ediyoruzMaalesef burası da yanıyor evin içi 32-33 dereceyi görüyor kızım da çok huzursuz. Vantilatör açıp havaya çeviriyorum ama hiç faydası olmuyor. Klima da yok evde şu 2-3 ayı atlatsak biran önce. Üzülüyorum kızıma da kaç kere üst degistiyoruz terden.
Normal marketten aldım canım hemşire bebek irmigi olmasına gerek yok dediSüpersin peki irmik nerden?
Bende almistim meyve suzgeci ama ilk asama icin onermedi doktorumuzSilikon Meyve suzgeci kullaniyorum hem posasini hem meyvenin suyunu bogulmadan rahatlikla yiyebiliyor. Ayni meyveyi kasikla verince almiyor malesef
Asci anne sayfasina goz atabilirsin aya uygun setlerde varArkadaşlar bebek için irmik tarhana un vs almak istiyorum bu konuda acemiyim memnun kaldığınız marka veya ürünleri yazarmisiniz? Yada ne almalıyım pirinç unu badem unu vs.
Bebek için evde bisküvi yapmak istiyorum hiçbirşey yemiyor belki bunu yer
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim inşallah. Bu aralar sürekli gezmek etrafı keşfetmek istiyorlar kendileri de gezemiyorlar tabi haliyle sürekli mızmızlanıyorlar. Bir an önce emeklemeye başlasın istiyorum bende. Gerçi o zaman da peşinde dolaşırız.Merhaba kızlar nasılsıniz uzun zamandır girmiyorum bebisler nasıl benim oğlan her zaman ki gibi uyumuyor bu ara tümden delirdi artık bende delirdim 7 aya girdik ama hiçbir değişiklik yok emekleme namına da hicbirsey yok sadece kolumdan tutun yürütün istiyor çok bunaldım artık
Aynen canım demek ki. Ek gıdadan önce de hep 3-4 yapıyordu. Dünden beri bi azaldı gibi oldu ama. Yeni yeni değişiyo sanki.Hepsinin verdiği tepki başka oluyo demekki canim senin kiz ek gidadan önce de yapiyo muydu o kadar yoksa ek gidadan sonrami öyle oldu
Canım sıcaklardan sanırım benim kızım da aşırı terliyor ya felaket sürekli emziriyorum sürekli su veriyorum ona rağmen dolu dolu değil bezleri.İyi akşamlar
Kızımın 1 haftadır cişi çok azaldı, ve sarı renkte çoğu zaman. Emziriyorum, günde 2 kere mama veriyorum, su da veriyorum. Eskiden sabahları ilk iki bezi çok dolu olurdu şimdi azıcık bişey oluyor güzel emmesine rağmen.
Ama çok terliyor çünkü aşırı sıcak burası evim de öyle. Terlemeden mi kaynaklıdır acaba yoksa doktora mi gidelim ?
Ben çorba falan yaptım sebzelerden pirinç katıp . Bezelye et falan verdim. Meyveleri denedim yumurta pekmez zeytin falan denedim. 8 aylık olunca daha da çeşitlendireceğim.Evet sevdi.
bugün patatese geçeceğim bakalım onu da sevecek mi?
birşey sormak istiyorum bu kabak havuç patates üçlüsünü tattırdıktan sonra sebzelerle ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz.
