Bizde de kabizlik var, gunde 1 yapiyor ama bayagi katilasti, cok zorlaniyor yaparken. Emmesi azaldi bayagi, istahsiz, kati gidaya da gecince bagirsaklar sasti tabii. Pureye zeytinyagi katiyorum ama pureyi cok az yedigi icin pek paydasi olmuyor, ayrica cay kasigi ile zeytinyagi vericem yarin bakalim. Bir de sanirim bol su vermek lazim, biraz ihmal ettim suyu galibaKabizlik icin onerileriniz var mi kizlar? Demir damlasina baslamistik bide ek gida derken uc gundur kizim yapamiyor cok huzursuz
Bizimkinde oturma istegi var ama destekle ancak biraz otuuyor hemen one saga sola kayiyor, 7.ayimiza bir hafta kaldi aslinda ama biraz yavasiz bu konuda. Yuzustu durmayi da sevmiyor, yuzustunden sirtustune donebiliyor ama nadir donuyor. Bence her bebegin dogasi farkli ondan, zaman vermek lazim. Daha vaktimiz var endise etmek icinOturmayı sevmeyen ya da oturamayan bebek var mı ? Kızım fır fır dönüyor, poposunu karnını kaldırıp emeklemeye çalışıyor ama kıçının üstünde durmak istemiyor poposunu kaydırıyor ağlıyor ne destekli ne desteksiz oturmak istemiyor 6,5 aylık olduk, büyük kızım 4 aylıkken destekli çakı gibi otururdu o yüzden biraz takmaya başladım
Bende puresine zeytinyagi koyuyorum ama fayda etmedi. Demir damlasija baslamistik oda yapti sanirim biraktik bugun o yuzden. Bize doktor su verme dedi cunku cok zor emiyor 2-3 dk anca oda zorla su verirsen hic emmez dedi vermiyorum o yuzdenBizde de kabizlik var, gunde 1 yapiyor ama bayagi katilasti, cok zorlaniyor yaparken. Emmesi azaldi bayagi, istahsiz, kati gidaya da gecince bagirsaklar sasti tabii. Pureye zeytinyagi katiyorum ama pureyi cok az yedigi icin pek paydasi olmuyor, ayrica cay kasigi ile zeytinyagi vericem yarin bakalim. Bir de sanirim bol su vermek lazim, biraz ihmal ettim suyu galiba
Zeytinyagi bende koyuyorum ama kurtarmadi haslama suyunuda deneyeyim tesekkurlergün kurusu yoğurtla iyi geliyomus. her yediği sebzeye soğuk sıkım zeytinyağ ekliyorum bi de sebzeleri ezince çok koyu oluyor biraz anne sütü yada haşlama suyundan da ekleyin
Her marka aynı mı bilmiyorum canım biz ocean microfer kullanıyoruz kilo başına 1 damla veriliyor8 kiloyuz 8 damla mi olması lazim ozaman ben 4 veriyodum
Çok geçmiş olsun canım kabızlık bebekler için çok yorucu gerçekten. Büyük kızım ek gıdaya geçince olmuştu. Peki kızın neden kabız oldu ? Ek gıda da almıyor diyorsunKızlar merhaba bebeklerinize dikkat edin çok çok kabız olmasınlar. Çok zor bir durum biz 4 aydır çekiyoruz neredeyse, çatlak oluştu kakasını zaten yapamıyo yaptığı zamanda sürekli kanıyo ve bebeğim çok acı çekiyor çok ağlıyoek gıdaya falan geçemedik maalesef bu yüzden karnı ağrır iyce kabız olur diye ek gıda defterini açamadık henüz. Oturmadı, dönmedi, kilo almadı, yemedi.. hiç düşünmeyin.. Allahım bebeklerimizi korusun sağlık versin hepsine geri kalan her şey elbet olur hiç kafaya takmayın
Sen bilirsin ama su kabızlık açısından önemli canım. En azından ek gıda alınca arkasından bir miktar su içmeli. Büyük kızım suyu hiç sevmezdi kabızlıktan uzun bir dönem çekmiştik bebekkenBende puresine zeytinyagi koyuyorum ama fayda etmedi. Demir damlasija baslamistik oda yapti sanirim biraktik bugun o yuzden. Bize doktor su verme dedi cunku cok zor emiyor 2-3 dk anca oda zorla su verirsen hic emmez dedi vermiyorum o yuzden
Valla hiç bilmiyoruz 3 aylıkken başladı anne sütü aldığı dönemde yani. İlk önce kakasını çok geç yapmaya başladı sonra da kabız oldu yara çatlak oluştu 5-6 kere doktora götürdüm hep aynı şeyleri söylüyolar bilmiyorum nolcak böyleÇok geçmiş olsun canım kabızlık bebekler için çok yorucu gerçekten. Büyük kızım ek gıdaya geçince olmuştu. Peki kızın neden kabız oldu ? Ek gıda da almıyor diyorsun
Tamam teşekkür ederim.Açıkçası ben kafama göre verdim ama internetten baktığımda 6-8 ay arası verilebilir yazıyordu bir de zaten kıyma ,et suyu tavuk suyu çorbalarına kat dedi hemşire ben de verdim yani
Bizde oturuyor ama dönmüyor bence takılma her bebek farklı buyurOturmayı sevmeyen ya da oturamayan bebek var mı ? Kızım fır fır dönüyor, poposunu karnını kaldırıp emeklemeye çalışıyor ama kıçının üstünde durmak istemiyor poposunu kaydırıyor ağlıyor ne destekli ne desteksiz oturmak istemiyor 6,5 aylık olduk, büyük kızım 4 aylıkken destekli çakı gibi otururdu o yüzden biraz takmaya başladım
Diş zamanı emme azlığı olabiliyor canım bence sağma biraz daha bekle gosterebilirsen dişlerini göster DrBenim kızım da arada oluyor hafif pişik de oldu mustela kullanıyorum yine de sıcaklardan sanırım.
