- 29 Ekim 2020
- 1.750
- 3.639
- 83
- 32
Sağol canım benim çok teşekkür ederimcok geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim çok teşekkür ederimcok geçmiş olsun canım
Evet verecegim doktor hayir desede cunku hic emmiyor resmen ac geziyor bari susuz kalmasinCanım havalarda sıcak emmeside azsa su versen daha ıyı olmazmı .
Verecegim sanirim bende canim cunku emmek istemiyor gunlerdirSen bilirsin ama su kabızlık açısından önemli canım. En azından ek gıda alınca arkasından bir miktar su içmeli. Büyük kızım suyu hiç sevmezdi kabızlıktan uzun bir dönem çekmiştik bebekken
Cok gecmis olsun Allah acik sifalar versinKızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Biz kızımla çok fena hasta olduk perşembe gecesi. Kızımın ateşi 38in üstüne çıktı burnu falan tıkandı aktı falan halsizdi çok. Benim de ateşim indi çıktı durdu boğaz acısı burun akıntısı halsizlik iştahsızlık vardı. Hele dün felaket haldeydik dün sabahtan akşama kadar hastane hastane gezdik. Covid testi yaptılar negatif çıktı soğuk algınlığı tanısı koyuldu. Kızımın da kanına baktılar enfeksiyon yoktu şükür ama alerjisi yüksek çıktı. 1 hafta önce aşı oldum onun yan etkileri dedi doktorlar ama aşıdan mı yoksa salgın mı var bilmiyorum. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bu aralar böyle vaka çokmuş kızlar. Biz iki gündür perişanız.
Çok çok geçmiş olsun.Kızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Biz kızımla çok fena hasta olduk perşembe gecesi. Kızımın ateşi 38in üstüne çıktı burnu falan tıkandı aktı falan halsizdi çok. Benim de ateşim indi çıktı durdu boğaz acısı burun akıntısı halsizlik iştahsızlık vardı. Hele dün felaket haldeydik dün sabahtan akşama kadar hastane hastane gezdik. Covid testi yaptılar negatif çıktı soğuk algınlığı tanısı koyuldu. Kızımın da kanına baktılar enfeksiyon yoktu şükür ama alerjisi yüksek çıktı. 1 hafta önce aşı oldum onun yan etkileri dedi doktorlar ama aşıdan mı yoksa salgın mı var bilmiyorum. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bu aralar böyle vaka çokmuş kızlar. Biz iki gündür perişanız.
Rabbim hepınıze şifa versin canım cok uzuldum bir önce düzelirsiniz inşaAllahÇok çok geçmiş olsun.
bizde de durumlar fena. Oğlum streptekok enfeksiyonu geçirdi 40.5 ateş ile iğneler serumlar kendine gelecek derken hoooop kızımda kaptı 39.8 ateş ile ona da serum başladılar. Babasıyla bizde hasta gibiyiz. Ev hastane acil servisi gibi oldu. Çocukların bebeklerin hastalıkları öok çok zor Allah bşr an önce hepsini sağlığına kavuştursun
Dişleri çıkacak gibi değil canm damakları kabarmadı hiç dün doktor da öyle söyledi yakın zamanda çıkmaz dedi.Diş zamanı emme azlığı olabiliyor canım bence sağma biraz daha bekle gosterebilirsen dişlerini göster Dr
Uğraşıyorum aslında ama kilo da alamayınca mecburen mama veriyorum doktorun tavsiyesiyle.Canım azimli ol vermeye çalış neden emmiyo sence onu bi gözlemle dişlerinde mi sıkıntı var başka bir derdi mi var da iştahsızlık var ona bak bi. İnşallah emmeye devam eder çok erken emmeyi bırakmaları için.
Canim cok gecmis olsun benim de esim ayni durumda.atesi yok ama usume titreme geliyodu arada dr.covid testi istemis sukur negatif cikti ilac kullaniyoKızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Biz kızımla çok fena hasta olduk perşembe gecesi. Kızımın ateşi 38in üstüne çıktı burnu falan tıkandı aktı falan halsizdi çok. Benim de ateşim indi çıktı durdu boğaz acısı burun akıntısı halsizlik iştahsızlık vardı. Hele dün felaket haldeydik dün sabahtan akşama kadar hastane hastane gezdik. Covid testi yaptılar negatif çıktı soğuk algınlığı tanısı koyuldu. Kızımın da kanına baktılar enfeksiyon yoktu şükür ama alerjisi yüksek çıktı. 1 hafta önce aşı oldum onun yan etkileri dedi doktorlar ama aşıdan mı yoksa salgın mı var bilmiyorum. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bu aralar böyle vaka çokmuş kızlar. Biz iki gündür perişanız.
