Hamileyken kan sulandirıcı kullanan annelerim biontech ası oldunuz mu? Acaba asidancönce ve sonra kan sulandirici kullanmak gerekir mi ya..surekli kan sulandirici kullananlarin devam etmesi gerekirmis ama bizom gibi olanlar ne yapcak hamileyken kulladim igne dogumdan sonra kullanmadim simdi de biontech vuruncam bisey olir mu ki
Bende kan sulandırıcı iğne kullandım hamileyken hala asi olmadım. Gunde 1 defa coraspirine devam ediyorum. Asi olduktan sonra bana da yazarsan sevinirim
Bebeğim tam 6 aylık oldu ama ek gıdayı istemiyor sebze yoğurt vs denedim yok olmadı kasığa ağzını kapatıyor bu şekilde tadimlari bitiremem ilerleyemiyorum.. Var mı sevdirecek tarifi olan?
Eline verdimi kimisi kaşık sever kimisi kendi yemeği uykudan uyandıktan sonra teklif et genelde uayndiktan sonra aç oluyorlar once dudaklarına bi değdir tadını bi alsın kaşık kulanma Elinle yedir yogurda parmağını batır senin parmağını emsin tadına bi varsin inş gerisi gelir
Yogurdun böyle alerjik yapmasını hiç duymadım genelde döküntü yada pişik yapar uçusan şeyler toz polen gibi şeylerde burun tıkanir evde çamaşır kurutuyorsan oda yapar
ilk gün çatalla ezerek verdim güzel yedi bugün de aynı şekilde yaptım bir çay kaşığı zeytinyag ile morardı zorlandi yerken.blendirla ezip devam etmek zorunda kaldım biraz ara verip baktim yiyor yanınızda sulugu muhakkak olsun kizlar hemen su verdim düzeldi rengi
Ben oldum asi kol agrisi ve sol goguste lenfler sisti biraz ama normalmis bu durum, gecti birkac gune. Bu konuda arastirma yok, onam formunda da hamile ve emzirenler icin calisma yapilmamistir yaziyor. Kendi mantigimla yaptirmak mantikli geldi bana, zarari olmadigini dusunuyorum ama kisisek karar tabii.
Merhaba arkadaşlar
Bu penelope ürünleri dikkatimi çekti burda birkaç kişi de yazmıştı sanırım. İçeriği hakkında bilginiz var mı ? Hangi koşullarda hazırlanıyor sebzeler kurutuluyor mu fırınlanıyor mu ? Denemek istiyorum ama güvenebilir miyim bilemedim
Ben oldum asi kol agrisi ve sol goguste lenfler sisti biraz ama normalmis bu durum, gecti birkac gune. Bu konuda arastirma yok, onam formunda da hamile ve emzirenler icin calisma yapilmamistir yaziyor. Kendi mantigimla yaptirmak mantikli geldi bana, zarari olmadigini dusunuyorum ama kisisek karar tabii.
Bende kan sulandırıcı iğne kullandım hamileyken hala asi olmadım. Gunde 1 defa coraspirine devam ediyorum. Asi olduktan sonra bana da yazarsan sevinirim
Bugün iki de aşı oldum şimdilik iyiyim bir sıkıntı yok.aspirinde içmedim ben gerek yokmuş bir kaç dra sordum yalnız aşıdan sonra bir limon suyu sıkıp içtim
Yogurdun böyle alerjik yapmasını hiç duymadım genelde döküntü yada pişik yapar uçusan şeyler toz polen gibi şeylerde burun tıkanir evde çamaşır kurutuyorsan oda yapar
Evimiz düzenli temizleniyor..evde çamaşır kışın kurutuyordum. Yazın kurutmuyorum.kiyefetleri hep ütülenir . Polen ? Bilmiyorum. Sitede çiçekler var ama şuan polen mevsimi değil sanirim. Yoğurt yedikten hemen sınra ağzının kenarında minik kırmızılıklar oluyor sonrada geçiyor.
Inanın günde 5-6 defa burnunu açıyorum. Uyurken gece 2 de uyanıyor tıkanarak 4 e kadar uyku yok ağlıyor sürekli.. off
Evimiz düzenli temizleniyor..evde çamaşır kışın kurutuyordum. Yazın kurutmuyorum.kiyefetleri hep ütülenir . Polen ? Bilmiyorum. Sitede çiçekler var ama şuan polen mevsimi değil sanirim. Yoğurt yedikten hemen sınra ağzının kenarında minik kırmızılıklar oluyor sonrada geçiyor.
Inanın günde 5-6 defa burnunu açıyorum. Uyurken gece 2 de uyanıyor tıkanarak 4 e kadar uyku yok ağlıyor sürekli.. off
Canım içerinin havalanması nasıl benım oglum kısın cok hırlıyordu sonra kaloriferlerin üstüne buharlıklardan koyduk düzeldi . Aklıma o geldi acaba yeterınce havalanıyormu bebegın kaldıgı oda . Yogurt konusu bizde de sıkıntı ya kusuyor ya yemıyor illaki bise oluyo .
Kızlar oglum agzına bise verdiğim zaman kasıga saldırıp kendıyemek istiyo . Her yıyıste heryer batıyo anlıcagınız nasıl yapcam bılmıyorum ne bana ızın verıyor ne kendı yıyebılıyor anlıcagınız :)