Bişey çıkmaz inşallah canm bizim de aynı o kadar az yapıyor ki neredeyse 2-3 haftadır şöyle dolu bez görmedim süt yetmiyor desem mama da vermiyorum su da iciriyorum yine aynı.
Keşke kızım da emse sürekli emzirsem. Emmiyor eskisi gibi zorla 2-3 dakika alıyor çok üzülüyorum sağıp vermeyi denicem artık.
Aynen benim de dolu bez görmeyeli çok oldu.
Gün içerisinde meyve olarak erik ve kayısı dene ilk başlarda normal kabızlık Bizdede oldu ama bastan beri varsa Dr sormak en iyisiBende puresine zeytinyagi koyuyorum ama fayda etmedi. Demir damlasija baslamistik oda yapti sanirim biraktik bugun o yuzden. Bize doktor su verme dedi cunku cok zor emiyor 2-3 dk anca oda zorla su verirsen hic emmez dedi vermiyorum o yuzden
cok geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Biz kızımla çok fena hasta olduk perşembe gecesi. Kızımın ateşi 38in üstüne çıktı burnu falan tıkandı aktı falan halsizdi çok. Benim de ateşim indi çıktı durdu boğaz acısı burun akıntısı halsizlik iştahsızlık vardı. Hele dün felaket haldeydik dün sabahtan akşama kadar hastane hastane gezdik. Covid testi yaptılar negatif çıktı soğuk algınlığı tanısı koyuldu. Kızımın da kanına baktılar enfeksiyon yoktu şükür ama alerjisi yüksek çıktı. 1 hafta önce aşı oldum onun yan etkileri dedi doktorlar ama aşıdan mı yoksa salgın mı var bilmiyorum. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bu aralar böyle vaka çokmuş kızlar. Biz iki gündür perişanız.
Tadı lezzetli oluyo benım oglum sebze çorbasını bu sekılde kabul etti. Bu arada içine de 1 diş sarımsak atıyorum . Hatta oglumdan kalanı ben yıyorumTamam teşekkür ederim.
Araştırmasını yapmışsınız zaten
Verilmeyecekler listesinde de yok.
İlk fırsatta bende verip denemek istiyorum
Severse özellikle çorbalar için çeşit olur
Canım havalarda sıcak emmeside azsa su versen daha ıyı olmazmı .Bende puresine zeytinyagi koyuyorum ama fayda etmedi. Demir damlasija baslamistik oda yapti sanirim biraktik bugun o yuzden. Bize doktor su verme dedi cunku cok zor emiyor 2-3 dk anca oda zorla su verirsen hic emmez dedi vermiyorum o yuzden
Canım geçmiş olsun bende Çarşamba’dan beri hastayım dün gittim dr a oda covitten şüphelendi ama crp düşük çıktı antibiyotik kullanıyorum dikkat edelimKızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Biz kızımla çok fena hasta olduk perşembe gecesi. Kızımın ateşi 38in üstüne çıktı burnu falan tıkandı aktı falan halsizdi çok. Benim de ateşim indi çıktı durdu boğaz acısı burun akıntısı halsizlik iştahsızlık vardı. Hele dün felaket haldeydik dün sabahtan akşama kadar hastane hastane gezdik. Covid testi yaptılar negatif çıktı soğuk algınlığı tanısı koyuldu. Kızımın da kanına baktılar enfeksiyon yoktu şükür ama alerjisi yüksek çıktı. 1 hafta önce aşı oldum onun yan etkileri dedi doktorlar ama aşıdan mı yoksa salgın mı var bilmiyorum. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bu aralar böyle vaka çokmuş kızlar. Biz iki gündür perişanız.
Canım azimli ol vermeye çalış neden emmiyo sence onu bi gözlemle dişlerinde mi sıkıntı var başka bir derdi mi var da iştahsızlık var ona bak bi. İnşallah emmeye devam eder çok erken emmeyi bırakmaları için.Benim kızım da arada oluyor hafif pişik de oldu mustela kullanıyorum yine de sıcaklardan sanırım.
Bişey çıkmaz inşallah canm bizim de aynı o kadar az yapıyor ki neredeyse 2-3 haftadır şöyle dolu bez görmedim süt yetmiyor desem mama da vermiyorum su da iciriyorum yine aynı.
Keşke kızım da emse sürekli emzirsem. Emmiyor eskisi gibi zorla 2-3 dakika alıyor çok üzülüyorum sağıp vermeyi denicem artık.
Aynen benim de dolu bez görmeyeli çok oldu.
Sağol canım teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun kıyamam. Doktorlar ilk ondan şüpheleniyolar zaten hemen covid testi yaptırdım bende. Negatif çıkınca kızımı doktoruna götürdüm ben de doktoruma gittim. Aşıların yan etkisi falan dediler ama bilmiyorum ya. Bana da antibiyotik verdi doktor emzirirken kullanabilirsin dedi kızımın doktoruna sordum o da kullan emerken ona da geçsin rahatlatır dediler.Canım geçmiş olsun bende Çarşamba’dan beri hastayım dün gittim dr a oda covitten şüphelendi ama crp düşük çıktı antibiyotik kullanıyorum dikkat edelim
Bu arada benim oğlan iyice memeyi bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?