Bende ayni markayi kullaniyorum d vitamini de ayni marka onu da mi yanlis veriyorum acaba 3 damla gundeHer marka aynı mı bilmiyorum canım biz ocean microfer kullanıyoruz kilo başına 1 damla veriliyor
Cok gecmis olsun meles ek gidaya gecseydiniz gun kurusu iyi geliyomus kabiza Allah acilsifalar versin insallahKızlar merhaba bebeklerinize dikkat edin çok çok kabız olmasınlar. Çok zor bir durum biz 4 aydır çekiyoruz neredeyse, çatlak oluştu kakasını zaten yapamıyo yaptığı zamanda sürekli kanıyo ve bebeğim çok acı çekiyor çok ağlıyo ek gıdaya falan geçemedik maalesef bu yüzden karnı ağrır iyce kabız olur diye ek gıda defterini açamadık henüz. Oturmadı, dönmedi, kilo almadı, yemedi.. hiç düşünmeyin.. Allahım bebeklerimizi korusun sağlık versin hepsine geri kalan her şey elbet olur hiç kafaya takmayın
D vitamini doğruBende ayni markayi kullaniyorum d vitamini de ayni marka onu da mi yanlis veriyorum acaba 3 damla gunde
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Biz kızımla çok fena hasta olduk perşembe gecesi. Kızımın ateşi 38in üstüne çıktı burnu falan tıkandı aktı falan halsizdi çok. Benim de ateşim indi çıktı durdu boğaz acısı burun akıntısı halsizlik iştahsızlık vardı. Hele dün felaket haldeydik dün sabahtan akşama kadar hastane hastane gezdik. Covid testi yaptılar negatif çıktı soğuk algınlığı tanısı koyuldu. Kızımın da kanına baktılar enfeksiyon yoktu şükür ama alerjisi yüksek çıktı. 1 hafta önce aşı oldum onun yan etkileri dedi doktorlar ama aşıdan mı yoksa salgın mı var bilmiyorum. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bu aralar böyle vaka çokmuş kızlar. Biz iki gündür perişanız.
Yaa size de çok geçmiş olsunÇok çok geçmiş olsun.
bizde de durumlar fena. Oğlum streptekok enfeksiyonu geçirdi 40.5 ateş ile iğneler serumlar kendine gelecek derken hoooop kızımda kaptı 39.8 ateş ile ona da serum başladılar. Babasıyla bizde hasta gibiyiz. Ev hastane acil servisi gibi oldu. Çocukların bebeklerin hastalıkları öok çok zor Allah bşr an önce hepsini sağlığına kavuştursun
Nasılsın canım bebeişin nasıl ek gıda serüveni nasıl gecıyor bayadır yoksunKızlar ben türkiyeye gittim geldim
Nekadar da haklısın.. sağlıklı oluşumlarda gerisi olurKızlar merhaba bebeklerinize dikkat edin çok çok kabız olmasınlar. Çok zor bir durum biz 4 aydır çekiyoruz neredeyse, çatlak oluştu kakasını zaten yapamıyo yaptığı zamanda sürekli kanıyo ve bebeğim çok acı çekiyor çok ağlıyo ek gıdaya falan geçemedik maalesef bu yüzden karnı ağrır iyce kabız olur diye ek gıda defterini açamadık henüz. Oturmadı, dönmedi, kilo almadı, yemedi.. hiç düşünmeyin.. Allahım bebeklerimizi korusun sağlık versin hepsine geri kalan her şey elbet olur hiç kafaya takmayın
canım merhaba,Oturmayı sevmeyen ya da oturamayan bebek var mı ? Kızım fır fır dönüyor, poposunu karnını kaldırıp emeklemeye çalışıyor ama kıçının üstünde durmak istemiyor poposunu kaydırıyor ağlıyor ne destekli ne desteksiz oturmak istemiyor 6,5 aylık olduk, büyük kızım 4 aylıkken destekli çakı gibi otururdu o yüzden biraz takmaya başladım
nasılsın canım. uzun zamandan beri yoktun. bebiş nasılKızlar ben türkiyeye gittim geldim