Evet canım lokal anestezi oldu. Bende çok tedirgindim ama hiç öyle korkulacak bir şey yokmuş seninde için rahat olsun. Doktor sünnetten 1 saat öncesi emla krem sürdürüp streçle kapattırdı. Onun sayesinde iğne yapılırken çok hissetmedi oğlum. Sende gitmeden krem uygulayabilirsin çünkü en zor kısmı lokal anestezi için iğne olduğu kısımmış ama bizimki yarı uyuşuk olduğu için çok hissetmedi.
Benim gittiğim klinik doğal uykusunda yapıyor sünneti biz ona göre sabah uyuduğu saat aralığında randevu oluşturmuştuk. İğne yaptıktan sonra ben uyutmak için odaya geçtim, uyuttum da ama bizimki masaya koyar koymaz uyandı
Doktorda sorun değil diyince o şekilde yapıldı. Yanına sevdiği oyuncaklarını alabilirsin biz o şekilde oyaladık. Zaten 12 dk. falan sürdü.
Oğluşun başka bir operasyon daha geçirecek ya sizin o yüzden genel anestezi mi olacak canım?
Bir de sünnet sonrası için bilgi verirler size ama ben yine de ekleyeyim mutlaka kantaron yağı bulundur. İlk gün sargıyı ıslatacak şekilde üzerine dökmüştük biz, doktor o şekilde yaptırdı ki sargı yapışmasın diyeymiş. Seninde aklında bulunsun