Bebeğim tam 6 aylık oldu ama ek gıdayı istemiyor sebze yoğurt vs denedim yok olmadı kasığa ağzını kapatıyor bu şekilde tadimlari bitiremem ilerleyemiyorum.. Var mı sevdirecek tarifi olan?
Belki hazır değildir canım. Bizim doktorumuz siz yemek yerken heves ediyorsa oda ağzını açmaya çalışıyorsa ek gıdaya hazir demektir dedi bence sizde Bi uzmana danışın tadimlari bile istemiyorsa
Kızlar oglum agzına bise verdiğim zaman kasıga saldırıp kendıyemek istiyo . Her yıyıste heryer batıyo anlıcagınız nasıl yapcam bılmıyorum ne bana ızın verıyor ne kendı yıyebılıyor anlıcagınız :)
Kızlar bu yulaf, bebek irmiği gibi gıdaları da tek tek 3 gün kuralı ile mi deneyeceğiz? Mesela yulaf çok tatsız bişey tek olarak mümkün değil yemez oğlum. Muz tadımı bitti de yulaf ve muz karışımı falan yapmak istiyorum ama 3 gün kuralı var mı yok mu bilemedim
Operasyona gerek kalmadan atlatırız insallah.
Bana dr dedi ki masaj yaparken gözden iltihap geliyor mu , evet ama çok az geliyordu. B3begimi emzirirken masaj yapayim dedim aaa birde baktım ki yaparken bildiğin iltihap fiskirdi. Ve ayni şekilde devam ediyorum. Sirt üstü değilde akan göz üstte olacak şekilde yan yatırıp masaj yapınca çok etkili oluyor az kaldi açılıyor hissediyorum.
Mutlaka dene canim
Kızlar bu yulaf, bebek irmiği gibi gıdaları da tek tek 3 gün kuralı ile mi deneyeceğiz? Mesela yulaf çok tatsız bişey tek olarak mümkün değil yemez oğlum. Muz tadımı bitti de yulaf ve muz karışımı falan yapmak istiyorum ama 3 gün kuralı var mı yok mu bilemedim
Bu vakte kadar olmamışsa olmaz alerji canim Allahin izni ile.
Yulaf zaten alerjik degil muzu da denemissin 3 gun. Mmmmmm artık mamalar yenilebilir misss
Kızlar oglum agzına bise verdiğim zaman kasıga saldırıp kendıyemek istiyo . Her yıyıste heryer batıyo anlıcagınız nasıl yapcam bılmıyorum ne bana ızın verıyor ne kendı yıyebılıyor anlıcagınız :)
Merhaba arkadaşlar
Bu penelope ürünleri dikkatimi çekti burda birkaç kişi de yazmıştı sanırım. İçeriği hakkında bilginiz var mı ? Hangi koşullarda hazırlanıyor sebzeler kurutuluyor mu fırınlanıyor mu ? Denemek istiyorum ama güvenebilir miyim bilemedim
Canım ben sakarya dayım tesis ve satış bürosu da sakarya da. Ben de bi arkadaş tavsiyesi ile aldım çok tatsız tuzsuz şekersiz çünkü gerçekten içinde 0 katkı zaten sen de tadına bakınca anlarsın. Arkakadas kuruttuklarini söylemişti
Evimiz düzenli temizleniyor..evde çamaşır kışın kurutuyordum. Yazın kurutmuyorum.kiyefetleri hep ütülenir . Polen ? Bilmiyorum. Sitede çiçekler var ama şuan polen mevsimi değil sanirim. Yoğurt yedikten hemen sınra ağzının kenarında minik kırmızılıklar oluyor sonrada geçiyor.
Inanın günde 5-6 defa burnunu açıyorum. Uyurken gece 2 de uyanıyor tıkanarak 4 e kadar uyku yok ağlıyor sürekli.. off
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama sicaklardan da burun eti sisip tikaniyor buda aklında olsun ama çok sorun varsa uykusundan uyandıracak kadar bi dr danis derim belki alerjik bişey var tetikliyor
Bu vakte kadar olmamışsa olmaz alerji canim Allahin izni ile.
Yulaf zaten alerjik degil muzu da denemissin 3 gun. Mmmmmm artık mamalar yenilebilir misss
Ah kıyamam
Ben yoğurt tadımı yaptığım gün gecesi karnı çok guruldadı bende o yüzden yoğurtu daha sonra vermeye karar verdim. Normalde yoğurtu 9. ayda öneriyorlar ama Türkiye’de genelde ilk yoğurtla başlanıyormuş ek gıdaya. 9. ayı beklemem ama 7,5 aylıkken falan tekrar deneyeceğim o zamana kadar bağırsakları ek gıdaya alışmış olur belki o zaman rahatsız etmez yoğurt.
Aslan bey’de sever inşallah
Yok daha peyniri denemedim. Ama bir kaç gün sonra onu da deneyeceğim. Yarından itibaren pekmez deneyeceğim. sen peynir veriyor musun veriyorsan nasıl peynir veriyorsun?
Alerjisi var sanırım seninkinin de. Yoğurt ne zaman denesem kusuyor ve yoğurt çorbası da denedim onu da kustu. Yazık yavrum çok da seviyo halbuki ama kusuyo.
Kızlar bu arada park yatak kullanan var mı aranızda? Görümcem sepet beşik vermişti 6 aya kadar kullanılanlardan. Benim kız hala sığıyo ama odasını artık ayırmayı düşünüyorum yarın bir gün sığmaz olacak zaten. Eltim de oğlunun mobilya beşiğini vermişti ama ben onda yatırmak istemiyorum sanırım kızım da sevmedi denedim falan ama zor oldu benim için de onun için de. Park yatak kullanan varsa kaç yaşa kadar kullanılıyor? Şimdi çok para verecek durumda değilim normalde montessori istiyorum ama ona çok para ayıramayacağım şuan bebek arabası da alacağım çünkü. Kullanan varsa nasıl anlatabilir mi lütfen. Benim için çok önemli.
Operasyona gerek kalmadan atlatırız insallah.
Bana dr dedi ki masaj yaparken gözden iltihap geliyor mu , evet ama çok az geliyordu. B3begimi emzirirken masaj yapayim dedim aaa birde baktım ki yaparken bildiğin iltihap fiskirdi. Ve ayni şekilde devam ediyorum. Sirt üstü değilde akan göz üstte olacak şekilde yan yatırıp masaj yapınca çok etkili oluyor az kaldi açılıyor hissediyorum.
Mutlaka dene canim
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama sicaklardan da burun eti sisip tikaniyor buda aklında olsun ama çok sorun varsa uykusundan uyandıracak kadar bi dr danis derim belki alerjik bişey var tetikliyor
Izmirdeyim. Burun eti sisiyor evet.. dr danıştım günde en az 5 defa serum fizyolojik ir açacaksın dedi alerjik bir bebekmis..ama ne alerjisi bilemedim. Ek gıda da hergun yoğurt yandırıyordum azıcık acaba ondanmidir diye kestim yoğurdu bakalım ..