Kaşığı eline veriyorum. Oynamayı çok seviyor. Meyce suzgecimiz de var muz kayısı karpuz u çok severek yiyor. Sanırım sebze ve yoğurtta karşı yada kasığa karşı tepkisi keşke yoğurtta süzgece konsa ☹
Kaşığı eline veriyorum. Oynamayı çok seviyor. Meyce suzgecimiz de var muz kayısı karpuz u çok severek yiyor. Sanırım sebze ve yoğurtta karşı yada kasığa karşı tepkisi keşke yoğurtta süzgece konsa ☹
Açıkçası ben kafama göre verdim ama internetten baktığımda 6-8 ay arası verilebilir yazıyordu bir de zaten kıyma ,et suyu tavuk suyu çorbalarına kat dedi hemşire ben de verdim yani
Kızlar eski anneler bilir ama benım gbi yeni acemi annelere minnak bi tavsiyem var . Normalde ogluma meyve püresi verıyodum sabah farklı bise denedim . 1 cay bardagı suyun ıcıne 2 tatlı kasıgı irmik koydum ocagın en kısık gozunde pişirdim 2-3 dkkaya hemen pişiyor zaten . Cam rendede 1 elma rendeledım ikiisni karıstırdım hem doyuruculugu arttı hemde oglum baya yedi . Dışardaki meyve pürelerine para vermektense evde yapmak daha saglıklı
Kızlar eski anneler bilir ama benım gbi yeni acemi annelere minnak bi tavsiyem var . Normalde ogluma meyve püresi verıyodum sabah farklı bise denedim . 1 cay bardagı suyun ıcıne 2 tatlı kasıgı irmik koydum ocagın en kısık gozunde pişirdim 2-3 dkkaya hemen pişiyor zaten . Cam rendede 1 elma rendeledım ikiisni karıstırdım hem doyuruculugu arttı hemde oglum baya yedi . Dışardaki meyve pürelerine para vermektense evde yapmak daha saglıklı
günaydın arkadaşlar
Birşey sormak istiyordum atak haftasında değiliz ama kızım çok mızmız ve gece uykusu hafif bozuldu. Cuma günü 6.ay aşılarımızı olduk. Ondan olabilir mi? Sizlerde de oldu mu? Birde sol bacağındaki aşı şişliği gala geçmedi normal mi bu kadar kalması?
Evet sevdi.
bugün patatese geçeceğim bakalım onu da sevecek mi?
birşey sormak istiyorum bu kabak havuç patates üçlüsünü tattırdıktan sonra sebzelerle ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz.
Olabilir canım, oğlumda 6. ay aşısından sonra ateş falan olmadı ama 3-4 gün gece uykuları bozuldu. Normalde 3 kere uyanan çocuk nerdeyse saat başı uyandı. Aşı yapabiliyor Ama şişlik ile ilgili bir bilgim yok Asm hemşirenize bir sor istersen
Arkadaşlar bebek için irmik tarhana un vs almak istiyorum bu konuda acemiyim memnun kaldığınız marka veya ürünleri yazarmisiniz? Yada ne almalıyım pirinç unu badem unu vs.
Bebek için evde bisküvi yapmak istiyorum hiçbirşey yemiyor belki bunu yer
Maalesef burası da yanıyor evin içi 32-33 dereceyi görüyor kızım da çok huzursuz. Vantilatör açıp havaya çeviriyorum ama hiç faydası olmuyor. Klima da yok evde şu 2-3 ayı atlatsak biran önce. Üzülüyorum kızıma da kaç kere üst degistiyoruz terden.