7 aylık oldu baya desteksiz oturuyor ama yorulunca kendini atıyor veya oyuncaklarının peşine gitmeye kalkıyor o yüzden hep yanındayım düşmesin diye.Günaydın arkadaşlar bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mı Benim ki koltuk kenarında oturtabiliyor ama kendi kendine desteksiz oturamıyor daha
Ben 4. Aydan itibaren destekli oturtuyordum 6.aya girdigimizden beri desteksiz oturuyor ama 5 dk falan sonra devriliyorGünaydın arkadaşlar bebekleriniz desteksiz oturmaya başladı mı Benim ki koltuk kenarında oturtabiliyor ama kendi kendine desteksiz oturamıyor daha
Aynen canım yedikleri ne Varsa bezlerine çıkıyorPatatesle mesafeli baslayan iliskimiz havucla iyi gitti cok sukur. Yarin kabak deneyecegiz pek umitli degilim. Bebeklerinizin kakasi purelesti mi sizinde yedigi havucun aynisi resmen bezinde
Canım Ela da alerjik ama gene de denedim bende. 6. Ayda çok şeyi. Kavun karpuz salatalık mürdüm eriği muz falan denedim sen de dene istersen.Kizlar ek gidada neye gore ilerliyorsunuz? Biz 6.ayimizdayiz doktor bu ay sadece patates havuc kabak armut kayisi seftali ve keci sutunden yogurda izin verdi. Alerjiden supheleniyoruz o yuzden mi yavas ilerliyoruz bilemedim herkes cogu seyi denemis
Aynen kuzum bende. Şu sıcakta doğursak eve kapanacaktık küçük diye çıkarmaya korkacaktık. Şimdi en azından akşamüstü falan bi gezdiririz. Ben ve kardeşim yaz bebeğiyiz annem çok çekmiş çok isilik olmuşuzfalan anlatıyoduHer yer çok sıcak valla şükrediyorum kış bebeği doğurduğuma şuan doğurmayi hayal edemiyorum
Teşekkür ederim cnm ben de baktım hafif öne doğru desteksiz oturuyor ama öne doğru bi şeyler alma isteğinden bi süre sonra dengesi bozuluyor bi süre sonra o dengeyi daha iyi sağlayacak heralde eBen 4. Aydan itibaren destekli oturtuyordum 6.aya girdigimizden beri desteksiz oturuyor ama 5 dk falan sonra devriliyor
Isılık oldu basının arkası be bezinin bağlandığı yer günde 4 defa düş almasına rağmen..ve oğlum bu günlerde çok az cıs yapıyor yarın tahlil vereceğiz.Maalesef burası da yanıyor evin içi 32-33 dereceyi görüyor kızım da çok huzursuz. Vantilatör açıp havaya çeviriyorum ama hiç faydası olmuyor. Klima da yok evde şu 2-3 ayı atlatsak biran önce. Üzülüyorum kızıma da kaç kere üst degistiyoruz terden.
Bebek hangi odada oluyor ve kaç derecede calistiriyorsunuzBen klima açıyorum yoksa durulmuyor 6.ay aşısı bizde ateş yapti iki gün ateşlendi
8damlaKizlarr ocean microfer damlayi nasil kullaniyosunuz?
Ben de çok yavaş gidiyorum.. 9aya kadar tadım zamaniKizlar ek gidada neye gore ilerliyorsunuz? Biz 6.ayimizdayiz doktor bu ay sadece patates havuc kabak armut kayisi seftali ve keci sutunden yogurda izin verdi. Alerjiden supheleniyoruz o yuzden mi yavas ilerliyoruz bilemedim herkes cogu seyi denemis
Sağol canım tarhana pekiBen organik gurmem sitesinden yulaf, yulaf unu, pekmez, bebek irmiği ve yumurta aldım. Hem organik hem cam kavanozlarda oldukları içinde tercih ettim. Gayet güzel, sağlam bir şekilde elime ulaştı. Trendyolda da bu firma var ama fiyat farkı var ben kendi sitelerinden daha uyguna aldım. İstersen bakabilirsin.
Badem unu 1 yaştan sonra diye biliyorum. Pirinç unu da alabilirsin.
Neden 8 damla canim? Kilo başina 1 damla mi veriyosun?8damla
Klimayla aynı oda da oluyor sadece önüne koymuyorum yada havayı yukarı veriyorum genelde 24 27 derece yapıyorum daha fazlasina benim vücudumda kaldirmiyor bazen kızlar çabuk sogusun diye 21 22 yapıyor sonra yukseltiyoruz bazende sadec nem alma fonksiyonu nu açıyorum oda iyi sogutuyorBebek hangi odada oluyor ve kaç derecede calistiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?